189

Анонимен

преди 6 месеца

Мило, нежно момче е Васи, а усмивката му ми докарва диабет на млади години. Добре, че е г...й дружинката му зад гърба му, както и гласовете на ЛГБТ общността и програмистчетатанв София, та да види малкото власт..Надявам се все пак нормалното отново някога да дойде на власт в България!

188

Топчо

преди 6 месеца

Начина по който говори, и едно корабче в очите плува. Не е искрен и не ме радва особено. София ще заприлича на модерен град, когато кмета ходи с градския транспорт или колело на работа и хората му се радват. А пък леля Данче най-добре да се запознае с прокуратурата и цялостен одит .

187

Антинатовец

преди 6 месеца

Не пишете грлупости има оспорване в съда за чудовищни далавери от ПП тата и работа с кмета още не е сигурна . Единственото лошо е че Възръждане можеха да окажат едно рамо на БСП и да няма синьо управление за София.

186

анонимен

преди 6 месеца

Вярно ли е, че прайда вече ще се провежда всеки месец? И взех да се питам какво аджеба ще правят софиянци през другите дни?

185

Щирлиц

преди 6 месеца

Стигнах до ДС.Спрях.Точка.Не струва.

184

Анонимен

преди 6 месеца

Това, че баща му е работил в ДС, по никакъв начин не го прави обвързан и него с ДС или с престъпленията които са се вършели в тези служби, момчето изглежда много почтено и симпатично. сам каза, че презира комунистите. Не е като Нинова,- още като й чуеш ритириката, ти става ясно че е обсебена от комунистичиските убеждения.

183

Анонимен

преди 6 месеца

Айде, нема нужда! Червено куфарче, отроче на ***, ама направо ти повярвахме! Че не си и много умен, направо си НЕостър, ама нейсе... Да не говорим, че трижди се отрече от родата си. Безродник! За власт и пари ще напсува майка си! Пфу!

182

Анонимен

преди 6 месеца

Колкото и да му търкаха имиджа на това тъмно червено парвеню,то няма да стане розово,па най малкото Синьо!

181

Анонимен

преди 6 месеца

Гордея се, че не съм роден, расъл и живея в София. Преди ми харесваше, но повече там работа нямам. Освен ако не ме закарат със спартана без да знам.

180

Анонимен

преди 6 месеца

Шопята са се побъркали,как е възможно въобще да си помислиш па камоли да избереш тоя тъмночервен принц?

179

Анонимен

преди 6 месеца

Слабак. Уплаши от една жена да дебатира. Всъщност той мъж ли е. Като му гледам обкръжението.

178

Анонимен

преди 6 месеца

Честен старт- буаха ха ха! А той пък като ще си признае...ха ха ха. Така се прави, гепиме едни пари от народа в началото на 90те години, после ги превъртаме през синчетата на разни номенклатурчици и ето ви "честен старт"! А льохманите през това време подскачаха на Орлов мост и викаха "кой не скача е червен". Как да не му повярваш на милия, нищо че са изкарали и документи хората. Лъжат, лъжат!

177

Анонимен

преди 6 месеца

Де са коментарите. Службогонци

176

Анонимен

преди 6 месеца

До 175, линка ти не работи. Както и манипулацията! Комунист!

175

Анонимен

преди 6 месеца

Обра всички общински поръчки, обра таланта и после изрита всеки, който му оречеше, а татя пазеше, да няма отмъщение ... Не нас тея

174

Анонимен

преди 6 месеца

Ох моля ви се .. Стига глуп'сти. Тоя кадър сте го взели 12-ти пъти. Много добре знаете, че Васко ше си измие ръцете 4 пъти от отврат, слес това гепи

173

Анонимен

преди 6 месеца

Маргинилизирани са не само децата на тези над 80 000 души избити като врагове на народа,но и внуците им. А сега ни сервират на баба унуката, я какъв е убавец, как се усмихва само. Лицемери.

172

Анонимен

преди 6 месеца

Да видим сега дали е можело и по-лошо да ни управляват. Досега всеки нов го доказва,че е възможно. Летвата на очакванията е свалена многоо ниско

171

Прибирайте сиВнуците

преди 6 месеца

Дядовците от ДС ни управляваха и репресираха през Соца. Бащите от ДС през прехода се наядоха и накрадоха. И накрая внучетата направиха АЙТИ компанийки с парите от дядовците си и ни се явяват като новите спасители. ТИЯ ВЕРНО НИ ВЗИМАТ ЗА ЗЕВЗЕЦИ!!! ПРИБИРАЙТЕ СИ ВНУЦИТЕ ВЕ!!!

170

Търси се братовчед

преди 6 месеца

Търси се братовчед или какъвто и да е рода на Терзийчето, който да не е от Държавна Сигурност?