81

Анонимен

преди 6 месеца

пускайте газ в тунелите

80

anonimen

преди 6 месеца

До Дучефф: От пакта на поробените народи ли ще бъде България ? Добре, щом ти харесва да си част от някои от които нищо не зависи, никой не те спира да бъдеш.

79

Банкеръ

преди 6 месеца

Аллахакбарците вероятно ще загинат всички,но и Израелците ще се връщат в дървени костюми.Цялата работа е едно безумие и от двете страни.Засега евреите ги избиват цивилизовано от въздуха,но такива с бомби на кръста ще има със сигурност в Израел,което е достатъчно гадно.

78

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Хамас е финито в северната част на Газа. Ако искат да изгбуят и южната - да продължават с тоя дух.

77

Bormann

преди 6 месеца

Зиностите в Англия дадоха разрешение за създаване на тази анти-държавица в контролирани от тях Палестински земи без съгласието на Палестинците след като те са мравки. Какво направиха юдеите като отидоха там? Веднага нападнаха Британските сили за сигурност които се опитваха да опазят палестинците от лунчуване въпреки, че условията бяха да живеят мирно един до друг без насилие или форсирана емиграция. Англия се видя в чудо и подви опашка оставяйки проблема в беззъбата уста на ООН. Срам!

76

До българин

преди 6 месеца

Ти не си българин путттьо маринкин, какво ще кажеш за османицте които изклаха половин Български народ както евреите колят невинни жени деца старци и тн? И когато Палестинците се вдигат както ние през Априлското възстание нека евреите ги затрият - подпечатват смъртната си присъда както османците направиха и после край! тъппу парче

75

До След

преди 6 месеца

Ми аре ве, какво чакат? Страх ли ги е? бухахахаха

74

али

преди 6 месеца

Хамас е под контрола на Израел и техните служби. Иначе няма как да съществуват и ден.... Няма как да е имало такава подготовка без знанието на Службите... то било на САЩ, на мосад. Защо един народ който живее с помощи да отвлича и убива хора граждани на повече от 40 държави ?!?!? Тези хора няма как да си защитят територията, но поне ги пускайте да живеят.

73

Ивицата на газа е

преди 6 месеца

Капан за мюмюнски паткани !

72

След

преди 6 месеца

като са се готвели толкова години, значи напълно осъзнават какво ги чака. И са арогнтни на всичкото отгоре. Крайно време е държавата Израел да използва термобарично и химическо оръжие срещу терористите!

71

Анонимен

преди 6 месеца

Хамас да вдига бялото знаме! Стига вече е мъчил цивилното население!

70

Анонимен

преди 6 месеца

Историята на Пражкото въстание!

69

Бай Дрън

преди 6 месеца

Това със заложниците явно има оправдание, доколкото чета статията. Искат в замяна освобождаването на хиляди палестински затворници. Така че това има своето оправдание. Относно убийствата на мирни жители, няма никакви оправдания. Ако бяха само военни, да, но мирни жители, не. Само че това явно е една от гледните точки, представяна ни от медиите. Другата гледна точка никой не коментира. Никой не казва, какво е ставало последните години, за да се активират така Хамас.

68

Анонимен

преди 6 месеца

А нещо за "Украинската контричка"? Що не пишете за нея?? Или няма какво защото Тя отдавна приключи!!!-:)))

67

Анонимен

преди 6 месеца

Каквото и да се говори, няма оправдание за терористичната атака и отвлечените заложници. Всичко останало са последствия. Тази ялова международна 'общност' да вземе да си насочи усилията към освобождаване на заложниците, а после ще може да притиска воюващите. В момента правят едно нищо - наливат пари за цивилни, а тях ги получава правителството Хамас, което пък не пуска собствените си граждани да се евакуират. Израел пък отвръща на огъня безогледно и наред.

66

Арафат

преди 6 месеца

Тези 200 заложници на палестинците ще им излезнат през Газа

65

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците в Азовстал, как действаха? Щяха да използват и химическо оръжие, а имаше много жени, деца и възрастни!

64

българин

преди 6 месеца

Пресъздаване на глупави про-арабски брътвежи.Ще бъдат избити терористите-ислямски ***-детеубийци,Газа ще бъде сринат,а вие си плямпайте дивотии.Израел воюва за бъдещето на световната цивилизация срещу варварите.Евреите са смел народ-стотици хиляди се въоражиха,и тръгнаха срещу смъртния враг.Посочете поне 1 държава в света,която да е в състояние да стори това.Никоя.Мюсюлманските терористи ще си получат заслуженото.А вие арабофили,трижди бъдете проклети.

63

Потънаха Гемиите

преди 6 месеца

на Евроатлантическите ценности.

62

Свистят кинжалите

преди 6 месеца

когато засвистят, натовци пълнят килотите! хага