32

Анонимен

преди 7 месеца

Терорът се появява изневиделица, когато в някоя страна американските агенти действат брутално и безогледно, местното население реагира срещу натрапниците и изведнъж о чудо ! -- има терор и терористи. В близкия изток има много терор защото сащ там отдавна управляват подобно на колониална метрополия и използват петролния добив за световно господство на долара.

31

нн

преди 7 месеца

Израел спира войната, изтегля се от ивицата Газа, арабите правят там тяхна държава и всичко си отива на мястото. Последващо, арабите от Израел се преселват в ивицата, а от ивицата евреите в Израел и на практика се оформят двете държави както го пише в резолюцията на ООН от1947 година.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Нетаняху, подобно на Путин, трябва да получи международна заповед за арест и да отговаря за престъпленията си. Израел извършват хуманитарни и военни престъпления от огромен мащаб.

29

Анонимен

преди 7 месеца

В ивицата Газа правят нещо подобно на Априлското възстание в България през 1876 година.

28

Анонимен

преди 7 месеца

"Денков изрази подкрепата си за Израел срещу тероризма" -- българите упълномощили ли са го -- не, той си действа на своя глава като американска марионетка, което е във вреда на България.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Защо в европа няма американски марки коли? както обяснява един немец -- качеството им е ниско, освен това в европа има много производители. Но, но, но, между ес и сащ има търговско споразумение -- европа изнася за амер. пазар коли, но се съгласява американските интернет мега компании да действат на европейския пазар -- майкрософт, гугъл, амазон, фейсбук. Европа няма собствена опер. система, няма търсачка, няма браузър. Докато Русия и Китай си имат всичко собствено.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Израел са американски слуги в близкия изток -- държавата им ще бъде унищожена -- просто и ясно. Дали след 5 или 50 години няма значение -- такива са вселенските закони и така действа законът за кармата.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Изобщо тези медии, блумбърг, сиенен, фокс нюз и подобни простотийки, те не работят за някаква обективна информация, а са на подчинение на цру за обслужване на американски хегемонистки интереси. Вие се съгласявате да им вярвате и в същото време ставате втора категория жители на планетата земя, първата категория са американците -- ха-ха, хи-хи !

24

Анонимен

преди 7 месеца

Осама бин ладен терорист ли е? -- не, той е бил служител на цру, който в един момент отказва да се подчинява на американските си господари. Но светът не знаеше подробности за неговата личност и се тръбеше по всички медии че е страшен терорист.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Думата терористи се използва неправилно -- въведена е от цру в подобно обръщение за заблуда на света в прокарване на американските интереси за хегемония. Ако има несъгласни да се подчиняват на сащ -- обявяват ги за терористи и тръбят по целия свят чрез платените си медии. Това са борци за независимост от американско влияние, никакви терористи.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Тая *** бунгуристан наистина трябваше да се раздели между съседните държави навремето, нямаше да отглеждаме терористи и фенове на терористи. Всеки ден да ви колят, взривяват и изнасилват, малко ще ви е. Разбивам да заемеш страната на Русия или Украйна, ама да възхваляваш терористи, това ги има само в Пакистан и Катар.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Бунт??? Вие сте за бесилото! Бунт е когато се биеш срещу армия, не да връзваш бебета на купчина и да ги гориш живи. И защо не пускат заложници от над 25 страни, неизраелци? Сред тях има узбеки, турци, тайландци, бразилци. Когато точно Тайланд е нападал палестинците?

20

Анонимен

преди 7 месеца

Бунтът на палестинците от Газа успешно ни беше представен като терористичен акт. Но израелците правят точно това - потушават бунт, с много цивилни жертви за назидание. Всички бунтове са кървави и с жестокост към подтисника, а потушаването им е още по-кърваво.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Какво се чудиш, България е пълна с ислямисти и ороспии на ислямисти.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Ясно и точно. Докато не бъдат освободени заложниците няма спиране на огъня. Щом Хамас не ги освобождава иска война. И я получава.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Не разбирам как е възможно да има хора, защитаващи Хамас. Явно психическото състояние на тези хора не е добро.

16

бля

преди 7 месеца

На тези,защитаващи Хамас,500 години явно са им малко Пожелавам им още 500.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Международният наказателен съд трябва да издаде заповед за арест на Нетаняху, както направи с Путин.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Манталитета на българина открай време е да защитава не който е прав, а който е по-силен. Понякога и който е по-голям. Мoзъци които никога няма да пораснат. На 50 години с мoзък на дете.

13

Анонимен

преди 7 месеца

И САЩ и Русия се управляват от евреи. САЩ повече. Заради това години наред никой не обръщаше внимание на престъпленията извършвани от Израел.