34

Мони Паси

преди 7 месеца

Още една хазарка пред портитеэна Яхве и Момон ,шалом

33

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 31 - Това да не ти е импотентна Европа?

32

Анонимен

преди 7 месеца

16 годишен терорист е заклал 20 годишно момиче. Полицията е реагирала навреме и го отстрелват, щото ако не го спреш, получаваш още 1400 жертви.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Този случай е микроскопичен вариант на случващото се там през последния месец. Защо не са оставили доброто муджахидинче с ножа да вилнее на воля, ами са го гръмнали? Защо когато терористи отвличат и/или убиват цивилни граждани, вкл. деца, после някакви индивиди се учудват, че има ответни реакции? Оставете ги да колят безогледно, иначе им нарушават човешките права и културните цивилизационните особености, като например въртене на ножове и калашници срещу мирни жители.

30

До 12

преди 7 месеца

Долно племенце сте ислямистите, ей! Не е просто извадило нож 'детето', а почти е убило двама души на неговата възраст, момичето е в болница в критично състояние. Малко му е да го застрелят, родителите му за доживотен затвор също. Ти сещаш ли се ако будист, християнин или юдей влезе в полицейски участък в Саудитска Арабия и наръга в корема двама млади полицаи с нож какво ще се случи? И как ще реагират арабите на такъв като теб, дето казва 'невинното дете извадило нож'? Жив ще те одерат. Пфууу

29

Българин

преди 7 месеца

А после без контекста четем "Израел убива невинни палестински деца"

28

До Исус Христос

преди 7 месеца

Ами то самият Христос е от същото племе т.ч. какъв е проблема да се защитават от арабските кучета !?

27

бай онзи

преди 7 месеца

аз ако бях евреин, този го разпъвам на кръст и го стриймвам онлайн да се възмущават ислямистите ...

26

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 25.!.

25

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен Я пиши на кирилица бре , ***.

24

@

преди 7 месеца

Тези публично трябва да ги погребват заедно с прасета. Поне да им секната надеждите за девственици и рай или там в каквито глупости вярват. Рязко ще спаднат подобни нападения.

23

Анонимен

преди 7 месеца

До Исус Христос "Православни" русофили защитават ислямски радикали?

22

Исус Христос

преди 7 месеца

Християни защищават племето, което е предало техния бог Христос за 30 шекела за да бъде разпънат на кръст?!

21

Анонимен

преди 7 месеца

TOVA NOVINA LI E !??? IZRAEL UBI 5 000 DECA. TOVA E MNOGO DEMOKRATI4NO NALI !?I BADETE SIGURNI 4E BALGARIQ E POD PALEN EVREYSKI KONTROL. TIHO MALKOM SA VI PREVZELI

20

Гутериш

преди 7 месеца

Израел е застрелял този мирен гражданин. Това е геноцид.

19

Анонимен

преди 7 месеца

До Патриот - Крайно време е. МВР ако иска да вземе властта, трябва само да подхване онези с по-твърда ръка и ще спечели симпатиите на всички градивни граждани.

18

Всеки

преди 7 месеца

който подкрепя терористи дори и на думи, трябва да бъде издирен от ДАНС и вкаран в затвора! Който не се е изнесъл от Газа трябва да бъде унищожен! Без остатък!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Русофилите изведнъж станаха много състрадателни по отношение на палестинците. До онзи ден се радваха на руските зверства в Украйна... Все пак арабите са им братя по вяра, а укрианците не...

16

Брей!

преди 7 месеца

До Анонимен 12 - Така нареченото "дете" налетяло да убие момиче, което сигурно още не е любило, нито е раждало, нито е успяло да се реализира в сферата на някоя професия. После налетяло да заколи 20-годишен младеж. И двамата пострадали са полицаи, не ги е срещнал като противници в битка, а е посегнал на длъжностни лица, които пазят реда.

15

Анонимен

преди 7 месеца

В Газа има единствено терористи. Онези палестинци, които не са терористи, отдавна са напуснали ивицата. Подкрепа за Израел!