218

Бай Дрън

преди 10 месеца

В Украйна се води освободителна война, в Газа е завоевателна. Затова Газа трябва да е на първо място, Зеленски.

217

82-ОМБР

преди 10 месеца

Изплискали рософили,вчера бяхте готови да забивате знамето на победата,мисля днешния ден ви убеди колко много сте далеч от тази химера! Как е при Днепър,а в Керч? Хареса ли ви зарята в Мариупол? Тепръве парада!

216

Анонимен

преди 10 месеца

Съчувствах им в началото на войната, и то много! И след като видях изпълненията на украинците в България - нагли, нахални, използвачи,невъзпитани, мързеливи, капризни до безобразие, смятащи, че всички са им длъжни --- искам да се махнат от България и да престанат да ни използват

215

Анонимен

преди 10 месеца

Е неее, да не би да искаш Украйна да е център на вниманието завинаги?!

214

даа

преди 10 месеца

Този клоун изби собствения си народ ...

213

Хм....

преди 10 месеца

Абре, зелен батка , той Байдън вече дори и не те помни кой си въпреки че има нотариални актове за собственост на 80% от Украйна , пък ти за внимание си се разплакал. Впрочем, ТИ кога някога си имал общественото внимание ? Освен на шепа тролчетаа с куп фалшиви профила дето за жълти стотинки ти пишат възхвали , никой друг не те взема на сериозно още от артистичните ти години когато прокламираше на висок глас от сцената че Крим е Руски .... Помниш ли ?

212

Зеления

преди 10 месеца

ревнува от Израел и Палестина. Вече не е на фокус. Няма вече лапачка.

211

Анонимен

преди 10 месеца

Горкия Зеленчо, отнемали му вниманието... пускай укратата в атака, щото това мина много добре предните 100 дена. Хахахах. Или по-добре издумкай ядрена ракета на собствена територия, че белким някой та забележи. Какво са там няколко хиляди жертви от произволно избран селски регион? Хахах. Па и те - укрита, а Зеленчо е еврей! Хахахах.

210

ТРАГИКОМЕДИЯнт

преди 10 месеца

Зеленски е актьор-комик, За комикът най-важното е вниманието на публиката - публиката да реагира на всяка негова изява, жест, мимика, израз, шега... Да спре публиката да го отразява - това за КОМИКА Е ПРОВАЛ.

209

Държавна сигурност

преди 10 месеца

На вниманието на българските институции за държавна сигурност. С оглед на напрежението в близкия изток и влошената обстановка в западна Европа. Да се повиши рязко оперативната дейност и следенето на лица от арабски произход и лица от смесени бракове с лица от арабски произход, както и към лица с възможност за арабска наследственост от ниво родители на родители. Да се повиши оперативната дейност и пресичането на организации финансиращи и вербуващи български граждани към иделогията на исляма.

208

Анонимен

преди 10 месеца

Не съм русофил! ... НО, след като видях изпълненията на украинците в България - нагли, нахални, претенциозни, капризни, мързеливи, смятащи, че всички са им длъжни......та, още по не ги понасям

207

Анонимен

преди 10 месеца

Не само вниманието...и парите отнема :) Ама ти щом за 2 години и 312 милиарда $ превзе 4 куррника и 2 плевни,пак щяха да ти затворят кранчето!Ще си направиш услуга,ако сам лаппнеш дулото,нали си батка?!

206

Анонимен

преди 10 месеца

Нова заповед от посолството, от днес да се обичат израелци, укрите да не се обичат временно и да се мразят палестинци, московците да не се мразят временно. /до следващо нареждане/

205

Анонимен

преди 10 месеца

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!

204

САТАНА

преди 10 месеца

Зеленски надрусай се и тегли една голяма майна...

203

Анонимен

преди 10 месеца

Времето работи за Украйна която предстои да получи чаканите бойни самолети и стотици ракети ATACMS с голям, до 500 километра които ще и помогнат много за унищожаването на складовете с боеприпаси и горива на руския башибозук.

202

Зеленият Бос

преди 10 месеца

На марихуана щеше да жъне индийски коноп за хАмериканските лаборатории в Украйна ама като правиш сметки без кръчмар останаха мечтите в изгорялата банка.

201

Още си тръгват

преди 10 месеца

Различните ама като нямат държава,останаха във България зада се възпроизвеждат като затвориха 150 завода и съсипаха държавата.

200

Те и депесарите

преди 10 месеца

Ги пуснаха още през 1984г. да си ходят в майчината си родина,ама НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА като 100 люпеНОВО сарайско гето.

199

Баща ти каза

преди 10 месеца

Също че,ще ти купи колело,ама друг път.