28

Кон

преди 6 месеца

Виждаме как правосъдната ни система се занимава с кокошкари по поръчка. Тя идва от бишвия член на ВСС, който участва с "едни хора". Разбира се, осъдени няма да има, то няма връзка със случая. Барбуков също няма дори хипотеза как е свързан, нито пък съпругата му. Но поне са известна фамилия. Докато не започнат да осъждат журналисти за клевети няма как да се оправим. Те са 4-та власт, нищо че са малко по-назад от простутитките.

27

Минчо

преди 6 месеца

Ще му пръднат на дедово той си изпекъл нещата много добре и го е премислил 1000 пъти така че леко да са непенявите много

26

Кокоши трън

преди 6 месеца

Барбуков още от години ходи по тънък лед, ама така са комунистите от едно време, човека все пак е бил шев на капиталното строителство

25

ФлякФ

преди 6 месеца

Навързани са като свински черва...

24

Анонимен

преди 6 месеца

Да се надяваме че няма да върнат Василев отново ,тарикати

23

Анонимен

преди 6 месеца

Сега разбрахте ли как БорисУФ и ДПС печелят избори година след година?!?!И къде отиват част от откраднатите пари от обществени поръчки!!!

22

IQ 3.14

преди 6 месеца

До Посолствотосверичен ли е демогравския срив, акомолатор?

21

Посолството

преди 6 месеца

Ето, от статията става съвсем ясно, че в нашата Територия няма никакъв демогравски срив, тя не умира, напротив, навсякъде никнат нови граждани и селяни, всичко цъфти!

20

Бирнико

преди 6 месеца

Те така е в цяла България от 30години честитоооо

19

Анонимен

преди 6 месеца

Бг олигарси са създадени от Кремъл- ДС бе поделение на ГРУ- в тях се наляха милиарди и тяхната задача е да изпълняват програмата на Кремъл- да свалят и издигат удобни/неудобни правителства- да си спомним огромните протести- нр против стратегията за детето- като ни заплашваха че норвежците чакали на границата да ни вземат децата- а то какво се оказа- татко Путин има междунарорна заповед за арест за отвеждане на украинси деца в Раша- обявено е за геноцид. Обществото да следи забогателите внезапно!

18

БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

преди 6 месеца

Това ъ от наши котило

17

Анонимен

преди 6 месеца

Ето че взеха да лъсват тези които не са с управляващите/

16

Анонимен

преди 6 месеца

иска ми се да си продам гласа, кандидати да го купят няма ли?

15

Конта

преди 6 месеца

Полицията почна да прави каквото си иска. Неделя бях на гости, полицаите от град Котел ме задържаха, под предлог че някой ми е дал 70 лева за да гласувам. Накараха майка ми на 85 години да пише обеснения. Живота е колело. Няма такава държава.

14

Шишарко

преди 6 месеца

Ефективна присъда за алчния общински съветник и общинар! Докато не влезе някой в затвора, тези далавери ще продължават.

13

Записът се Изпълнява

преди 6 месеца

Овладява на МВР и на Службите и Политическа Бухалка, дали не е този Сценарии в Действие?!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Да се връща народният съд и на стената

11

Кадър на ДС

преди 6 месеца

Димитър Барбуков е по-хитър и от Тони Сопрано.Първо обикновен доносник,после и агент.В най новите времена.бизнесмен с протекции от задкулисието.Човек на дена с една дума.За да се задържи тоя кадър и бизнесмен,трябват много власт и големи интереси.Явно се случват отново ,,промени",които се изразяват основно от преминаването на печелившите бизнеси от едни ръце в други.

10

Просветен

преди 6 месеца

Лъжат псетата..

9

Анонимен

преди 6 месеца

Всичките ни бизнесмени са нагли мизерници.