144

gogo

преди 6 месеца

eто точно сега падна кабинета :D

143

Коледни да има

преди 6 месеца

за депутатите !

142

Анонимен

преди 6 месеца

Кокорчо казал на работодателите да дават по 2к евро, явно все още не може да разбере защото приходите му от ДДС намаляват и все още се надява на тях! Толкова се е отчаял, че иска да вдига всички данъци но и това да направи пак няма да му се получи!

141

Анонимен

преди 6 месеца

150- преди малко търсих каква е мин заплата в Раша- 328лв, обаче татко Путин обещал от 1 .1 2024г да стане 380лв- ако има все още живи от войната.

140

Анонимен

преди 6 месеца

Хахахаха да не им даде надбавки, понеже щяло да има трайно овеличение ама друг път, хахахахаха, много смешно, демек ще ги увеличава кога си дойде времето за изравняване, хахаха глупости за наивници, ми дай им коледните па си ги увеличавай трайно кога си искаш, кво само плямпаш глупости.

139

Уточнение

преди 6 месеца

До Анонимен Не се сили много. Това е факт. "Малък бизнес"-това е политиката на раздаемост в махалите. Детски, майчинство, социални помощи. И никой не иска да работи на заплата с данъци и социални осигуровки, защото ще отпадне от списъците с помощи.

138

Едно към едно

преди 6 месеца

Прав е. А на тези, които говорят за коледни и великденски пенсии в Гърция и други държави, нека кажа: Там по закон пенсията е разделена не на 12 части/месеци/, ана 14. Така сумата не се увеличава , а е разпределена на още две плащания. Ако искате това-може да стане, ама пак няма да ви хареса.

137

Анонимен

преди 6 месеца

бг пенсионери ще чакат путин да стане президент на бг да ви увеличи пенсиите бг правители са уморени и истосчени влязоха в парламента ...немат сили от гражби

136

Анонимен

преди 6 месеца

Този, ако го видя на пътя, ще съжалява, че се е родил! Българомразец!

135

Щирлиц

преди 6 месеца

До А КОГА ЩЕ РЕЗНЕШ.............Аа,кой ще гласува за правилната партия тогава,м?

134

Анонимен

преди 6 месеца

Човекът за година и половина увеличи 4 пъти пенсиите и то сериозно. Ама лошия материал си иска Банкянския крадец и похотливец, който им подхвърляше като на кучета пи 50 лв веднъж в годината.

133

Анонимен

преди 6 месеца

Хайде и този започна с номерата на ББ, как може всичките да са толкова еднакви. Най-лесно е да се правиш на велик пред най-слабите, истинското е да си силен пред силните.

132

Некоректно заглавие

преди 6 месеца

Асен Василев говори за заплати 2000евро и увеличение на пенсиите с 11%,като държавата да подпомогне работодателите с 20 до 50%.Пенсионерите ще получават цяла година увеличението, няма да им подхвърлят от джипката 50 лв. незаконно.

131

Анонимен

преди 6 месеца

Комунистическите пенсионери да не хранят наркоманските си внуци. Тогава ще им стигат парите.

130

Анонимен

преди 6 месеца

Правилно ги отряза. Друг път да не хвърлят по 20-30 хилядарки на ало измамниците. За какво да им дава добавки? За да ги изхарчат мързеливите им безработни деца или наркоманите внуци? Да дават добавки само на пенсионер, чиито деца и внуци работят, та няма да предложат възрастния си родител.

129

Сулю и пулю

преди 6 месеца

Ината да не се дадат Коледни на пенсионерите е потресаващ!Всички държави дават за Коледа и Великден,независимо от стандарта,вероизповедание и величина на пенсията.Традиция и държавническо поведение.

128

до 137

преди 6 месеца

За осем месеца много пенсионери ще са в отвъдното.Това е истината.

127

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 136 В Румъния се говори за 40% увеличение и то след Нова година, а не чак по средата на годината. Това е жестока гавра с пенсионерите в Бг. Лошото е, че некоалиционните партньори мълчат, което значи, че одобряват решението на Василев.

126

Анонимен

преди 6 месеца

Изобщо не се знае дали след 8 месеца ще има 11% увеличение. Това са празни обещания. Както отрязаха Коледните добавки, така може да отрежат и увеличението. Василев се подигра жестоко с най- беззащитните. За държавни чиновници и украинци има милиарди, за пенсионерите даже по 100 лв. еднократно му досвидя.

125

Анонимен

преди 6 месеца

11 процента-от кога. Ако е първия януари-добре. Но ако е от 1 юли, това прави около 5 процента годишно, а не 11. Ако увеличението е от 1 юли, е редно сега да бъде платен бонус.В Гърция бонусът е 200 евро, а нали гърците фалираха. Това в добавка към бонусът за великден. И в доБавка с масовите помощи за тока-поти всеки ги получава.