12

Коцето

преди 6 месеца

Срам и позор за Европа подкрепяща Израел.След 70 години на геноцид и убийства на Палестина им остава само едно. Свобода или смърт.

11

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Целия арабски свят си седи с палец в дупата и чака Израел да им свърши мръсната работа. Защо никой не иска да пуска "бежанците" на Хамас на своя територия - сами си отговаряйте.

10

Българин

преди 6 месеца

Турция приема болни от рак от Газа, които до 7-ми Октомври се лекуваха в Израел.

9

аноним

преди 6 месеца

Колко много донори ще имат!Сега ще си избират от кой,какво да вземат за техните си хора!!!!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Турция приема, ама Хамас затвориха границата и не пускат цивилните да се евакуират. Най-безочливо заявиха, че след като те умирали, цивилните трябвало да са солидарни с тях. А всъщност наистина се крият зад жени и деца.

7

Aнализатор

преди 6 месеца

Исляма от създаването си 580 г някъде е Завладяваща се религия-завлядяват Испания за 800 г,а колко са битките и опитите за завладяване на Константинопол-край нямат-та ако бяха по технически въоръжени -отдавна да ни бяха превзели особено Християнските Държави,

6

Анонимен

преди 6 месеца

Но защо?

5

Анонимен

преди 6 месеца

А нашите евроатлантици още ли са на страната на Израел? Защото Пеевски така се изказа от и мето на дпс.

4

Влади

преди 6 месеца

А после да продължават към Европа. Те и сирийците в началото бягаха в Турция, а след това ни заляха.

3

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 месеца

Турция Изтегли Посланика си от Израел, и Други Държави я Последваха ......Цял Свят Гледа Какви Ги Вършиш - И Колко Струваш???....Израел и САЩ се Излажиха Много .... .Новата Супер Сила която се Следва от Малките Държави е Турция......Браво Ердогане........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

2

Я па я..!

преди 6 месеца

Турция е голяма работа. Не е като Русия.Имат страхотен президент.Жалко ще са мюсулмани.

1

Правда

преди 6 месеца

"Палестинци" е кодово название за ислямски арабски терористи от много арабски държави, нелегални окупатори на 1! еврейска земя обещана и дадена от Бог само Израел за вечно наследство, независима от 1948 и освободена с целия Ерусалим Юдея Самария през 1967, но още незаконно окупирана от ислямски араби обединени в терористични групи като престъпна групировка Палестинска автономия.Така че Палестинските приятели като Иран про-терористи са съучастници в техните престъпления и също виновни пред Бога!