18

Анонимен

преди 6 месеца

е, защо закриха първото име на авторката със звездички???!!!

17

Анонимен

преди 6 месеца

интересна позиция на шефа на електротранспорта. Ватмана се прибрал в депото и се обадил на 112. Не е е ли дължен да остане на място да чака КАТ или да напишат двустранен протокол. Трамвая иззет ли е до изясняване на въпроса с дрогата

16

МВР СДВР КАТ

преди 6 месеца

Трамваят е задържан за 24 ч.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Сега след 6 месеца, като се докаже че е пил прахче за настинка или си е слагал капки за нос, да ги осъди за лишаване от право на труд и нанесени лични щети.

14

Анонимен

преди 6 месеца

наред с останалите абсурди..."..и положителният тест за наркотици на ватмана е положителен." Може да няма в. Стършел, но си има заместници!

13

Издънкова

преди 6 месеца

До До МеркелЯвно си пропуснал лявата дясна китка като общински съветник Бонев!Печели на метрополитен табела с размер 60см на 50 см на стойност 50 000лв айде не на мене тия

12

До Меркел

преди 6 месеца

Е Промяната няма нито един общински съветник в София.Всочко идва от Фанфчка,крадлата.

11

Наблюдател

преди 6 месеца

Най мръсният и миризлив грАдски транспорт в цял свят дори в индия е по чисто!

10

Меркел

преди 6 месеца

Дарение от Европа за старите им ненужни мотриси тук от цгм ги фактурират за по 30 000 000 евро бройката.Как ви се струва билета от 2лв?Най скъпото метро в цяла Европа строим.Да ви е честита промяната и синята София.

9

До ватмана

преди 6 месеца

Абе прав си ама , ако си беше сложил капки за нос а не *** в носа . Защо бяга ? Иначе да всички коли по релсите на трамвая трябва да се наказват , това не го казвам с ирония . На такива трябва да им се гънат ламарините за да се научат къде се кара

8

Крико

преди 6 месеца

Както каза фъндъка , оставям на новия кмет една модерна и европейска столица !

7

Анонимен

преди 6 месеца

убеден съм, че няма никакъв контрол над водачите в градски транспорт. карат като бесни, пияни, пушат и не им пука.

6

Издънкова

преди 6 месеца

Дисциплинарно уволниние и съд за борда на директорите на ЦГМ.Кражбите от паркиране и мобилност на ден са за над 300 000лв източване през частни дружества теглене на кредит за талончета за синя и зелена зона колите на ЦГМ са без лимит на горивото прецедент!!!В борда на директорите управлява 17 фирми от които повечето за транспорт конфликт на интереси и кражби за милиони.Градският транспорт е с влакови разписания абе фирмата беше на Къро а сега ?

5

Ватман

преди 6 месеца

Полевите тестове за наркотици реагират положително дори на капки за нос ксилометазолин заради съставката ефедрин. Едва ли колегата е виновен. Онзи какво прави на релсовия път? Аман от нагли линейкаджии. Сигурно пак е правил частпром.

4

Анонимен

преди 6 месеца

трамвая задържан ли е на наказателен паркинг

3

без име

преди 6 месеца

положителният тест за наркотици на ватмана е положителен.

2

застраховките не пок

преди 6 месеца

риват щета - водач дрога . Вулгарен , потен , хулиган , лош , хитрец . Сигурно и друг път е подредил някой . Цял живот да ни вози . Изпогазиха хора, коли , а им се додрусало . Амфетамини са ползвали войниците на фюрера втората световна . Лошото е че нурофена обявиха доктори давал 2 вида дрога - амфетамин и кока . Нахален и *** . Да сложат друг .

1

phrag

преди 6 месеца

Да видим дали сега ще го глобят - да изплати цената на трамвая!!!