46

емигрантско софе

преди 6 месеца

До Софианец Софиянец , софианец , ама ама цурвулите , кромидо и чесъно си ти личат .

45

До 67

преди 6 месеца

"Илюзиите са разбити"------ Да, разбиха се илюзиите, че България може да е европейска държава! А това че Борисов е про руски настроен лицемер, дори не е било илюзия, то отдавна е факт! Всички партии в парламента играят за Русия, с изключение единствено на ПП и ДБ. И тези всички негодници водят война срещу Промяната!

44

Бай Дрън

преди 6 месеца

Хаха, ДС побеждава в София. Чак се кефя, как ви изклатиха :P

43

Васко Маслото

преди 6 месеца

Загуби Позорно! добре, че са Машините, сега цяла нощ да се печатат разпечатки от машините, да стъкмят, алабала едни 2000 гласа разлика, с които ДС да Заграби София!

42

Анонимен

преди 6 месеца

Абсурд, къде се стопи тази солидна разлика от първите избори (само преди седмица!), когато Терзиев водеше с очевадна преднина пред Григорова? Нагласена далавера. И Нинова ще ми говори за правова държава, че има ли при социалистите върховенството на правото??

41

северомакедонец

преди 6 месеца

Това е паралелно преброяване на резултатите в гнездата от извадката им на екзитпола ако някой не е разбрал. Да се обясняват за 50+% данни за Терзиев... професионалисти. но пък съответства на прогнозите от преди първия тур...Е няма да си ритат хляба .Пьк и сигурно си има и опции..

40

До67

преди 6 месеца

Ами кой рабати за Лукойл и кой иска въпросната дерогация от която видими нямаме никаква полза да остане?

39

По същество

преди 6 месеца

При такива резултати трябва ново преброяване и проверка на всички нарушения.

38

Бай Ставри

преди 6 месеца

Бой по главите на евроджендърите !Евроатлантиците с натовски униформи и огнестрелнооръжие /втора употреба/, заминавайте на Източния фронти да не се връщате повече в . . .България !

37

Анонимен

преди 6 месеца

До Илюзиите са разбити! - Баш комунистът е терзиев, тия с червената боя са леви.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Дядото на Васко е бил генерал от ДС и сега прогресивните десни гласуваха за него. Внука на човека, убивал техните дядовци. Много ми е забавно.

35

до 52

преди 6 месеца

това е старата добре изпипана схема с машините, както биха Тръмп, т.е. сега цяла нощ някой с кодовете, ще печати разписки от машините и така...

34

анализатор

преди 6 месеца

Шебекът от банкя се плюнчеше,и говореше небивалици.И изпелените мозъци го гледаха в очите.Ето, това е трагедията на българския народ.

33

Стар комунист

преди 6 месеца

Браво на нашето момче, достоен син на Държавна сигурност. София е наша.Каквато винаги е била де.

32

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 50 - Споко, вътре е отчела гласа ти, ще излизи в протокола, но при сравняването не знам как ще го отчетат.

31

до 44

преди 6 месеца

няма как, ако бяха обявили към 20:00 часа на сайта на ЦИК, както си му е реда, Избирателната активност, то сега цяла нощ нямаше да има как да печатат гласове за Васко Маслото!

30

Анонимен

преди 6 месеца

Аз гласувах за Григорова, но машината не пусна разписка и гласът ми беше анулиран. Не трябваше да избирам да гласувам с машина.

29

до 35

преди 6 месеца

на сайта на ЦИК и Избирателната активност от 16:00 часа не е обновявана, което е също нечувано, явно яка машинация се случва в момента за да съчинят победа на Васко Маслото!

28

Програмист

преди 6 месеца

Честито. София ще продължава да прогресира пред останалата част от страната. Тия от Видин, дето са най-зле, за пореден път гласуват за същия тип. Потрес.

27

Анонимен

преди 6 месеца

По-добре Григорова отколкото терзийката..