12

Иран е организатора

преди 6 месеца

Да, но "Палестинци/ски "бежанци" ООН наричат ислямските арабски терористи от терористични диктаторски режими като Иран Сирия Ливан Турция Египет Либия Ирак Афганистан Пакистан и др.всички нелегални арабски окупатори от много от 23 арабски от 54 ислямски държави - масови убийци изнасилвачи военно престъпници, противозаконно инфилтрирани в немюсулманските държави с дяволски престъпни цели да заколят ограбят и погубят немюсулманските народи и техните земи и богатства с терор, измами и геноцид

11

Плашипутарник

преди 6 месеца

И тоя говори, като джуджетата, сякаш са си плюли в устите.

10

Анонимен

преди 6 месеца

И затова сега палестинците бъдат превърнати в кайма за дюнери.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Извратена религия е исляма и това е. Мохамед е доказн педофил и последната му жена - Айше я взима на 8-9 години. Всички мюсюлмани признават пророка Мохамед и съответно следват неговите дела. Момиченца, жени няма значние, всичко е вещ! Описва се и РАЯ след Джихад - ще има за всеки по 99 девственици всички под 18 години...

8

анализатор

преди 6 месеца

Мюсюлманска работа.Говорят дивотии,примитивите стрелят на площада от радост,след това Израел им вижда сметката.Както си се полага.Мюсюлманите да се осъзнаят,че нашето великодушие към тахните извратеняшки работа приключиха.Ще получават таково отношение,каквото заслужамат.Стега вече с техния аллах,с техния безмозъчен начин на мислене и живот,с техните 70 девици в рая,и пр. психиатрични мисли.Лудите в лудницата.Но ще ядат и дървото.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Насралла насралСа. От страх. Да не дойде израелската армия да го ошляпа набърже.

6

Насрала

преди 6 месеца

напълни памперса.

5

Рендету

преди 6 месеца

С една дума, "Хизбула" няма да се намеси ако не бъде пряко атакувана от Израел! Тогава се пита: "Кой организира атаката на "Хамас" срещу Израел на 7 Октомври???" Защо Мосад и Военото разузнаване на Израел "проспаха" атаката на "Хамас"??? А, най-ужасното ще е ако се окаже, че са знаели, а умишлено са я допуснали!? В открити щатски източници се излага хипотезата, че това е атака лично срещу Натаняху на израелските пролиберални спец служби!?

4

Анонимен

преди 6 месеца

Разтрепера му се д....то. Бърза да набеди друг.

3

аз

преди 6 месеца

И 100% руска.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Някой да е чул палестинец да решава колко ще е населението на земята като рептилите а да сте чули палестинец да се занимава с всякакви вируси да мъчи две години човечеството?

1

Анонимен

преди 6 месеца

Очаквах повече, явно го е страх.