31

Анонимен

преди 7 месеца

СИСТЕМАТА Е НАГЛАСЕНА! - ЗНАЧИ ЛИЧНИТЕ НИ ДАННИ СА ВЕЧЕ ВЪВ "СИСТЕМАТА".

30

Анонимен

преди 7 месеца

РЕГИСТРИРАШ СЕ И ПОЛУЧАВАШ СМС. ТАКАВА Е "ВОЛЯТА НА ЗАКОНОДАТЕЛЯ". ЗА ГЛОБЕНИЯ НЕ ОСТАВА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА ПЛАЩАТ. КРИВ ПРАВ ПЛАЩАЙ.

29

Ivan

преди 7 месеца

Не се регистрираш и не получаваш нищо.Голяма система,няма що!Добре,че толкова им е акъла на ушевите(в което,разбира се,никой не се съмнява)!Продължавайте да пълните бездънни каси,а хората ще продължат да гинат заради полицейско бездействие с камери в храстите!Как пък никоя от пр.остите ви глави не разбра,че от люпене на семки на сянка,резултата е КРЪГЛА НУЛА и ще бъде такъв,докато не излезете на пътя,КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО!Фотографи,на които плащаме заплати и пенсии доживот!

28

Анонимен

преди 7 месеца

Отсега ще ви кажа дали ще се регистрирам ..

27

Анонимен

преди 7 месеца

Добре, но да изпращат и снимката, а не само фиша...

26

хахаха

преди 7 месеца

НЕ се регистрираш в система, НЕ получаваш глоба на пътя!

25

оракул на боб

преди 7 месеца

То половината дето пият и карат по селските пътища не знаят дори какво е интернет,камо ли да се регистрираг където и да е чрез него.

24

Анонимен

преди 7 месеца

От баба си знам,че всяко нещо до което се е докоснал ушев,не работи. И с това ще е така. А след като всичко е електронно и автоматично,за чий ний са ни сто хиляди бандита , първа категория лапачи.

23

22-ри

преди 7 месеца

Сигурен ли си, че знаеш какво значи "сиви клетки"? Щото от моя гледна точка не изглежда така. Още по-плашеща е увереността, с която заявяваш страхотните глупости от коментарите ти. Ами утре ако измислят нова глупост, ей така, "за да има правителство"? Има си конституция и там е написано що е то "правителство" и каква е структурата му.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Не се регистрираш - нищо не се променя за теб!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Купувате 30 годишен Москвич, Жигули или Лада, пишете я на името на жената и карате... Ха, да видим кой шъ изяви желание да ви конфискува "колатъ" ? -))))

20

Анонимен

преди 7 месеца

ССЕВ (системата за сигурно електронно връчване) функционира пълноценно от повече от 10 години! Не е необходимо нищо повече освен ел подпис или ПИК на НОИ и регистрация, разбира се. Изглежда някой пореден голям експерт е открил топлата вода или просто е лапнал големите пачки за поредното безсмислено надграждане

19

Анонимен

преди 7 месеца

долния 22. И защо да няма избори до дупка, или като не са гласували над 51% да нямат право участвалите партии да участват отново, ми то правителството ни излиза много по скъпо и солено от изборите бе, глеам нов заем взели тиквите и простите.

18

До До 10-ти

преди 7 месеца

Ако имаш малко сиви клетки сам ще го измислиш. Избори до безкрай няма как да има.Да не говорим, че и те пари струват.Бойко и дебелият Магнитски очевадно си заминава, но поне бяха добре употребени за да има правителство. Всичко е редовно и законно така, че не се пЕни.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Добре е да се знае, че колко хора ги изненадват с глоби от преди месеци /години

16

парите

преди 7 месеца

Хубаво са изплатени, а къде са парите?

15

Анонимен

преди 7 месеца

"...новата система за връчване на актове по електронен път е услуга, която има висока добавена стойност." Ахахаха. Да те глобят било услуга, а не наказание ? Че и с добавена стойност?Само тази глупост този трябва да изхвърчи от там. Страшна некомпетеност.

14

До 10-ти

преди 7 месеца

Дай ми пример с друго такова "редовно" правителство в света. Опозицията се кани да вкарва в затвора предходното правителство, но вместо това се НЕкоалира с тях, "сглобка" правят. После, едните половин мандат, другата половина другите. Това не е редовно правителство е панаир.

13

Човек на Бойко

преди 7 месеца

Мене ме хванаха как карам с 280 при ограничение 30, Взеха ми книжката, но аз си купих нова.

12

До Анонимен 13

преди 7 месеца

Какво ме интересува ориентацията ти? Това, че си от *** е ментален проблем, който не мога да реша вместо теб. Аз съм зъболекар и поет. Да те занимавам ли още със себе си?