8

Анонимен

преди 7 месеца

Вятърната енергия е вятър работа. Абсолютна глупост за да печелят богатите страни, те са като електрическите коли. Никой не говори какво ще правиме с бо.клу..ка от всички тези съоръжения, както и какво ще правим с батериите къде ще ги изхвърляме. Печалбарството погубва света.

7

Нормален човек

преди 7 месеца

Тя е мъртво родена.Диша изкуствено на субсидии и гарантирани цени

6

Христо Христов

преди 7 месеца

Не е изненада, че Сименс имат дефекти, дето ще им фалират производството. Немецът е некадърен про'с'так, който НИЩО не може да произведе. Единствено пълните неграмотни и некадърни про'с'таци у нас го смятат за нещо. Без работещите в другите ЕС държави, германия отдавна да е изчезнала.

5

Христо Христов

преди 7 месеца

Немското RWE махна 7 или 8 турбини по около 2 Ме, за да копае въглища на тяхно място. Това е германия, дето единствено пълни неграмотни про'с'таци са и фенове.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Зад всеки ветро-парк стои една газова електроцентрала.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Вятърните мелници много отдавна са отживелица поради не ефективност, що възраждате не ефективни и замърсяващи технологии, засипахте с бетон и смола поляни и гори и кво ли не.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Ами да са произвеждали качествено. Като произвеждат брак, който се разваля в рамките на гаранцията, или дори не минава тест за годност във фабриката, това си е за тяхна сметка. Кой знае колко са пестили от цената и на най-малкото болтче, в опит да си повишат печалбата, че продуктът да не се класира като годен за употреба. Пестенето не е лошо нещо, освен в случай, когато е прекалено после ти се връща тъпкано дяволията.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Голяма измама се оказаха зелените енергии за капак въобще не са зелени тия метали да ги копаеш и обработваш в сплави е доста енергоемко и няма нищо зелено. Като КПД също зелените енергии клонят към нулата. Когато дръпнеш чертата излиза, че си изразходил повече енергия за производството на перките и турбината отколкото тя ще произведе за целия си живот.