22

До 3

преди 6 месеца

Не дружествата , а държавата! Ако се поемат от дружествата така или иначе ще ти ги вмъкнат в сметката. Абе каквото и да стане ще сме от губещата страна!

21

Друг

преди 6 месеца

За кои 570 домакинства става въпрос? Колко топлофикации има в България? Колко абонати има в съответните топлофикации?Ако се поемат разходите то да е за всеки един абонат!

20

Дедо Пенци

преди 6 месеца

Точно така!Който иска да отчита отдалеко, да заповяда и да ми смени уредите за негова сметка.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Защо ел.дружествата си сменят електромерите с дистанционни, които може и да са калкулирани в цената на тока, нооооооо елегантно ти ги прибират. А топлофикация , което е тотален рептил иска да си ги плащаме. Като искат дистанционно отчитане( което вече няма да е ясно кога ще се случвадори) да си купят уреди и да си ги поставят....

18

Анонимен

преди 6 месеца

Крайно време е да прекратите агонията "Топлофикация"

17

Анонимен

преди 6 месеца

Тия пръдльовци от топлофикация. Защо не си наврът дистанционни те водомери и топломери там де слънце не огрява, щом искат да им ги плащаме!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Да плащат! И без това в София са се събрали само умнокрасавци програмисти с високи заплати и гласуващи за ПП. Тогава къв им е зорът да отделят 200 лева за водомери? Нали са умнокрасиви, ще ги изкарат тия пари, че и бакшиш ще оставят на Топлофикация!

15

баба мара

преди 6 месеца

подкрепям

14

Анонимен

преди 6 месеца

От доста години имаме поставени уреди за дистанционно отчитане на парното в блока. На старите им изтече срокът и ги замените.Но топлинният счетоводител ги отчита веднъж годишно. Ако искаме ежемесечно отчитане, трябва да заплащаме по 4 лв. на уред всеки месец. То понеже е много евтино самото отопление!И всичко се обезсмисля!Би трябвало , след като ще ни задължават, услугата отчитане да е безплатна!

13

РусенецЪ

преди 6 месеца

Нямам топломер, нямам радиатори, никога не съм имал! Апартамент на последен етаж, няма и тръбица в жилището ми. Дерат ме като животно със сметките си "сградна инсталация". Няма нито един мой подпис в договор с Топлофикация - Русе. Осъдиха ме служебно. Научих го след шест месеца като ме подгони ЧСИ. Хиляди левове платих! Левове за да оправя зъбките на децата си! Взеха ги! Моето гладуване не е важно! От децата ми взеха парите!

12

Някой

преди 6 месеца

Винаги съм се чудел откъде-накъде гражданите са длъжни да плащат, за да имат нещо, което държавата ги задължава да имат и не е по тяхно желание и усмотрение.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Няколко приятели смениха водомерите с нови и модерни с дистанционно отмина теб принесе че старите има с а или на не повече от 3-4г. Всички споделят че сметката им се е увеличила почти двойно веднага след смяната. Отделно че сметките им били винаги закръглени много интересно държавата да плати водомерите на всички.

10

значи

преди 6 месеца

не държавата,а Европа,после българина да твърди,че той плащал на гърците и останалите,няма такава нагкост като българската,затова европейците на месец получават по-малко от българина на час,гн у с

9

Анонимен

преди 6 месеца

А за тези, които не се отопляват на пopно ще има ли да речем по един кубик дърва вместо дистанционни нам-ко-си??

8

Анонимен

преди 6 месеца

Не с евросретства а с данъци за богатите и западните банки. Евро сретства всеки бедняк ще плаща

7

Христо Христов

преди 6 месеца

Не знам кой е мин-вал пост 2 (фактите), но е 100%ов неграмотен про'с'так.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Пак ще си затворят очите за братчедите . 90% в гетата нямат водомери и зимата чешмите вървят денонощно на макс ,да не замръзват

5

Клиент...

преди 6 месеца

Защо сложих дистанционно отчитане, за да не се чакаме / влиза в апартамента всеки месец служителка..и да гледа цифрите.

4

Варна

преди 6 месеца

Вече дадох 1000 лева за 3 водомера с дистанционно отчитане. Интересното е че от месеци ..навсякъде сметките са кръгли. 10 лева 15 лева на месец вода...винаги е точно число няма "стинки".

3

...

преди 6 месеца

Нека дружествата да поемат тази подмяна. това трябва да важи за ВиК и за енерго-доставчиците! Това са техните инструменти за да ни таксуват! Трябва да са техни, не наши. Стига с това крънкане на пари!