13

само питам

преди 6 месеца

Велев дали щеше да е доволен ако взимаше минимална работна заплата и му се налагаше да работи по 12 часа?

12

Искаме референдум

преди 6 месеца

Подържащия персонал на Дунав мост 2 напуска и заминава в чужбина защото в България заплатите са ниски! Хората взимат малко над минималната работна заплата! Естествено Директора е доволен от неговата заплата от 20 000 лева на месец и няма да напуска! Така е в цялата ни държава! И затова не се чудете, защо работниците ви напускат! Да ви светна: НИСКО Е ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО!

11

запознат

преди 6 месеца

До Искаме референдум: Ами така се гради средна класа! Когато имаш 10 % бедни и 10 % богати, а останалите 80 % са средна класа, а не както е при нас: 10 % супер богати и 90 % недохранени!

10

Искаме референдум

преди 6 месеца

за излизане от пределите на българската държава и присъединяване към Румъния, защото Румъния увеличава минималната работна заплата от октомври с 10%, предава Ройтерс. Тя ще бъде 3300 леи (около 1300 лева). 3801 леи (1520 лв.) е средната месечна нетна заплата в Румъния.

9

Алекс

преди 6 месеца

Назначеният от ДС комунистически "бизнесмен' пак се прави на специалист.Ало,Велев,отвори статистиката и виж,че дори и след увеличението МРЗ у нас е най-ниската в ЕС.

8

Анонимен

преди 6 месеца

ПРАВАТА И АВТОРИТЕТА НА ВСИЧКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ БЯХА ОТНЕТИ !!! ПОЛИТИЗИРАНЕ НА ПРОФЕСИИТЕ ОЗНАЧАВА КРАЙ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И НАУКАТА, КРАЙ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !!!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Цената на природния газ е много висока, в сравнение с тази на нашите конкуренти - в САЩ е 20-25 лева, при нас е 88))) Все едно, да сравняваме бензина в Саудитска Арабия и България.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Абе Бялата Златка с какво се издържа?

5

До 4

преди 6 месеца

И ти като си работил какво? Нали ще остарееш и умреш като всички останали.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Абсолютно съм сериозен - познавам хора, майка и дъщеря. Дъщерята е на 37, майката на 59. И двете не са работили и ден през живота си. Все мъже ги издържат. Но по обективни причини мераклиите намалели и майката завела дело, че дъщеря и е психично нестабилна и я тормози. След месец, дъщерята подава документи за ТЕЛК, като също твърди, че е луда, претендира за пенсия. Смятайте какви хора има.

3

Пфф

преди 6 месеца

Приятел работеше в чужбина в старчески дом. Никой, нито един от хората там в последните си години от живота не е казал, ако можех да работя повече, всеки казвал ако можех да съм бил със семейството и приятелите си повече и да съм обикалял света.

2

Хахаха

преди 6 месеца

Не знам каква кариера може да направи човек в измислена фирма с 50-100 човека персонал. Не ставайте смешни. Кариера е да си в централите на американски компании, но те се намират в САЩ. В малка България няма. Я ако може да ми обясни, как с една година повече или по-малко ще направиш кариера? Това какво общо има? В колко български компании днес почваш като обслужващ персонал и след 5 години много работа влизаш в борда на директорите? Идвам от голяма корпорация, кариера няма и никога не е имало.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Помнете ми думата. Все по-социалното общество, което възнаграждава мързела и толерирането на хора, които не искат да положат и минимално усилие в живота си, ще доведе до крах за цивилизацията. В западната цивилизация все повече хора разчитат някой да ги издържа цял живот, само защото са живи и имат права по закон. Това е рецепта за катастрофа!