291

Анонимен

преди 5 месеца

Човека е прав...след като Жельо Желев махна жителството София се напълни със всякакви, да не казвам какви...да им се чудиш какво правят тук, освен да заемат работните места и да подбиват заплатата, борейки се за единия наем и режийните....

290

ДимичО

преди 6 месеца

Очевадно, господин Дайнов е бил все още на градус. Когато е произнесъл този си "виц", е мислил само за собствените си миризливи душа и тяло. Социумът е ОБЩНОСТ. И в него трябва да има място за ВСЕКИ. ОТДАВНА господин Дайнов е извън ЕЛИТА. АКО въобще е бил в него. Големите корупционни схеми са заложени още от СДС , КОГАТО И ДБ бяха сред тях. Визирам ген. А.Атанасов и други. А най-голямата,чудовищна, арогантна, нагла,безочлив и геноцидна схема, привидно узаконена от ГЕРБ я разшириха !!!

289

М'глата

преди 6 месеца

*** нечистоплътен...фурнаджийска лопата...помним те когато се завъртя средата на 90-те години "професоре"!

288

без капка мозък е

преди 6 месеца

Ляво либералният феkaлeн несретник Дейнов е от отбора на Cтoлпинoфckата ГрегорoBa тьотя и на акъл и по поубеждения и по изказ.

287

Софианцки

преди 6 месеца

До Анонимен 301, не няма това впредвид, а селските идват да ви облагородяват, че имате навика да си праскате братовчедките и после болниците пълни с вашият матриал.

286

Сарказъм Радомирски

преди 6 месеца

Напоследък бира да си отвориш и от оттам изкача червен аристократ. Ето и Дайновият син на партията изкочи да се жалва, че на крепостни селяни не случил...

285

Анонимен

преди 6 месеца

Пенсионирайте го тоя!

284

Анонимен

преди 6 месеца

Дайнов под "софиянци" има предвид стотиците хиляди провинциални бекове , набутали се в София в последните години , и е много прав !

283

Свободен

преди 6 месеца

Г-н Дайнов, всеки свободен човек уважава правото на всеки да изповядва своите идеи, религия и собствено мнение. Учудвам се, че един интелигентен човек и демократ като Вас е стигвал до такова "Сталинско" нахъсване !

282

несофиянец

преди 6 месеца

Да напомня на тези, които наричат ПП шарлатани, че тук ги докара главният русофилски шарлатанин Радев.

281

Анонимен

преди 6 месеца

Западът е злонамерен.

280

дайновица

преди 6 месеца

Господин Дайнов, в София живеят, трудят се и т. н. ЖИВИ хора. Е, някои от тях я карат нашироко, но има и такива, които едва свързват двата края. Общото между тях е това, че имат правото да харесват и одобряват, както и обратното. Не ви харесва изборът на софиянци - ами и вие имате същото право - да харесвате или не. Както каза Първан Симеонов, не сте ни разказали умно и искрено западната идея. Нали това ви е работата, г-н Дайнов, разказвайте, но умно... и доброжелателно!

279

Британски учЕн

преди 6 месеца

Докато стои паметника на съвецкия войн столичани ще си останат ceляндури с ***

278

Тагаренко

преди 6 месеца

Ето това ни чака от промяната. Стадото да се готви за нови жертвоприношения.

277

Анонимен

преди 6 месеца

До Случаен минувач-Да бъде НЕЗАБАВНО ПРЕКРАТЕНО присъствието на ШАРЛАТАНИТЕ!!!!!!!!!!!!!

276

Дон Кикот

преди 6 месеца

Ванчето нимфоманката добре, че не спечели да не и гледам нахалната мутра по тв.

275

Анонимен

преди 6 месеца

Гледах интервюто. На човека много му личеше, че е употребил или наркотици или алкохол. Явно бе празнувал победата на Терзиев.

274

Случаен минувач

преди 6 месеца

Ами то не само в София, в цялата държава положението е абсурдно. Шарлатаните имат 60 места в парламента, а искат да управляват цялата държава. Ето сега научавам, че Асенчо изтеглил нов заем... Не можел да върже бюджета... И пак разбира се, всички ние ще го плащаме. Толкова е вредно тяхното управление, че трябва да бъде прекратено.

273

Анонимен

преди 6 месеца

Значи освен миньорите, вече и столичаните има защо да го тупкат , ако се засекат на улицата.....Майкъл Самуилович 2.0

272

Случаен минувач

преди 6 месеца

Аз също много се дразня от изборните резултати. Не мога да си представя, че образовани хора ще тръгнат да гласуват за човек, издигнат от шарлатаните. Значи и той е шарлатанин. Внук на Петър Младенов - Танкиста. От семейство, свързано с ДС. Ами в сравнение с него Ваня е по-малкото зло. Но никога няма да обиждам софиянци, като Дайнов. В края на краищата София е синя, антикомунистическа. Аз също съм антикомунист, и не желая такъв човек за кмет. Но няма да обиждам хората, че били простаци и селяци.