30

Анонимен

преди 6 месеца

Марксизмът е наука, която се състои от три части. За хората нямащи си понятие от марксизма, това е идеология

29

Анонимен

преди 6 месеца

Марксизмът не е наука, а идеология. Науката борави с теории, които могат да бъдат доказани или отхвърлени по пътя на опита и наблюдението, докато идеологиите разчитат на догми и сляпа вяра в авторитети - Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Мао, Георги Димитров, Тодор Живков, Ким, Кастро, прочее...

28

Анонимчо

преди 6 месеца

До Марксизмът е наукаТогава Швейца е била евтина

27

Анонимен

преди 6 месеца

До Марксизмът е наука, браво бе Полезен И. Маркс е първия публикувал открито идея за геноцид. Според него поляците трябвало да се заличат, че пречели на великите германци. Уж се пишеш интелигентен, а не знаеш елементарни неща.

26

Марксизмът е наука

преди 6 месеца

за интелигентни хора от интелигентни хора! Нито Маркс, нито Ленин са представители на пролетарията живели са Лондон и Швейцария, които за бедняците са NO GO AREA! Идеите им са изопачени защото прости хора разглеждащи интелигентноста като враг започнаха да ги реализират! А това, че в България нито социализма нито капитализма стават, говори ясно за умствения багаж на нацията (разбира се не всички)!

25

Анонимен

преди 6 месеца

кво става с Крал Марс и Фридрих Сникерс?

24

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 28 От книжките,андрешко!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Трудно е да се откажеш от истината в края на живота си. Откъде го изкопа това?

22

Анонимен

преди 6 месеца

Лека полека , ще проумеят какво загубихме всички преди 30 години ..........

21

така е

преди 6 месеца

До do 2 Само дето в края на живота си се отказва от марксизма!Но марксизма е удобен за разни политически играчи за техните игри и бива лансиран непрекъснато!Пример-Ленин!

20

до 22

преди 6 месеца

Да ти п-ка и на еврозоната и на ченген и на джендърството и на европата на 2 скорости

19

do 2

преди 6 месеца

"Маркс е икономист и социолог. Но никъде в трудовете му не става дума за уравновиловка, колхози и други изобретения" Но за сметка на това е написал дебели томове "Капиталът", където пише, че система крепяща се на икономически отношения, базирани в/у лихвата, е обречена на провал - и е прав

18

Анонимен

преди 6 месеца

Политиката е изкуството да търсиш неприятности, да ги намираш навсякъде, да ги диагностицираш неправилно и да прилагаш погрешни лекарства.Гручо Маркс

17

Елементарно Уотсън

преди 6 месеца

И за глупаците трябва да има паметници и те са хора все пак. Паметник на глупостта :)

16

Четейки коментарите

преди 6 месеца

за умните хора и преди всичко тези с образование се разбира, защо сме или по правилно, защо сте бедни и защо не ни искат в Шенген или Еврозоната!

15

истинския надпис

преди 6 месеца

Пролетарии от всички страни,ИЗВИНЯВАЙТЕ!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Пари хвърлени на вятъра. Марксизма е утопична идея виновна за стотици милиони излишни жертви.

13

Обективен

преди 6 месеца

А у нас се дават пари ,много пари ,за да се заличи всичко което има общо с миналото. Във Франция и Италия е пълно с паметници на хора и събития от съпротивата и партизанското движение ,у нас всичко беше заличено - имена на улици ,паметници , учебници...Независимо една политика ,провеждана от управляващите дали е правилна или погрешна ,трябва да я помним,за да си правим изводите от нея. " Народ,който не познава миналото си,няма бъдеще ".

12

Анонимен

преди 6 месеца

Луди хора, вместо да го разрушат и претопят за цветни метали те ще го реставрират. Явно имат нужда от експертното становище на нашенските евроатлантици за да не пилеят излишни пари.

11

бунаци

преди 6 месеца

Вместо да го демонтират и да го изпратят в двора на някоя затънтена сграда щяли да го ремонтират!!! Що тъй а?