43

Правда

преди 6 месеца

Кога ще спрат и бг медии да разпространяват лъжливата ислямска антисемитска пропаганда на ислямски терористични групи като Хамас Джихад АлКайда ИДИЛ Хизбула и свързани с тях про-терористични режими съучастници в престъпленията като подкупени терористи, протестиращи фалшиво лозунги и нападащи мирни граждани инфилтрирани противозаконно в немюсулманските държави като САЩ ЕС от ислямските терористични режими. Не знаят ли че лъжите и клеветите са дяволски дела и престъпления срещу правосъдието?

42

Палестинци няма

преди 6 месеца

Ислямските терор.групи техните лидери и медии, както и подкупени от и като тях ООН про-терористи постоянно лъжат, клеветят и набеждават своите невинни жертви Израел за ислямските престъпления срещу Израел като нелегална окупация терор апартейд убийства на цивилни войни геноцид Така че на ислямските терористи като арабите окупатори на Газа Западен бряг на Йордан лъжливо наричани "Палестински бежанци" и всички про-палестинци не трябва да се вярва изобщо! Те наричат терористите .убийци "бойци"

41

Бен Гурион

преди 6 месеца

Израел не използва никакви бомби срещу цивилно население. Въпросния "изследователски център" си няма представа какво дискутира.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Невежа медия, направи малко проверки преди да пишеш алабализми. 15000 тона експлозив еквивалент е имало само при "Малко момче" - бомбата пусната над Хирошима. "Дебелакът" - тази над Нагазаки е била 21000 тона двете общо - 36 килотона, но не 15 килотона, както сте го написали. А иначе, да - Израел са зверове. Рядко срещана касапница и безмилостно изселване.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Да, няма друг начин за борба с джихадисти и терористи. Това е политиката на Израел - даваме ви работа, ток, вода безплатно, живейте като човеци. Стане ли атентат - в 3 дневен срок ако не предадат терориста, идват и му събарят къщата. Затова се кротнаха в Западния бряг - държиш ли се като пещерен ***, роднините ти отиват на палатки при камилите. Много брутално, но действа безотказно. А Газа е идеалния пример като ги оставиш сами и им подаряваш ток, вода и работа, докъде стигат.

38

Анонимен

преди 6 месеца

По-добре да те убият веднага и на момента,отколкото десетилетия наред да те подлагат на словесен обстрел.Смъртта е единствено преход към живот,защото ,ако влизаме завинаги в смъртта,тогава ,защо не живеем вечно.За тея убийци не важат ,нито Христос,нито Мохамед,така че не ги жалете много,тъй като искат нашите европейски земи.Вярата не казва -убивай,вярата казва-обичай,а който не може-ееееееееее.

37

Анонимен

преди 6 месеца

"Щом ислямистите обявяват война на Иисус, гневът му ще се стовари върху тях и техния Аллах !" - Думата "Аллах" е арабската дума за "Господ". Това което си казал е толкова тъпооооо! Все едно аз да кажа, че едва ли не англичаните имат някакъв друг бог и да кажа "Гневът на Господ ще се стовари върху техния God!". Ахахаха! Дори арабите които са християни, наричат Господ с думата "Аллах". Всъщност, израелтяните събориха много църкви в ивицата Газа! Мюсюлманите пазиха тези християни! Евреите ги убиват

36

Истина

преди 6 месеца

Арабските ислямски терористи в Газа фалшиво се наричат Палестинци войни, а семействата на терористите съучастници в престъпления на фалшива пропаганда, нелегална окупация,антисемитизм, получаване на ООН милиони подкупи за терора, отвличания и масови убийства на евреи лъжливо клеветят Израел за своите военни престъпления терор срещу Израел Така че няма невинни Палестинци-всички са подкупени лъжци отвличащи нелегални окупатори, убийци членове на терор групи и по свое желание неевакуирани.

