164

Анонимен

преди 6 месеца

И какво ново се казва в тази статия , всеки знае че Русия и САЩ притежават92% от ядрените оръжия на земята ? Така че за тях е детска игра да направят бомба с каквато си искат мощност !

163

Щирлиц(таен агент)

преди 6 месеца

Няма кой да победи братска Русия.Наполеон и Хитлер опитаха и свършиха зле...Всичко ново е добре забравено старо.

162

1212

преди 6 месеца

На тези кравари не може да се вярва, това е единствената нация използвала ядрено оръжие. Никаква вяра на говедар.

161

И с какво

преди 6 месеца

ще я хвърлят тая бомба по Москва? С трибушет ли?

160

Анонимен

преди 6 месеца

Оффффф егаси кофти сайта е това

159

Анонимен

преди 6 месеца

Копейки, тия и бомби им не требват. Само путанака да светнат и тия колхозници ше се самоизядат. Даже и джуджака не им пречи, напротив. НАТО си увеличи сухопътната граница с 1200км, старите оръжия намериха къде да ги хвърлят. Отдавна щатите искаха натовските държави да се превъоражат и да си увеличат военните бюджети. И това стана. Сега гледат да крепят джуджака, на кадем им е

158

Анонимен

преди 6 месеца

Божкее, колко запознати и светнати копейки има. Той жена му го не пуска да иде до кръчмата, че не може днеска 5 лв на кръст да изкара ама разбира от ядрени програми хахха

157

Не е достатъчно

преди 6 месеца

За да унищожат една голяма държава трябва да удрят с много мощни термоядрени и вакуумни бомби. Градовете са големи и са повече. Схемата е супер бомби по всички големи градове. След това хиляди мръсни по-малки бомби по малките градчета и селища. След това пак не е достатъчно ще трябва да пускат периодично химическо и биологическо оръжие и химикали доста време години под ред докато зачистят територията. Не е толкова лесно и бързо тази работа по записването и обнуляването.

156

ядрена война

преди 6 месеца

Вижте Япония оцеля след два ядрени удари от САЩ. Явно трябва стотици и дори хиляди ядрени бомби, за да могат САЩ да имат някакъв шанс да зачистят останалата част от Света, която им пречи.

155

Японец

преди 6 месеца

Кога ще има санкции срещу САЩ и обещетение от американските ядрени бомби ? В Япония всички хора помнят Хирошима и Нагасаки.

154

браво, а за Европа?

преди 6 месеца

САЩ със сигурност има подготвени ядрени бомби и за Европа.

153

Анонимен

преди 6 месеца

Гладните империалисти, искат да унищожат Москва. Даже симулации правят! Кой сега е агресора?

152

Жиката

преди 6 месеца

Кравари вече сте на мушката.Нямате полезен ход.Няма да ви стигне ПВО то да се защитите.

151

Анонимен

преди 6 месеца

Замечтал се той виж да не гръмне белия му двор колкото толкова е бяла толкова са му мокрите сънища на тази деменция

150

Жълтевини

преди 6 месеца

Сега руснаците ще започнат да изчисляват колко американци ще избият,като ударят Лос Анжелис,Сан Франциско,Ню Йорк,Чикаго и други американски мегаполиси.А медиите напоително ще ни осветляват колко хубава е американската бомба и колко лоша е руската бомба,как те ще доставят своята в Русия,а тя няма да може да прати нейната в САЩ.Изобщо оптимистични прогнози за светлото бъдеще на Земята,браво,"Нюзуик".Е,май ще имаме ядрена зима,радиоактивна земя и ще измрат милиарди,но за това във следващия брой.

149

запознат

преди 6 месеца

На американците ядрените им бомби са като дефектните им ракети! Ще бъде голям конфуз когато започнат да си тестват ядрените оръжия, а те не щат да се взривяват!

148

едно ангелче ми каза

преди 6 месеца

САЩ не разполагат с ядрено оръжие, защото са го ликвидирали през 70-те години на миналия век след споразумение със сивите! Сега са в паника, защото сивите са ги предали и са снабдили Русия и Китай с нови военни технологии. Дните на САЩ са преброени и единсвено от Путин зависи докога САЩ ще съществуват на тази земя!

147

Анонимен

преди 6 месеца

Да припомня, че при последното тестване на американска междуконтинентална баристична ракета се случи грандиозен провал! Така, че вероятността американска ракета изстреляна от Италия към Русия да падне в София е много голяма!

146

само питам

преди 6 месеца

Само толкова ли могат прехвалените американски ядрени бомби? Само 300 000 от 20 милиона? Слабичко! Да припомним, че една топола засадена в Борисовата градина, че изпари 2 милиона софиянеца!

145

пророците казват че,

преди 6 месеца

през ноември ще има ядрен инцидент в Средиземно море! Там сега се е събрал половината флот на НАТО, така, че е изгодно за Русия да тества един Посейдон в Средиземно море!