38

Анонимен

преди 6 месеца

А сега напишете и колко са починалите от Ковид в тези градове и села, където има само ГП или няма доктори.

37

Алекс

преди 6 месеца

Бялата мафия е по-опасна от наркомафията.При наркотиците имаш избор.Може да употребяваш или не.Ако се разболееш,неизбежно попадаш в лапите на бялата мафия.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Само 44, 8%? Не вярвам всички останали 55, 2% да са с връзки. Има нещо гнило в изследването.

35

праватаНАлекаря

преди 6 месеца

И АВТОРИТЕТА НА ЛЕКАРЯ БЯХА ОТНЕТИ, КАКТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ !!! ПОЛИТИЗИРАНИпрофесии ОЗНАЧАВА КРАЙ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И НАУКАТА !!!

34

Анонимен

преди 6 месеца

На всички е ясно, че се лекуват само богатите за останалите се имитира дейност и се източват пътеки. За 33 г. здравеопазването удари дъното и българите намаляват стремглаво. Болниците трябваше да са държавни и вместо тази голяма субсидия да се дава на 240 изедници, парите да отиват в държавните болници. Така само се подиграват със здравето на хората, а ако си беден умираш. Зъболекарството е същото, хората масово са без зъби поради липса на пари.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Хората с ковид ги лекуваха само от ковид и не им правеха никакви други изследвания и не им даваха лекарствата за другите болести, което всъщност умори много хора. В чужбина ги изследваха от до и ги лекуваха, но тук само си вземаха допълнителните пари и хич не се напрягаха. Много възрастни хора си отидоха заради немарливото отношение в болниците.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Ковид измамата сътворена от лекари доказа, че лекарите са мошеници. Изобщо не трябва да им се вярва. Връзки, или без, при всички случаи попадаш на търговци на живот. Техният девиз е "Лъжа за пари"!

31

Мхм,

преди 6 месеца

А останалите 97% не вярват, че парите от здравната каца отиват по предназначение!

30

Анонимен

преди 6 месеца

Драги журналисти, "борци за правда и слобода" питайте управляващите ни от 30 годин насам къде е индивидуалният номер на обикновения българин ,внасял редовно пари за здравно оситуряване и пенсия ,тогава се пишете демократи ,къде можем да видим колко сме внесли всеки за себе си в тези фондове , иначе усложливо ни заплашвахте със санкции ,ако не изпълним Законо за втория пеНЦионен стълб и пишете ,че така ще се стабилизира системата ...КЪДЕ СА НИ ПАРИТЕ или поне открийте кой ги присвои или прахоса

29

Анонимен

преди 6 месеца

Със пари е зле , без пари е още по зле.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Ако не даваш допълнително пари не може.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Можеш да се лекуваш без изобщо да имаш нужда от помощта на докторята за целта. Можеш също така да живееш по начин, по който да нямаш нужда да лекуваш каквото и да било.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно, но не разбрах парите за здравно осигуряване коrто плащам къде отиват. Виждам че за мен, осигуряващ се над двадесет и пет години нищо няма. Плащам на други държавни дружества? Къде ми са плащанията? Може би да се допитам до Българския Съд?

25

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно, аз през последните 7 години посещавах без връзки 16 пъти 7 различни болници в 4 различни отделения и навсякъде бях добре лекуван. Пари давах само на касата на болницата, една част плаща здравната каса, една част аз. В повечето случаи плащах минимални суми. На кого ли да вярвам?

24

anonimen

преди 6 месеца

Не е вярно, че не можеш да получиш качествено здравеопазване без пари, и с пари не можеш! Просто няма как - гледат си те като поредната пътечка, какво като плащаш, всички плащат? Навсякъде е бройката, без особено замисляне, и диагностиката куца, и профилактиката, и апаратурата, и отношението, и най-евтините закупувани лекарства абе ...всичко. И да имаш парите, пак си в ***

23

Анонимен

преди 6 месеца

Системата на Костов. Изпуснаха духа от бутилката като направиха лекарите търговци. Как лъжеха, че личния лекар с куфарчето щял обикаля и лекува болни!

22

Анонимен

преди 6 месеца

То и връзки да имаш пак ти трябват и много пари да раздаваш за почерпки. За сменяне на чаршафи 20 лв това беше минимума който ми взеха в държавна болница пак за почерпка.

21

пасарела

преди 6 месеца

Мен ме срам да пиша , че ако нямаш познати и връзки нямаш шанс да си жив !!

20

ВЪПРОС

преди 6 месеца

А знаете ли какво става в съдилищата ? Знаете ли как се спечелва дело ? Ситуацията е два вида - с връзки , и без връзки . И как се намират "свидетели" ! ! !

19

Анонимен

преди 6 месеца

По плана Ран-Ът искат да унищожат всички държавни болници и да има само частни.Ако го направят и връзките няма да ви помогнат.За пари да не говорим.Едва ли повечето имат.