10

кафал

преди 7 месеца

Ами в Сибир има много място ...

9

Анонимен

преди 7 месеца

Внос от Австралия!

8

БС

преди 7 месеца

Най-добре да ги дадат на някоя Африканска държава на половин цена. Там където аз съм ходил повече от половината население нямат пари за електричество, масово се използват въглища и дърва, но по-добре ще е ако по-малко гори секат.

7

немец

преди 7 месеца

Те немците не са го закъсали... Има всичко... и нафта и газ и въглища и дърва... просто цените са някъде умножени по ПЕТ... Та приказките за 3 процента инфлация са малко неточни... Преди короната киловатчас беше 5 цента сега са от 25 до към 56... та такави ми ти работи... Да аз веднага спрях договора за доставка щом получих съобщението че ще трябва да плащам 56 (петдесет и шест!) цента за киловат... Има и по евтино... но не под 25 цента

6

Вожда СИ

преди 7 месеца

Да почват да ги ядат .!.

5

ЕС и САЩ да го

преди 7 месеца

глобят за емисии от парникови газове.О-о,няма да могат,ще им каже да намалят говедата си и чиновниците им да *** по-малко,защото от това са метановите емисии,част от парниковите газове.

4

От народа

преди 7 месеца

Ами да карат тука бе защото студуваме и не можем да си позволим да даваме по 1000 лева тона за въглища!Една зима ми струва на мене 4000 -5000 лева...половината година трябва да бачкам аз само да си осигуря топлото за зимата!Ами другите разходи..?

3

Анонимен

преди 7 месеца

Да направим равносметка между трите колоса,Китай е задънен от евтини въглеводороди,САЩ също,единствено колониална Евроджендърска Европа е в поза партер!

2

Политкоректен

преди 7 месеца

Ми да дарят малко на братския немски народ. Нали ония са го закъсали?

1

Анонимен

преди 7 месеца

Те живеят на друга планета,тях не ги лови зелената шашма, ФАЩ също.