42

Котка

преди 6 месеца

До То има ли място Принципно има. Но трябва да внимаваш да не те хванат.

41

Роза

преди 6 месеца

Тази в затвора поне ще бъде лишена от достъп до наркотици,но въпреки това от нея вече не става човек!Психиката и е увредена тежко !Жалко,един млад живот,тръгнал в крива посока,и няма оправяне!

40

Тео

преди 6 месеца

Първите седем. Отделно да не ти идва в къщата. На 13 години?!? Къде са гледали родителите?!? Не и давайте пари а една закуска сутрин и това е! Обяд и вечеря в къщи. Никакви нови маркови дрешки, които може да продаде. На 13 - с приятели до 8 часа и телефоните на родителите им. В 8.01 телефонен разговор. Тия деца не знаят какво е отговорност, как се изкарват пари - покварена е от живота - не я оправдавам, нонизборът не е бил само неин. На 30 ще е аут, дано да е по-добре!

39

аз

преди 6 месеца

До Анонимен 29Айде стига с тези разговори със психиатри. За всяко нещо първата ви работа е да дойдат психиатри да разговарят. Станало земетресение и веднага тълпа психиатри влизат в училищата да разговарят със учениците защото всички са толкова стресирани че не могат да си отворят тиктока и да пускат си селфита. ***.

38

Адвокат на дявола

преди 6 месеца

Повечето неща дето ги разправя сигурно са верни, но целия сценарий на четенето от тетрадката много ми намирисва на добро адвокатско изпълнение. Целта изглежда е да се изкара невменяема жертва на дрогата, и да мине със вкарване в програма за лечение на наркомани за година и условна присъда в последствие. Не знам какъв адвокат си е взела, но явно не е толкова евтин.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Да си родител отговорността е огромна към децата. И така преди да се взима решение за брак или съвместен живот мъжът и жената . Добре да премислете в каква среда ще ги създават . Средата е основен фактор

36

Ужас

преди 6 месеца

Някой родители не трябва да имат деца. Не е само да родиш едно дете и да го оставиш. Кой ще го възпитава? Родителите са виновни.

35

Анонимен

преди 6 месеца

В много държави има принудително лечение у нас как е имам роднина с шизофрения и не мога да го накарам да, се лекува те не се признават за болни сами отказват лечение а няма закон който да го накара и при наркомани те е същото

34

Това са потомците

преди 6 месеца

на изкуствено създадената "интелигенция" от средите на лyмneнnpoлeтapuaтa, с която "другарите" са заменили висшистите, завършили образованието си в Западна Европа преди 1945 г. Важното е било след като бъдат назначени на различни позиции, да подиграват колегите си "интелигенти от царско време" и бързо да ги пенсионират. Вижте 2-те поколения след 9 септ. в родата на тази малка napцaлeca - колко са академиците, професорите, доцентите, даже и зам.министър, все от БКП/БСП включително с мандат на ДПС

33

Анонимен

преди 6 месеца

На мен пък ми е жал за Виолета Донева. Беше прекрасна актриса и жена. И не трябваше да си отива по тоя жесток начин.Всички били вдигнали ръце от внучката и явно са я оставили да си чупи главата. И, май го постигна.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Ще има какво да разказва в Сливенския манастир. На колко вида дрога, откъде са били парите. След 8 години ще я пуснат за добро поведение.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Много пари, богато семейство, пари за дрога от родителите, апартаменти, купон.

30

Комбайнер

преди 6 месеца

Да не забравяме, че такива са умно красивите. Замалко да се стигне до същата трагична съдба във Френската гимназия тази Неделя когато жена скъса бюлетината на майка си, защото гласувала грешно. Вотът беше анулиран предаде БНТ....

29

Анонимен

преди 6 месеца

Жалкото е, че от едно прекрасно, усмихнато и щастливо дете, поради безхаберие на родителите сега това момиче ще влезе в затвора за дълго и реално животът за нея приключва. Как е възможно да допуснеш 13г. дете да взема хапчета и да пуши трева и да не вземеш мерки!?! Какво си очаквал да се случи! Родителите трябва да ги съдят заедно с нея. А напоследък гледам, че масово деца в 5-ти и 6-ти клас се движат открито с вейпове в ръце, даже и в училище и никой нищо... А после - *** ние не знаехме...

28

По същество

преди 6 месеца

Ако слушаме нашите либерални "приятели", те ще кажат: <Марихуаната не е наркотик. Повечето наркотици не водят до пристрастяване. ЛСД не е опасно. Това не са наркотици, които причиняват вреда или са първа стъпка към по-тежки наркотици. Узаконете всичко.> Добре. После ще имаме хора с халюцинации по улиците и какво ли не. Ай малко.

27

Анонимен

преди 6 месеца

минимум 20 години затвор, лекции за вредата от наркотиците с други наркомани, разговор с психолог и общественополезен труд непрекъснатоТова е най-мекото възможно наказание, след 20 години да се прецени дали може да бъде пусната

26

Анонимен

преди 6 месеца

Родителите са виновни

25

Анонимен

преди 6 месеца

На спирката съм с двете си внучки 6/8г, идва компания 15/16г деца- псуват, крещят неадекватни, гледащи, но едва ли виждаха нещо.Дойде автобуса, и двете ми момичета се държаха за ръката ми, а аз не знаех какво да им кажа. За първи път попадам на подобна вакханалия- беше ужасно. Тези деца имат родители, учители, съседи- аз не направих нищо защото не зная какво, бях благодарна че бързо свърши. Как да се помогне на подобно нещо?

24

Анонимен

преди 6 месеца

Добре де...как непълнолетна се снабдява с толко различни наркотици? Те не са без пари все пак. И сигурно не са евтини. С какъвто се събереш такъв ставаш.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Това момиче не трябва да е на свобода.Никой не трябва да е оправдан,че заради " тежък " живот е вземал наркотици! Тежко е когато си болен или са болни близките ти,когато си на улицата . Но да се чудиш какви *** да гълташ и да наръгаш баба си 54 пъти си е за затвор и то доживотен!