25

Анонимен

преди 7 месеца

29г.!? Аааа, таа работа без приятелски огън не става!

24

Itso

преди 7 месеца

С тези пари щеше да е нон-стоп в компанията на добри компаньонки и *** - кеф ти секс, кеф ти общуване с другия пол. Явно не е от най-умните - на всички жени целта им е да си направят бебе защото само така може да задържат връзката или да си осигурят финансова независимост. Наполеон го е казал, а той е бил умен човек.

23

...

преди 7 месеца

До до 17 ! На години сигурно съм по- голям от теб! Не ми плащат за да имам мнение ! Пълно "щастие" можеш да имаш само в Тюрьмата на народите/по Достоевски/, но трябва да си влюбен в Самодержавеца! В Щатите искат да се работи!

22

до 17

преди 7 месеца

Не знам на колко години си или колко ти плащат да пласираш стара пропаганда. И ние преди 30 години мислехме, че САЩ са най справедливата страна, защитник на всички потискани и тормозени от диктатори общества. Страната на пълното щастие и свобода. Обичахме Америка и америанците , докато се сблъскахме с неприятната реалност там. Отворихме си очите , когато разбрахме ,че сме повярвали на един мит, всичко е лъжа.

21

До 23

преди 7 месеца

Минималната зависи в кой щат си, в Сан Франциско е 98 хиляди долара, в Ню Йорк е 80 хиляди долара, някъде в средните щати, където живеят амиши, да, годишната минимална заплата е 30 хиляди долара.

20

Анонимен

преди 7 месеца

С толкива пара, заминавам с дечко за Барселона и ла ви шока, рива виа ла ханта емста локаааа, текила бланкооооо

19

Анонимен

преди 7 месеца

"30 хиляди на месец в САЩ изобщо не са толкова много пари, колкото си мислиш" - Минималната е 2400 долара. Ако го приравниш с нашиата минимлана, ще е като да взима почти 10000 лева на месец. Айде, да не я оплакваме, а?

18

Анонимен

преди 7 месеца

"Лекарите започват на 600 хиляди долара годишна заплата, а хирурзите взимат между 1 и 2 милиона на година. " - Започват дръжки. Хируга ги взима тея пари за 3 до 8, но само в топ 4 щата.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Ау Пикочино !

16

До 16

преди 7 месеца

Никой не ти говори за нископлатена работа за хора без образование и никакви особени умения, говоря за завършено образование от което има нужда. Лекарите започват на 600 хиляди долара годишна заплата, а хирурзите взимат между 1 и 2 милиона на година. Една медицинска сестра в САЩ получава 190 хиляди долара на година. Адвокатите започват с 300 хиляди долара годишна заплата, програмисти и инженери започват на 180 хиляди долара и лесно на 5тата година стигат 380 хиляди долара.

15

До 14

преди 7 месеца

Пълни пропагандни глупости ! Няма да повярваш , ама и други хора са живели и работили в краварника , така че се знае всичко за "американската мечта" и холивудската пошла пропаганда и реалната мизepия която цари повсеместно в Северна Америка !

14

Анонимен

преди 7 месеца

До ПроСоТоТова е доброволен акт.Съответно ползите негативите и последствията се носят и от двамата.В случая от мъжа финансови от жената плаща с нейния живот време ресурси.Щото ако не беше забременяла примерно можеше да забременее от Илон Мъск или пък просто да си живее живота.А сега може това дете да и вгорчи яко живота.То хубаво 30К месечно но пък ако утре срещне голямата любов и не я искат заради детето?

13

До Алекс

преди 7 месеца

30 хиляди на месец в САЩ изобщо не са толкова много пари, колкото си мислиш. С 30К ще живеешОК, но не богато. 27% от американското население получава над 400 хиляди долара годишно.

12

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 8 - Бъди рахат! Щом е припознал изтърсачето, значи му е осигурил място и в завещанието си.

11

Анонимен

преди 7 месеца

А сигурен ли е, че бебето е негово? Може и да спести тези пари, ако направи проверка!

10

Махленският философ

преди 7 месеца

Момите да вземат пример от Нур Алфала (по-долу Алекс N7 обяснява защо). Мъжете да преценят положението на дедето и да си направят изводите.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Въпросът е как дядото е успял да направи бебето?

8

Анонимен

преди 7 месеца

Пък през това време Алфала ще се мандръса здраво с когото си иска ще ходи на маникюр, педикюр, фризьор и на масаж.

7

Алекс

преди 7 месеца

30 000$ на месец.Достатъчно е и за детето,и за майката.Може да не пипа работа.Едно плющене с правилния мъж и си осигуряваш живота.Успешна златотърсачка.

6

ПроСоТо

преди 7 месеца

странна работа ....В ДОБРОВОЛНИЯ секс участват и мъжа и жената с едни и същи намерения-за удоволствието..А после защо само мъжът да носи негативите?..Ако е ИЗНАСИЛИЛ въпросната,тогава ДА-да "Влачне последствията" ,както се изрази полицай Крафтрий..А те играли заедно и доброволно хорцето,обаче после мъжът да плаща...Наистина не разбирам МОТИВИТЕ за това..