420

Иво

преди 6 месеца

Тоя вярно е доста глуповат

419

ОтМенеТолкова

преди 6 месеца

Ех,Кире,Кире! Освен,че не си насно с историята, наистина си и много про Ст !

418

Пепи

преди 6 месеца

Бащата на измамника К. Петков стар комунист,мошеник,затова не трябва да гласуваме за Терзиев.

417

Само да кажа

преди 6 месеца

Не харесвам и двамата, но ще подкрепя по добрата визия и интелект. Не искам столицата ни да се управлява от комунисти. Искам европейско развитие и интелигентни решения. Все пак сме 21-ви век и времето на Живков отмина , слава богу.

416

Анонимен

преди 6 месеца

През 1989 г. Васил е бил на 11 години, бе Кире тя и Ваня е била на толкова, даже с 2-3 месеца по-млада, ха ха ха

415

Анонимен

преди 6 месеца

Ба си, цялата му рода работила на Терзиев за комунистите, ама Ваня била комунистка

414

ОБЕКТИВЕН

преди 6 месеца

КИРЧОООО,ПРОСТОВАТО СЪЩЕСТВООО , ТЕРЗИЕВ Е СЪЩАТА ЛЪЖЛИВА *** ,КАТО ТЕБ ,ВАС ДЕСНИТЕ *** ВИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ПАРИТЕ .

413

бива просто ама чак

преди 6 месеца

Кире , същността на един обществен строй не е в това за което ти го пробутват , а в други едни неща . Но ти си профанче с подбита главица и наложена с някакви прийоми мисийка и задача от външни фактори , естествено според техните намерения и интереси за това мешаш понятия и обстоятелства напълно произволно . Онова за което говориш не беше баш социализъм , най-малкото комунизъм , а тоталитарно общество с едноличен режим , представяна за социализъм и в интерес на истината с доста социални функции

412

татко петко

преди 6 месеца

То мойто момче е малко напричем с терминологията , харвардски синдром , за това плещи глупости . При тоталитарните общества няма подобно разпределение на обществени ресурси , затова корупция е немислима , там имаше рушвет , безстопантвенот и ред други кусури , но баш корупция нямаше . Киката има само да свърши една работа на едни други ора тук и после ще бега , та за това не му обръщайте много внимание , целта е работата .

411

Анонимен

преди 6 месеца

Най-забавният в момента е Боко. Супер изнервен е. Врътка се като фурнаджийска лопата. Дрънка небивалици. Лошият матриял вече започва да не му се връзва. Зависимости отвсякъде. Една грешна стъпка и е в "магнитски". Напрво е удоволствие да го наблюдавш!!!

410

Анонимен

преди 6 месеца

Така е, Киро, не можем. Затова ще гласуваме за Ванчето. Дали ни харесва е друг въпрос, но си прав, няма да позволим комунист да оглави София.

409

Неутрален

преди 6 месеца

Значи Ваня, щом е подкрепена от БСП, е непременно комунист? Хайде де! Ваня никога не е била член на БКП, а в същото време Простото не вижда никакъв проблем да е в коалиция с комуниста (член на БКП от 1978) от Банкя? Пълна шизофрения! А върхът е, че комунистът борисоф не иска комунист за кмет на София...а той какъв беше, май не помни?

408

взех че ги изчетох

преди 6 месеца

Киро Алангрото такива глупости е наплещил , че дори не смятам да се хабя да ги коментирам , толкова са очебиещи с несъстоятелността и посредствеността си . Ниво на посредствен измамник .

407

Анонимен

преди 6 месеца

Боко се врътка като магистралка,ама как да гласуваш за онова Ванче,което освен да боботи с глас,присъщ на нейния етнос,за друго не става.

406

Анонимен

преди 6 месеца

Боко е ***, който само разиграва театро, че е независим. Иначе много добре си знае какво му е наредено от Посолството да направи.

405

Боко палачинката

преди 6 месеца

Точно един ден трябваше на Боко от подкрепа за червеното Ванче да мине към подкрепа към Терзийски. Такъв си е Боко. Единия ден си пада по жени , другия ден по мъже.

404

Правете

преди 6 месеца

разлика между издигам и подкрепям. За политическият смисъл на глаголите говоря. А, ППДБ са си мижетурки отвсякъде, но в случая трябва да изберем по малкото зло.

403

Анонимен

преди 6 месеца

Кире е копие на зеленски.

402

намали пиците вредни

преди 6 месеца

Да Кире , бих се съгласил с теб , гадове са тия дето си ги изброил , проблемът е в това , че са по-малко гадове от вас . Никога не забравяй за чия подкрепа ревеш , него нещо почна да го изпущаш , а до скоро му точеше ножа да го остъргваш .

401

бих го определил

преди 6 месеца

Киро лавандулата в усилие да си пласира микстурата .