23

Анонимен

преди 6 месеца

Кражбата на кодовете, която се опитаха да извършат от ПП/ДБ чрез зам министъра си отказа много хора да гласуват.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Има ми, то с тия шарлатани политици се чудя как още има хора да гласуват! Те нямат морал, нямат идеал, всичко е алабала за ПАРИ!

21

бай Танас

преди 6 месеца

Изборо у София е между ДС и КГБ, ай cиктиp!

20

Анонимен

преди 6 месеца

С по 1/2 милион невалидни бюлетини, няма как да е по друг начин!

19

Анонимен

преди 6 месеца

Какво е тенденции?

18

чудя се

преди 6 месеца

Чудя се на всички, които казвате, че тоя Терзиев бил синче или внук там на някой си от ДС, да не би да забравяте за Бойко. За агент Буда. Той какъв е.

17

Анонимен

преди 6 месеца

До 19.Не съм вярвал че 30+ години след демокрацията ще ми предлагат за кмет някакво синче от държавна сигурност. Няма да стане!/А тиквата не е ли ДС?Кандидатът на БСП не е ли и тя протеже на БКП?Стотици хиляди са Българи роднините им са били в ДС ,но уви не да станали милионери нали?

16

Анонимен

преди 6 месеца

Всички ще трябва да свикваме, че страна със застаряващо население, с периферна икономика, която допуска тежки социални неравенства и регионални различия, няма как да произведе каквото и да било прекрасно, /Това е манталитетът на несретника ,все всичко е черно ,все някой да оправи нещата ама да не е той.Все някой друг да направи трудното.Тъжни констатации и оплакване.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Всички ще трябва да свикваме, че страна със застаряващо население,/Населението на България не е толкова застаряващо в сравнение с други държави.Нашата раждаемост е 1.78 на жена докато тази на Италия е 1.1 .

14

Анонимен

преди 6 месеца

Не съм вярвал че 30+ години след демокрацията ще ми предлагат за кмет някакво синче от държавна сигурност. Няма да стане!

13

Анонимен

преди 6 месеца

"Всички ще трябва да свикваме, че страна със застаряващо население, с периферна икономика, която допуска тежки социални неравенства и регионални различия, няма как да произведе каквото и да било прекрасно///Тежки социални неравенства има навсякъде.В САЩ 70% живеят от заплата до заплата.И примерно в Кентъки заплащането е 5$ на час докато в Ню йорк е 21$ на час.И очевидно това с периферната икономика се променя,еврозоната и Шенген са стъпки за по тясна интеграция с ЕС.

12

естествено

преди 6 месеца

Много ясно, че ще има ерозиране на избирателната активност. Хората показват, че не вярват в избирателния процес и не вярват и не харесват политиците като цяло. И е разбираемо - с години наред огромно подправяне и фалшифициране на бюлетини и на цели протоколи. Неграмотни роми и "българи" с рейсове от юга, които даже не могат да говорят български, гласуват под команда. Гласуват мъртви души. Регистрирани по 100 човека на един адрес. И какво ли още не и няма наказани и няма промени. Как да вярваш.

11

Шоп

преди 6 месеца

Как да няма като Харвард Мошеник Киро си го каза, че изборите били ала-бала. Демек за когото Посолството плати той ще спечели.

10

Анонимен

преди 6 месеца

"Всички ще трябва да свикваме, че страна със застаряващо население, с периферна икономика, която допуска тежки социални неравенства и регионални различия, няма как да произведе каквото и да било прекрасно//Това е пример за човек със сателитно мислене САЩ като произведоха 33 трилиона дълг,и градовете им са заляти от престъпност и наркомани какво произведоха политически?Или ЮК след брекзит,като всички бизнеси напуснаха?И дългът им достигна до 100% от БВП плюс висока безработица и инфлация ?

9

Гъбар

преди 6 месеца

Преди да отидем за гъби, трябва да знаем какви гъби да търсим - разбира се ливадна печурка, която заради променения климат вече се намира чак до декември, внимаваме да не я сбъркаме с карболова печурка и със силно отровните мухоморки!. Търсим разбира се кладница (много неопитен гъбар може да я сбърка с горчива миризливка), търсим и ливадна виолетка, ама тази година няма! В България който не разбира от политика се занимава с политика, а който не разбира от гъби, ходи за гъби

8

Анонимен

преди 6 месеца

Защо няма камери в изборите секции и излизат записи от телефони от цялата страна с подправяне на бюлетини с дописване на бюлетини и какви ли още не

7

Анонимен

преди 6 месеца

От години не гласувам и ми е чудно как все още има наивници, които доброволно ходят да гласуват.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Първанчо,ти си един лаладжия,нищо повече!

5

Анонимен

преди 6 месеца

Да, нямаше луктрация

4

Иван Анисий :

преди 6 месеца

ПърванкоУ, има купени и нагласени избори, другото е булю булю булю булю и ми$$ирки да изчисляват проценти и да хвърлят боб кого ще спуснат от посолството да управлява.