40

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Специална военна контраоперация, няма място за паника.

39

блицкриг

преди 7 месеца

От кога военкоматите станаха бюра по труда?

38

Васил Левски

преди 7 месеца

Предупреждавам руските окупатори: ако не искате да се присъедините към загиналите, тръгнете си докато сте още живи!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Щом в Херсон са Украйнци защо зеленски ги бомбардира.

36

двойнекът

преди 7 месеца

Кремълския Фашист е дълбоко под земята.

35

Фахтаюий

преди 7 месеца

До Ха ха ха..... Не вярвам да не се сетиш,Г-н Ха ха хах......просто е.ЗАЩОТО ние в Булгария,не знаем Украински.... ДАНО ДА СИ МЕ РАЗБРАЛ.

34

Оберщурмбанфюрер

преди 7 месеца

До Ха ха ха - С образователна цел и безплатно. И в САЩ, и в Австралия, и в Нова Зеландия, говорят на английски, но май не са англичани, нъл тъй. Да не отварям моабет за Скандинавията: Нидерландия, Швеция, Филандия, Норвегия говорят на английски и то перфектно, но не са англичани, щото си имат и техни родни езици. Кога идеш у Брюксел ще видиш надписи както на френски, така и фламиш. Те ползват и двата езика, но не са нито французи, нито - холандци. Дано го запомниш.

33

Врач Ко?

преди 7 месеца

Зеления Фашис ще виси на площада за назидание и никой няма да има право да го свали 3 месеца!

32

Оберщурмбанфюрер

преди 7 месеца

Е, съборили им бюрото по труда и добре са направили. То и без това за къф са им бюра по труда в Рассия. Русофашагите трябва да усетят по-яко вкусът на войната, за да разберат, че са огелпили времената. Живеем в 21 век.

31

Ха ха ха

преди 7 месеца

Защо всички украинци у нас говорят на руски? Дори прихванатите разговори на украинската армия са на руски език. Няма спор. Руснаци са си, колкото и запада да им втълпява, че са нещо различно. На подсъзнателно ниво, говорят и мислят като руснаци.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Зелята ocpa войната и сега от Посолството ще го самоубият !

29

Анонимен

преди 7 месеца

Някой има ли спомен да са споменавали по наши медии за героизацията на Бандера в Украйна? Има ли наши "средства за масова информация", които да се занимават с информация, целяща запознаване на населението с истината по света , извън ежедневнитв клюки , скандали и каастрофи? И новини за добри неща нямаме, ако не е платено за реклама.

28

До 27

преди 7 месеца

Нима? Бутнатия блок за да влязат в Чечня втория път? СВО? Абсолютни терористи

27

Анонимен

преди 7 месеца

да, фотографията е от Херсон но е от миналата година. тогава 33 pycки paкети у дариха града.

26

до анонимен

преди 7 месеца

""""Маскирано бюро по труда... Да свикват...""" ------ Неъ!!! Руснаците не са Терористи като Укрофашистите на Зеленчукъ, нито прилагат практиката на Щатите и Израел с масирани бомбардировки и ракетни удари по граждански обекти и мирно население!!! Каквито "учителите", такива и "учениците" им!!!!

25

Анонимен

преди 7 месеца

a какво стана с тоя от фpизepa? Възкръсна ли?

24

Анонимен

преди 7 месеца

А какво стана с командващия флота? Възкръсна ли?

23

Анонимен

преди 7 месеца

Маскирано бюро по труда...И за къде става въпрос? Да свикват...

22

тТт

преди 7 месеца

Укробандерлюгите за пореден път демонстрират фашистката си същност, бият по граждански цели и убиват цивилното население вече Девет години, същото това население в името на което "уж" воюват!!! Мислите ли, че западние медии, политици и общественост ще надигнат вой от негодувание??? Нееее...., зощото Наркоманчето е "к/чи син, но техен к/че син"!

21

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

С български ракети ли е извършен терористичния акт? Урсула сигурно е дошла на крака да ги поздрави за нападението над мирни хора!