70

Анонимен

преди 6 месеца

Хаха за това обичам демокрацията, днес мисля да се изсера на автобусната спирка

69

До XXX

преди 6 месеца

"Има всякакви фанатици ...." - Самоче в цивилизованите общества вандалите не се толерират. А разликата между свобода на словото и вандализъм в случаят е очевиден.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Все пак Веласкес е използвал много петрол за боите и картините си.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Какво им е виновен Веласкес? Таланта на въпросните джендърчета най-вероятно се състои в това да се изхождат редовно! Да ходят в Бритиш петролиум и там да трошат! Дано да им счупят ръчичките!

66

Анонимен

преди 6 месеца

Да си отворят очите и да видят кой замърсява, войните и резултатите от тях.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Тези няма ли да протестират срещу вулканите или слънчевите изригвания?Тези екоактивисти са някаква секта,която си е наумила да намали две трети от населението,за да не замърсяват.Забравят,че самите хора са част от природата и Господ ги закриля .Климатичните промени не се дължат на дейността на човека.Това са естествени цикли на планетата,а човечеството е преживяло 4 ледникови периода.Нека се порадваме поне малко на хубавото време.Аман от студ!

64

Анонимен

преди 6 месеца

Опасни за изкуството и не само, опасни за оцеляване на човечеството, ползват масово петрол във всяка сфера, но искат човечеството да се върне векове назад.

63

Deep Zone

преди 6 месеца

Хората започват да се усещат как погребваме планетата си, за съжаление са много малко..Скоро ще си имаме двойник на Марс- приятна пустинна планета и следващите поколения ще живеят в някаква извратена версия на "Дюн".. А тези картини отдавна ще бъдат на подпалки...

62

nimportequi

преди 6 месеца

С какво ще си карат колите за да протестират ако спре петрола? Защо не измислят алтернатива на петрола като са такива умници?

61

Анонимен

преди 6 месеца

Както трошат картините така трябва да им натрошат ръцете и да им обяснят нагледно последиците от имбецилнотонповеде ие

60

Анонимен

преди 6 месеца

Голям протест, сериозна гражданска позиция ама са сбъркали мястото. Не протестирайте срещу изкуството , идете се залейте с петрол, нагълтайте се с по една кофа и така протестирайте. Това вашето е увреждане на произведения на изкуството. Все едно да отдел да протестираш в аптеката защото си недоволен от месарницата

59

Анонимен

преди 6 месеца

Тия трошат, а охраната стои и гледа. За какво и плащат?

58

Анонимен

преди 6 месеца

"Подозрения в престъпно увреждане!" Ега ти демагогията! Вие на очите си не вярвате ли?

57

Анонимен

преди 6 месеца

Защо не отидат да протестират пред бритиш петролиум, ами чупят картини?

56

Ядрен вампир Z

преди 6 месеца

Счупили са стъклото на дубликата.Оригинала е в "чекмеджето" на управителя на изложбата.

55

Анонимен

преди 6 месеца

Това е " изкуство", ама само според някои!

54

ера

преди 6 месеца

тези ми напомнят на терорости камикадзета, но нямат топки да се гръмнат. А слогана вместо Аллах акбар е спрете петрола. Смешници!

53

Анонимен

преди 6 месеца

Защо не протестират пред Бог Ойл компаниите и не трошат неща там, а посягат на изкуство? Тези произведения не могат да бъдат възстановени, ако някой ги унищожи, а и да ги унищожи, никой няма да спре да използва петрол и продуктите, които дължим на него. Това са действия за публичност и се движат от егото на участниците, които искат да се покажат като морално извисени.

52

Ешоп Ампърдусян

преди 6 месеца

Тези деца не съзнават че дори дрехите които носят ги дължат на Ойла. Протеста им щеше да е валиден ако бяха облечени с домашно тъкани или плетени дрехи и *** от прединустриалната ера. Всичко друго е фалш. Да не говорим че плющят супер евтина храна от супера пак благодарение на Ойла. Трябва да ги хванат и да ги затворят в някое ранчо да бачкат ръчен труд от сутрин до вечер и пак да ги питат дали са против Ойла.

51

Тунба Гретберг

преди 6 месеца

Всеки има право да си предяви претенциите както намери за добре.