167

Мдааааа

преди 6 месеца

Стискам палци на момчетата от лагера. Те ще оцелеят и скоро ще триумфират с победа над укрофашистката хунта и краварските им господари. Бог с нами.

166

ХАХАХАХАХА

преди 6 месеца

Украинската история е като македонската - уж я има, ама я нема! Хахахахаха

165

Анонимен

преди 6 месеца

Относно думите презрение и гняв те изглеждат верни защото как руснаците да гледат западните журналисти , които фактически са им причинили това страдание. Запада води прокси война с Русия на територията на украйна.

164

Анонимен

преди 6 месеца

Относно думите презрение и гняв те изглеждат верни защото как руснаците да гледат западните *** които де факто и де юре са им причинили това страдание. Запада води прокси война с Русия на територията на украйна.

163

Анонимен

преди 6 месеца

Дойче веле между другото казват нещо между редовете. Например думата амнезия е политкоректна за тях , но от гледна точка на войниците те как да си спомнят нещо което не е станало. Например когато руската армия напуска буча и украинците се връщат всичко изглежда ок. След три дни сценка. Жертви за жалост са бедните хора защото са взели хранителни пакети от руските войници. Само заради това нацистите ги избиха и го приписаха на руснаците. После запада си замълча. Сега войничетата били имали амнезия

162

Анонимен

преди 6 месеца

До КориВ Украйна скоро идват избори, които може и да не се проведат - сега гледай как зеления наркоман няма да беде сменен докато обслужва краварските интереси или поне докато все още има поне един украинец да се бие. На това му се вика корупция, граночеща с геноцит спрямо собствения си народ

161

Кори

преди 6 месеца

До Анонимен, в Украйна за 20 години се смениха 4-*** президенти. Нарича се демокрация; в Москва от 20 години все един си стои - фашизъм се нарича.

160

Анонимен

преди 6 месеца

Благодарим за Украинската пропаганда! На чист Български!

159

Анонимен

преди 6 месеца

Всички които дават военна помощ и с пари подкрепят безчовечен нациско фашиски режим са виновни за страданията и ще отговарят за делата си. ...

158

Анонимен

преди 6 месеца

Краварите с фалшивите плюсове ще горите в ада заедно с вашето джудже.

157

Анонимен

преди 6 месеца

Аха ясно не стига че нямаш капка милост към страдащите ами си слагаш фалшиви харесвания което значи че си платен сорросоиден тррол защото само на тях е позволено да си слагат лайки за да заблуждават заблудените.

156

Анонимен

преди 6 месеца

Тези руски роби на джyджето във фризера трябва да са благодарни на късмета си, че са живи... Подлото джyдже подлъга робите си с рублите които не са никак малко за руските алкохолици....

155

Анонимен

преди 6 месеца

Кого ще бесят е въпроса ? Защото тия момчета са забравени от всевишния.

154

Анонимен

преди 6 месеца

Слава на синовете на ДЛНР дано издържат на зверствата защото им се види краят. Наркоманите нещо изцуляха и зациклиха злобните нацистчета.

153

Анонимен

преди 6 месеца

Тръгнали са да се освободят от робство , защото повечето са от ДЛНР както на времето са тръгнали Ботев и Левски Волов Бенковски и Стефан Караджа.

152

82-ОМБР

преди 6 месеца

До 161 И да си прав,какво като работи "Козяк"? Когато работи кремъл всичко е"истина",защото е кремъл! Щом "спасителите на света" казват нещо, то е "вярно"

151

Витамин Z

преди 6 месеца

K л o у н и, приключи наркоса зеля и фашистката му дружинка ;)

150

Анонимен

преди 6 месеца

Бабите в автобуса говореха, какво станало с награждаването на заслужилите украински артилеристи, стреляли по цивилни в Донецк. Церемонията била в запорожието. Наградили ги руснаците с ракета на церемонията. По тия медии нищо тук.

149

мдааа...

преди 6 месеца

По публикацията работи:"Козяк"....

148

Кака Мара

преди 6 месеца

Всички в ТЕЛК комисиите да вадите на внуците си ТЕЛК за аутизъм