40

Ислямистите лъжат

преди 6 месеца

Абсурдно и цинично е да се цитира лъжливата пропаганда на ислямски терорист.група като Хамас ръководеща терор.престъпна групировка Палестинска автономия в съюз с няколко терористични групи като ООП Джихад ИДИЛ (лъжливо представяни за партии и министерства) са подкупени от ООН масови убийци, изнасилвачи, похитители, извратени педофили, измамни окупатори и др управлявани от дявола престъпници срещу човечеството, заслужаващи смъртни наказания! А терористи в линейка или под болница са си терори

39

Анонимен

преди 6 месеца

Никакви терористи от затворите няма да се разменят срещу невинни заложници. Хамас ще бъде унищожен до крак. Време е самите жители на газа да изритат тази зараза от градовете си и да почват да живеят като нормални хора.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Досега почти месец не са показали в лице нито един заложник от които да се види,че те са при тях и да ги заменят за техни хора вкарани в затворите,че и те да са наяве за размяната,кои ще сменят и разменят щом си играят на криеница с оправдания за загиналите,че били незнайно какви докато загинат всички в този резерват,което и двете страни явно преследват с действията си да ги изтребят всичките и резервата да остане зона за военни действия да се бият с оръжие за проби и планово масово избият народ

37

Анонимен

преди 6 месеца

Следя конфликта и досега не си отговорих на едно нещо. От 21 арабски държави, как нито една не опита да посредничи и да накара Хамас да върнат заложниците? Половината командири на Хамас живеят в Катар, Рияд, Ливан, Кувейт. Отвлечени са китайци, узбеки, тайландци, бразилци, турци. Тия хора какво точно направиха на джихадистите и кога са нападали Газа? Как искат света да им съчувства? Или май целят точно обратното - тотален конфликт?

36

българин

преди 6 месеца

Изпилени,оглупяли мозъци,нима вярвате на лъжите на палестинците-детеубийци?Да,Израел ще взривява и линейки,когато в тях се превозват терористи и оръжие на Хамас.Хамас се крият сред цивилното население,стрелят от сгради на болници,училища,джамии и пр.Те не се спират пред нищо.Ще си го получат детеубийците,няма да им се размине.Но целокупното население в Газа подкрепят Хамас.А?Това говори ли ви нещо?Смело Израел напред в битката срещу варварите и диваците.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Ако прочетете стария завет ще видите доста случаи на геноцид който е извършен от изреалтяните.С разрешеннието на Яхве.дори е разрешено убиваненто и на невинни хора щом става въпрос за обещаните земи.

34

Христо Христов

преди 6 месеца

ЕС винаги еподкрепял тероризма. Дали ислямски или еврейски няма значение. Защото ес е злокачествено образувание.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Дотук само 4000 терористи дадоха фира. Добре се крият в тунелите главорезите и изнасилвачи.

32

Христо Христов

преди 6 месеца

ЕС трябва да умре!

31

Анонимен

преди 6 месеца

Никакви 'мирни' хора не избиват. Газа е 100% управлявана и контролирана от Хамас. Терористи в линейка, дето го играели здравно министерство. Вие дори осъзнавате ли как си противоречите? Хамас започнаха война, Хамас държат 240 заложници от 26 държави, Хамас имат бази и тунели под училища и болници и Хамас са единствените официални власти в Газа, които 'информират'. Не казвам, че Израел са мирни овчици, ама чак да повярваме на Хамас, които са забранени в повечето държави?

30

Анонимен

преди 6 месеца

Здравното министерство на Хамас..направо ще омръ:))))

29

Анонимен

преди 6 месеца

И сега за 1400 израелци колко палестинци от Газа да убием. Всичките над 2 милиона. И после да продължим в Западния бряг, щото израелците и там нападнаха и убиват. Няма по кръвожадни зверове от тях.

28

ФАЩ

преди 6 месеца

Бравооо!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Хамас ли са проблема на Израел или мирното население! Щото до сега избиват само местните хора!

26

Мишо

преди 6 месеца

Вероятно линейката е планирала атака срещу някой евреин.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Израел държи в затворите си повече от хиляда малолетни палестици. Първите опити за преговори бяха да се изведат от израелските затвори палестинските деца. Според законите в Израел лицата над 14 години се съдят като пълнолетни. Добре е медиите да информират повече за страните по света, за да няма толкова дълбоки заблуждения в обществото, че всяка държава с висок БВП (СПОРЕД агенции, изчисляващи единствено текущия ФИНАНСОВ ОБОРОТ в $, а не всички активи и реалности), е задължително демократична.

24

Анонимен

преди 6 месеца

До СТИГА ГЛУПОСТИ.... "ХАМАС ОТРИЧА ПРАВОТО НА ИЗРАЕЛ НА ЖИВОТ....А, ВИЕ ИСКАТЕ ИЗРАЕЛ ДА СИ ТРАЕ И ДА УМИРА БАВНО----Е, НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!!!!СЛАВА НА ИСУСА , СИНА ИЗРАЕЛСКИ.....СЛАВА!!!!" Израел отрича правото на Живот на Палестинците. Опитва се физически да ги Унищожи вече 75 години. Но Палестинците са корав народ и няма да се предадат без Бой.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Чрез военните си и хуманитарни престъпления Израел наистина накара света да забрави за войната в Украйна, само че вместо да му бъдат наложени санкции и да има международна заповед за арест на Нетаняху, премиери от разни държави ходят в Израел да се снимат с този човек. Израел отдавна надхвърлиха рамките на това, което се нарича 'самозащита'. Сега просто избиват цивилните в училища, болници, линейки и т.н. докато света мълчаливо ги гледа, а някои ги и подкрепят.

22

Хахаха

преди 6 месеца

Хамас ползва палестинците за жив щит, вместо в линейките да болни, те транспортират терористи,щабовете на Хамас са под болниците.Израел трябва и ще унищожи Хамас.А, западните либерали бивши терористи-комунисти, ЛГБТИ да го духат, докато посинеят е се гръмнат

21

Ееее

преди 6 месеца

15 души в линейка, тия да се са се качвали у Столипиново ве,