9

Анонимен

преди 6 месеца

Браво!

8

Илън е чипиран

преди 6 месеца

ИИ...

7

Елън е Гений

преди 6 месеца

Този "клоун" направи революция в космическите полети, електрическите коли и електронните плащания - това са 3 коренно различни области.

6

Анонимен

преди 6 месеца

До до анонимен 1Илон, 30-ти Март - "Тренирането на AI модели трябва да бъде спряно за поне 6 месеца за да разберем вредите"Илон, 5-ти Ноември (малко над 6 месеца) - Представя Грок, новия AI модел на XTwitterНа този етап съм изумен, че останаха хора които вярват на думите казани от този клоун.

5

АнонимеН

преди 6 месеца

ДА ОТГОВАРЯШ НА ВЪПРОСИ НЕ Е ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ А ГОВОРЕЩА БИБЛИОТЕКА! ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ Е СЪЗДАНИЕ КОЕТО ЗАПОЧВА САМО ДА ВЗИМА РЕШЕНИЯТА КОЕ Е ПРАВИЛНОТО И ДА СЕ ЗАЩИТАВА АКО НЯКОЙ ГО НАПАДНЕ!

4

до анонимен 1

преди 6 месеца

с малката разлика, че е единственият, който говори за регулации и възможност неговият ИИ да бъде ограничен/изключен. докато всички останали просто са пуснали ботовете си "да пасат", за да ги включат в решения начевайки от автоматизирания чат бот в сайта на банка до телефонен бот на регистратура на болница или дежурен телефон на силово ведомство.

3

до 1

преди 6 месеца

Да си чувал че е сред основателите на openAI и charGPT? И аз бих инвестирал в ИИ при толкова цъppвули и rалфони около мен вече няма човек на когото да разчитам.

2

граматик

преди 6 месеца

Пак ли Илон. Не се ли научихте, че малкото му име се изписва Елон. Или в краен случай ИлЪн, но Илон е най-грешното.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Реве че изкуствения интелект ще ни измести но той го развива също че и достъп до мрежата му осигурява