42

Да

преди 6 месеца

До Анонимен 16Имаше оплаквания срещу Кърк Дъглас след като беше починал, от сестрата ли или майката на негова предполагаема жертва. Ама самата жертва и тя беше починала, че той на 45 г., а тя на 16-17 нещо и правил. Абсолютна помия.

41

Алито от София

преди 6 месеца

Не ли малко късно за китка за това момиче на 66,Стив е пич, а за вокал, е уникат, гласът му много по различен от всички, той е един от хората които си признават че е изшмъркал над 6 милиона долара, но пък не му пука, а тази грозна маникенка лъже

40

Анонимен

преди 6 месеца

Тая сливи ли имаше в устата до сега, че краставица изведнъж взела да и се привижда !?

39

Анонимен

преди 6 месеца

Жена в съда. Съдията я пита:- И как така разбрахте след 3 дни, че сте била изнасилена?- Ами когато отидох в банката ми казаха, че тези 100лв са фалшиви!

38

Анонимен

преди 6 месеца

Тоз го дървил на младини, сега на ще му изтърбушат банковата сметка на старини.

37

Брей, това е рекорд

преди 6 месеца

Търпяла, страдала, ама мълчала някакви си 48 години. Либерастичната психарщина вече се отнесе толкова далече в друга вселена, че тези даже не се усещат колко нелепо и жалко изглеждат. Важното е да изкрънка малко (или не малко) парици за алчните дечица и внучета. Кой нормален съд в нормална държава би приел за разглеждане такъв смехотворен иск? Какви доказателства, какви свидетели може да има след половин век? Ама че гавра с правосъдието доживяхме.

36

Демек

преди 6 месеца

Румен Спецов може да се оплаче , че Асен Василев го е принудил, да го играе любовник

35

Анонимен

преди 6 месеца

Всъщност човек помни унижения цял живот и не ги прощава! Трябва да продължи. Може би е достатъчно обиди от популярни личности да станат известни. Но трябва някакво степенуване.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя бизнес не умре ли?

33

АнонимеН

преди 6 месеца

НАЙ-ВЕРОЯТНО ОБВИНЕНИЯ В СЕКСУАЛНИ ПОСЕГАТЕЛСТВА ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ НЕ Я ПОМНИ В СЪДА И, ЧЕ ТОГАВА Е БИЛ С МНОГО МАЦКИ ОТ КОЕТО СЪДА ЩЕ КАЖЕ ТОЯ Е РАЗВРАТНИК И ЩЕ ГО ОСЪДИ НА ПОЛОВИН МИЛИОН ДОЛАРА :D ДЕЛОТО ГО Е СПЕЧЕЛИЛА И ЩЕ ПОДПИШАТ ЗА ДА НЕ ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА - ТРАГЕДИЯ! ЕТО ЗА ТОВА ИЗВЕСТНИТЕ СПЯТ ОСНОВНО С ИЗВЕСТНИ ДА СИ СПЕСТЯТ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ И СА ПРАВИ! ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА ЖЕНАТА НА ДЖОНИ ДЕП БИВШАТА ЗЛАТОТЪРСАЧКА :D

32

Анонимен

преди 6 месеца

Таз и тя търси някой паралия за да го отръска. Деева и козата, амчи това е преди 48 години....

31

Петърчо

преди 6 месеца

Каквото щете казвайте лошо за Хитлер (и ще сте прави), ама едно нещо е неоспоримо, от като се появи Me too, нито една жена не го е обвинила за сексуален тормоз, а не пък за изнасилване. Как се доказва изнасилване, което уж се случило преди 50 години?

30

Анонимен

преди 6 месеца

Как пък не се сети, че някой бездомник или бедняк я е изнасил преди 50 години?

29

Анонимен

преди 6 месеца

Сигурно от терапията на деменцията е получила внезапно факс от Космоса с лицето на Стивън Тейлър. А може и някой от внуците и да и помага за фантазиите.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Прав си беше Веждито, колкото и простовато да изглежда и да звучи по принцип - к.рвенска му работа. Сетили се к. рвите да пищят за това, че някой им погледнал под полата преди половин век.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Тия лгбт-ейци хептен откачиха! Някой на 100 години няма ли да подгонят за това, че на 15 задявал съседското момиче?

26

Анонимен

преди 6 месеца

Трябвало е писмено съгласие да й поиска да я опипа. Голям срам има, но за едни милиони срам не срам е решила да се похвали сега, че на времето дори са я пипали. Кой знае колко голяма свинкка е в момента. И да я пипне някой няма даже да усети. Не й е до криминалната част, а за извънсъдебно споеазумение драпа да се вреди.

25

Анонимен

преди 6 месеца

А той познава ли я?

24

Анонимен

преди 6 месеца

Това преди половин век ли се е случило? До сега амнезия ли имаше "жертвата"? Или като мина на пенсия и вече не може да се клечи - търси нов вид доходи?

23

Анонимен

преди 6 месеца

Вежди Рашидов ви каза, че всички к.....и ще се сетят да обвинят някой известен, че преди 30г. е посегнал сексуално.