31

Анонимен

преди 6 месеца

До 22 Плати този, който искаше президентска република и даваше трибуна на Ваня Григорова: Слави Дългия. Щото Митрофанова свърши доларите.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Даже Костадинов се изуми от новия Радев проект с парашутистката му. А той не се шашка лесно. Смяааатай!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Това е новият Радев проект "Льотчик": "Да спускаме КГБ парашутисти направо в столичните кметства, пък народът да гледа като паднал от Марс. Нас какво ни пука за народ, който ни иска импийчмънта и не обича братушки. Тоз антипрезидентски народ да си е взел парашут или ракета-носител. Ама ха!".

28

toti

преди 6 месеца

Тия всички *** ТРЯБВА ДА СЕ УВОЛНЯТ и ПОВЕЧЕ ДА НЕ СТЪПВАТ В ТАЯ СГРАДА !!! За много хора /близо половин МИЛИОН / има посегателство върхо личния избор и свобода и ТОВА Е ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ !!! Не са ви виновни машините А ПОЛУЧЕНИТЕ КОМИСИОНИ ЗА ХАРТИЯ ОТ ИЗБРАНА ОТ СИК ФИРМА !!! ТИЯ ХВАТКИ СЕ ПРАВЯТ ОТ ВСЕКИ БАШ МАЙСТОР !!!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Активното мероприятие на преЦЕдента ни Рундьо. Толкоз си може човекът.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Заради директивите на Митрофанова Радев саботира цялата държава.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Т. е. отговорникът за изборите Радев, за да изберат с хартия парашутистката му.

24

Фирмата на ДБ

преди 6 месеца

Мравояд Грантояд и сиелата са навързани като с8ин$$ки 4ерва още от 2016, братя Тодорови, С8ин4еф,Местан,МЕуглена Кукунева и още куп заклети евроатланшити. Иначе дългоносия говори за демокрация,евроатлантически ценности (каквото и да значи това), свобода на словото и прозрачни и честни избори...

23

Анонимен

преди 6 месеца

Саботьорът е президентът, който назначи тази ЦИК и командва пряко тази ДАНС. Защо никой не го изрича на глас в ТВтата? Толкова ли е трудно да се посочи чуждия агент-провокатор и подривник, щот "Крим бил руски?".

22

Анонимен

преди 6 месеца

ЦИК и ДАНС са под фуражката на Радев по закон. Той отговаря за тях. Не питайте повече кой е платил. Не е ли ясно? Започва с Митро...

21

Много ясно

преди 6 месеца

И сами се сетихме за този факт. Знаейки, че именно Радеффф назначи ЦИК и ДАНС и спусна от самальота парашутистката Григорова зорлям при Нинова. ПреЦЕдентът се оказа най-големият саботьор и подривник на държавността. За едни избори отговаря само и тях оака.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Не само го забави,умишлено го провокира с неудачния избор на хартия.Кой им плати?

19

Анонимен

преди 6 месеца

Акционерите в ЦИК сме на друго мнение!

18

Коментар

преди 6 месеца

Толкова подробно и щателно удостоверяване не съм виждал. Предишните удостоверявания бяха направени по същия начин, обяви Тодоров."Хем не бил виждал, хем били направени по същия начин...

17

Питам

преди 6 месеца

Защо ЦИК да поръчва хартията ?Сиела Норма са длъжни да обезпечат изцяло машините.Тези машини трябва да работят и с тоалетна хартия. Има в изобилие.

16

Виц

преди 6 месеца

Ваня в двата големи гета в София , обещава мед и масло. На края пита: Има ли въпроси ? Един смел ц-га-нин пита ?А обувки с големи грайфери ще ни дадете ли Защо ? Ами да не се хлъзгаме по меда и маслото.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Това го повтарям и аз от началото - по някаква причина ЦИК саботират изборния процес. Видя се и с погрешно поръчаната хартия, после моменталния отказ от машинно гласуване, множеството нарушения, който баха заснети от телевизията, а телевизията са били само на изолирани места, а сега представате си на другите, където няма контрол какво се случва. Въпроса е каква е причината? Дали другарите от ЦИК не са за разследване?

14

Анонимен

преди 6 месеца

Фирма, която има интерес от машините, за да си получи милионите от изборите дава акъл на колективен държавен орган. Решенията в ЦИК са с 2/3 мнозинство. Т.е. се вземат с огромно мнозинство и от всякакви партии.

13

Бързо

преди 6 месеца

Жълтопавета да излиза да протестира в защита на машините,няма съмнение,че изборите с тях са честни ха ха

12

Майора

преди 6 месеца

Преди да обвиняваш другите виж себе си , още повече че ЦЗиК действа по зададени параметри за хартията! А кплкото до Мадуровките , те се доказват само във Венецуела ! Публично се доказа че ала бала с машините се фалшифицират избори и затова машините не се използва в развитите демокрации!