84

Оберщурмбанфюрер

преди 6 месеца

До Христо Христов - Партайгеносе Христов, напомняш ми на онези автори, които твърдят, че американците са избили индианците. Дано разбереш иронията. И запомни никакви американци НИКОГА не са избивали индианци.

83

Анонимен 11

преди 6 месеца

67 ти си истински мъж,като Антон хекимян.

82

Анонимен

преди 6 месеца

Ицкааааа, тебе никой не те пита, бате и по добре. Пий 5 водки и се направи на руснак.

81

Анонимен

преди 6 месеца

Тази война ще свърши един ден. На палестинците за 12 път ще им предложат да си направят държава и те за 12 път ще откажат, защото искат целия Израел. Израелците пък ще заселят още хора на западния бряг и така до безкрай. Междувременно ще стане друг конфликт по света и всички ще забравят газа и израел. Това се върти от 100 години.

80

Христо Христов

преди 6 месеца

ЕС трябва да умре. Нямам нищо против и заедно с 85-те% неграмотни и некадърни про'с таци гласуващи за него. За една по-добра България!

79

Анонимен

преди 6 месеца

"доказа се че и ракетата е изстреляна от паркинга на болницата" - Точно обратното! Доказа се, че Израел е ударил болницата и то съвсем целенасочено. То дори и много yмствено бавeн човек да види сателитната снимка, ще разбере, че една ракета такава дупка не може да остави. А палестинците не разполагат с авиация, която да пуска бомби каквито са способни да направят такова поражение. С никаква авиация не разполагат палестинците. Израелците имат такива самолети и бомби.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Аре да почва 3 Тата, че ми писна от глупостите ви. Писано е, ще стане. Май така и трябва

77

Анонимен

преди 6 месеца

Ицееее, как е, бате. С тая омраза в празната ти душа, как живееш.

76

Itso

преди 6 месеца

Интересно защо са ги гонели горките евреи навсякъде по света - в Русия е имало пуч срещу тях, в Германия са ги изтребвали, сигурно защото са били много убави и добри, друго обяснение нямам.

75

Анонимен

преди 6 месеца

Тарамбуките признаха, че ползват болници за военни пунктове, доказа се че и ракетата е изстреляна от паркинга на болницата, но понеже са некадърници бетер комунистите са се самоударили по болницата. Случай от преди 4-5 дни нищо общо с този. Христо Христов е беден лъжец. Плюс това кво значение има, като използваш линейки това те чака, ако не са плъхове, да отиват да се бият и да не се крият в болници и училища, щото на никой няма да му е жал за цивилните, крият се зад полите на майките си.

74

до 108

преди 6 месеца

Това е друг случай, а ти лъжеш защото русофилите само това можете, не може да ти мине опорката с такава долна лъжа.

73

Анонимен

преди 6 месеца

За това пещерните тарамбуки трябва да бъдат изтребени час по-скоро, използват цивилните за щит, колко гнусно само, а после използват това да казват, че Израел стреля по цивилни. В тези същества и религията им няма морал и ценности, има само разрушение и смърт, бетер руснаци.

72

Сс

преди 6 месеца

Трябваше да оставят германския чичко със стилните мустачки още една година да ги вършее това чиф.тско племе.Май пак ще заработят газифицираните бани за богоизбраните

71

IQ 3.14

преди 6 месеца

е не виждам що може братската държава да може да стреля по линейки, а сънародниците на ленин и путин - не.

70

Анонимен

преди 6 месеца

И в линейката е имало най малко 50 висши лидери на Хамас... Тия лъжат повече от зеления клоун...

69

Ракетоносец

преди 6 месеца

Ударили линейката и сградата до нея - паднала.

68

Едно

преди 6 месеца

Не бе те и в Палестина и в Украйна не ползват линейки, болници, училища и тн. за военни цели. Просто и Израел и Русия си хабят ракетите и искат да изглеждат лоши пред света, затова ги бомбят. Не е ли логично?

67

А. Чешмеджиев

преди 6 месеца

Милиардите помощи за ивицата газа които се отпускат от арабските страни и ЕС потъват в джобовете на хамаз. С тях можеха да направят газа да процъфти и палестинските уфтсе да се очовечят, но вместо за облагородяване и на териориторият и светско образование на жителите на газа, тези денги отиват за оръжия, тунели и лично обогатяване на хамазчийските ***. Семействата на нито един от лидерите на хамаз не живее в газа, всички са в богати арабски или европейски страни където имат скъпи имоти.

66

78 цървул

преди 6 месеца

Кое не ти е ясно,Чомбе? Или копейките на Митрофанова не стигат за баничка и квас

65

Чемширов

преди 6 месеца

Друзя ако искате да подпомогнете палестинците, куупувайте палестински стоки и услуги, а не американски такива. Докато подкрепяте западната индустрия неравенството в света ще продължи.