98

Антинатовец

преди 6 месеца

За хората с повече от три грама мозък в кратуните си е ясно че тези победи на Герб и ПП са от купените гласове на ромите в тези области . Едните с парите от Козяк 16 другите от 20 години мафиотско управление и кражби на поразия. БСП и Възраждане нямат пари за покупка на ромите и това е резултата . Когато видиш в съседната секция опашки от 100 роми за гласуване а в твоята има само двама пред теб работа е ясна като бял ден. Ромите един ден ще заблажат добре после ще търсят Михаля.

97

АЙ ЧЕСТИТО!!!

преди 6 месеца

ГЕРБ пак ни го нашмулиха яко при това- на два ката. Дано да сте си намазали дупцетата с вазелинец от рано. Честити поредни 4 години. Не разбрахте ли, че са се заклещили в политиката като надървено куче в хралупка на разгонена ***? Само с кофа студена вода няма да стане...

96

Влака с критиката

преди 6 месеца

Това не е статия като за след крайни резултати .Прилича не нещо писано по телефона, на крак в метрото. Мега мъка е да се чете .

95

Анонимен

преди 6 месеца

Излиза по ТВ някакъв ***(не си спомням името му), който се явява за кмет на София и първото нещо, което започва да дрънка е, да внесе разделение и омраза и обясни как софиянци били три вида, трето поколение и родени в София, пришълци от провинцията за работа и богати хайлази провинциалисти умрели от мерак да живеят в София(студентите ги изпусна) и чака някой да гласува за него, съвсем е изпушил, трябва ви една психиатрия да ги прибере такива или просто не допускайте подобни екземпляри в ефир!

94

Анонимен

преди 6 месеца

Успокоително ми действаше тая шумова среда с ектремните си децибели! Ходех със слушалки в ушите, за да не изпусна нито една евроатлантическа ценност, която лееха устите на Настимир, Божанката и Манол Пейков, а нощем препрочитах евроатлантическите напътствия на кака Мара от село Хаджидимово, Неврокопско. Както би казала адв. Елена Гунчева беше ми евроатлантическо бе, хора! И изведнъж баммм! Тишина.

93

Диана

преди 6 месеца

Много им е на БСП и тези 3 града! Сигурно там са гласували само с машинките, значи...Но...не очаквам нищо хубаво от това..БСП трябва да се саморазпусне, да прояви малко гражданска доблест за лошия Преход с който руши държавата и съсипва живота на милиони българи - да покажат малко уважение към страна и народ, ***.мка му, значи..Че и ние да започнем да се уважаваме, а не да се чувстваме като опитни зайчета, стреляни от всякъде...

92

Диана

преди 6 месеца

До ЛЪЖА Не е лъжа, уважаеми! Владимиров сам потвърди, че се явява на изборите с подкрепата на Герб, което ознчава точно, че той я приема и й се радва..Никъде не казва, че отново е независим кандидат, а каза, че работел добре с Герб и се радва да продължи да работи с тях..Стига си гледал толкова черно на Герб! те просто се опитваха да покажат на БСП, че мястото им не е в политиката доста грубо, но ако си помислиш, БСП дори много по-грубо изхвърлиха половин България зад граница с прехода си...

91

ЛЪЖА

преди 6 месеца

ЛЪЖА-герб НЕ са печелили в Перник! Там ПОДКРЕПИХА (а не издигнаха) Станислав Владимиров, който спечели с 80% още на Първи тур със собствена партия след като се махна от БСП заради нинова. Кадърен, честен и деен човек и в града си го подкрепят. Бойко знаеше, че ще паднат иначе, за това го подкрепи. Владимиров каза "който иска да ме подкрепя", но това не е победа за герб! Аз мога да кажа, че подкрепям шампиона на Шампионска лига, аз ли съм я спечелил?! Нещо всички партии се обявиха за победители!

90

Я па я..!

преди 6 месеца

С нетърпение очаквам какво ще каже Нинова за голямата победа на БСП.

89

Анонимен

преди 6 месеца

герп не знаеха до скоро, че съществува и северна България, какво очакват, че с ремонт на международен път, който е еднолентов между другото, +колони от тирове, ще спечелите гласоподавателите ли?...

88

Така е ..

преди 6 месеца

Нормално е Граждани за Европейско Развитие на България е да спечелят най много градове.Европейците са повече от Евразийците и слава на Бога.

87

Анонимен

преди 6 месеца

значи тези градове, които са гласували за новото старо са доволни от развитието на градовете си, тогава държавните субсидии да се насочат към останалите, та да настигнем Враца, В.Търново и т.н. гербаджийски градове!

86

Анонимен

преди 6 месеца

ППДБ печелят в София, Варна, Благоевград и Пазарджик. Като население и бюджети, това е половин България.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Тая част от България, която гласува за ГЕРБ, ни дърпа назад.

84

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 87 - Точно така е, баш комунистите са в ППДБ и Герб, в БСП са социалистите.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Терзиев спечели изборите през нощта!

82

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 84 - И аз не вярвам София да е на Терзиев, снощи нямаше никакви протоколи на сайта на ЦИК, както друг път, кой знае какви ги вършиха цяла нощ, че да излезе макар и с малко, ама над Григорова.

81

Анонимен

преди 6 месеца

БСП е в по-малка степен наследник на БКП и ДС, отколкото всички "демократи" и "евроатлантици". Комунистите са повече в ППДБ и ГЕРБ, отколкото в БСП!

80

Анонимен

преди 6 месеца

БСП за България печели кметската надпревара в Монтана, Русе и Шумен. ------------- в 21-ви век разни потници и общаци си избрали *** за кмет :)

79

Търговище

преди 6 месеца

кмета на търговище е от герб,а не от бсп