14

Анонимен

преди 6 месеца

Някой тряббва да е луд да ходи в таз пустош.. да не говорим за многобройните смъртоносни заболявания които има заради анти-санитария. Lonely planet...

13

пияница мистик

преди 6 месеца

В Прага има едни улични продавачи, дето продават печени на скара вурстчета. Убийствено вкусни, а горчицата им е уникат. Някаква местна е явно, но аз по-вкусни вурстчета и по-вкусна горчица не съм ял през живота си. За чешката наливна бира смятам че няма какво да кажа, всички са наясно за какво става дума :)))

12

Британски учЕн

преди 6 месеца

Пакистан? Хахаха, не мога да повярвам - един от най-опасните градове в света е Исламабад и тия ме пращат в Пакистан, я да си вземат класацийката и да си я заврът изотЗАД!

11

Itso

преди 6 месеца

Ква станА тя- даже и за алхололен туризъм не ставаме вече - много скъп и некачествен стана дори алкохола у тая ***. А навремето помня - спираш край пътя а там храсти с коноп, ухае ухае да ти се завие свят, и бирата 2лв за 2 литра - пиеш пиеш до пръсване. А сега се чудиш къде да отидеш и скъпо, скъпо, по скъпо от западна Европа.

10

ГанYO плюе по Париж

преди 6 месеца

По Мадрид и незнам си какво нищо че не е стъпвал там а цел живот е бил само в село Дупница.И веднъж в София *** бежанците в квартал малкия Бейруд на центъра са го ограбили и опънали.Та необича да говори за това.

9

Истински турист

преди 6 месеца

Париж малко *** мръсно Мадрид красота чисто свръх модерно електрически таксита електрически полиции коли мегатранспорт Испания влакове Аве 313 километра в час Барселона малко шано доста арабелско, но Испания сравнение с Франция е просто красота ,чисто, подредено този който не е ползвал общинска тоалетна в Германия му го препоръчвам може да не излезе жив

8

Ил дьо Франс

преди 6 месеца

В Париж е страхотно,верно малко са старички мотрисите със лепенките на заека Серж от 70-те и неприятната миризма на урина.Отскоро ги махат хартиените билети от RATP...Ако някой идва насам,да не минава през летището Бове на 20 км от Париж а направо да мине през дъо Гол.Тук само црняци по Сен Дени и вкиснатия нашенец Чичко Торбичкодето се пени за торбичките от Лидл и Карфур

7

Анонимен

преди 6 месеца

Е ЗАЩО В МОНГОЛИЯ НАЛИ Е ИЗОСТАНАЛА, ДА ПРЕДЛАГАТ ЕКСКУРЗИИ В РАЗВИТИЯ ЗАПАД АХХАХА БАВЕН ТУРИЗЪМ В ГРАДСКИТЕ ЗАДРЪСТВАНИЯ...ГЕЙ ПАРАДИ, КРАДЕНИ ОТ КОЛОНИИТЕ АНТИКИ И ПРОЧЕЕ.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Вчера бях на северния полюс и търсех пингвини, понеже според комунистите там също трябва да живеят пингвини и да носят червени знаменца!

5

Анонимен

преди 6 месеца

Мъгливия Балкан!

4

Анонимен

преди 6 месеца

ЧЕНГЕДЖИЙСКИТЕ ИЗДАНИЯ

3

Дони

преди 6 месеца

Парииж... Oh mon Dieu... Най-oakaHaTa kлoaka, в която ми е стъпвал кракът... Въобще, LP ич не е адекватно мерило и правилния наръчник. Ако му се доверявах, никога нямаше да се влюбя в Албания... Хеле, пък, да се забия в Милуоки или мегагетото Детрйт, дето било по-евтино от Никарагуа. Виж, там бих отишъл с удоволствие!!!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Хубаво е да се отбележи че българския велосипеден маршрут Dunav Ultra е също в списъка препоръчани от Lonely planet

1

Mалашевици е топ

преди 6 месеца

Дестинация за дърти комунисти пожелаваме им да се заселят там за постоянно