35

Анонимен

преди 6 месеца

"На 11. 09 видях как танцуваха по цял свят мюсюлмани защото са убили хиляди християни." - Ами спрете да се е*авате с тези хора, със страните им, с икономиките им, с природните им богатства, с религията и достойнство им.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Израел убиват цивилни, а не терористи! Израел са терористите, а не палестинците! Тези които в Газа днес държат оръжие, ако са на 23 години, значи като деца вместо да ритат топката и да играят игри, са се крили от израелските бомби и са гледали как Израел с булдозери им разрушава къщата. Пораснали са и като са пораснали в затвор, според теб какви други могат да станат, освен борци за свобода, ненавиждащи тиранията на Израел?

33

Независим

преди 6 месеца

На 11. 09 видях как танцуваха по цял свят мюсюлмани защото са убили хиляди християни. После всяка година виждаме празненства,когато фанатици режат глави на деца, на хора от всики нации и религии. Е, това трябва да спре. Много значителен е фактът,че терористите от хамас бяха подкрепени изцяло от путин. Тука е и грешката на натаняху, който повярва на своя приятел путин,че ще го пази от хамас. Натаняху забрави,че няма разлика между терористи и рашисти.Слава на Израел и на Украйна,наши пазители.

32

Правосъдие

преди 6 месеца

ООН(и ЕС) про-терористи отдавна да предали истината както ислямските терористи за пари, но така и душите си на дявола затова вместо да осъдят санкционират експулсират арабски нелегални окупатори на земята на Израел (Палестинци, Йорданци)и унищожат ислямските им терористични групи обединени в Палестинска автономия, те противозаконно легализираха, подкупват с милиарди ислямските терористи изпратиха 378 тира помощи на терористите, вместо на жертвите Израел, без да изискат дори отвлечените 243 евреи

31

Безимен.

преди 6 месеца

когат напуснали Египет 2 години ходили и на 350 километра се преместили. А сега пак към Египет тръгнали лека и полека.

30

Анонимен

преди 6 месеца

За съжаление арабелите от друго не разбират... Горките деца, родени от пингвини и зомбирани да умират...

29

Анонимен

преди 6 месеца

Когато евреите напуснали Египед, Мойсей ги повел през пустинята да търсят обетованата земя. Тук спрели, там спрели... Мойсей все казвал: Тук ще бъде еврейската държава! А останалите винаги казвали: Не Мойсей! Тук много мирише. И така 40 години скитали, и накрая си направили държава там, където не им миришело. Затова сега Израел е единствената държава в близкия изток, в която няма нефт и газ!

28

Евала

преди 6 месеца

Всички тия палестинци и по вид, и по мислене са като нашите съжители от махалите. Групови силови реакции, вой, разкривени от омраза лица на малки и големи ***. Що тези "правозащитници" не реагираха на зверските нападения на ХАМАС над еврейски жени, деца и старци? За закланите и изгорени израелски бебета и майките им що не реваха? А за дълбоките тунели , където са се заврели смелчагите от ХАМАС са необходими големи бомби.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Като играха кючеци в Газа за избитите израелци нямаше проблем. Земи тея килотонове тнт сега.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Жалко за невинните деца, но друг начин няма. Хамас трябва да умре, сега, веднага.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Египедският фараон, като видял, че юдеите празнуват, попитал съветника си какво празнуват. Съветникът отговорил: Празнуват края на робството си, и че напускат Египед. Тогава фараонът попитал:"Ми защо празнуват ТЕ? То НИЕ трябва да празнуваме"!

24

Анонимен

преди 6 месеца

Абе какво стана с украйната? Последното беше, че руснаците понесли огромни загуби, и т. нт. Що не напишете как пуснаха зеленския надолу по пързалката? Нищо не се чува вече. За интересуващите се: По данни от западните медии - над 1 200 000 убити, осакатени и ичезнали фашаги от ВСУ- то. Потвърждават от онлайн некролозите, сат. снимки на нови гробища, непрекъснатата вълна мобилизация, пищенето на фашистко- бандеровската пропаганда.