24

Истината

преди 6 месеца

Вотът на недоверие цели единствено русофилите да превземат и опраскат страната ни! Русофилите искат да дойде президента с неговото некадърно служебно правителство и да зацикли всичко, нито закони ще могат да се приемат без редовно правителство, нито заплати и пенсии ще се вдигат, нито адекватен бюджет за другата година ще се направи, ще се теглят заеми и страната ни ще е в застой, докато Румъния и Харватия ще ще напредват. Затова дори да не е перфектна Сглобката, тя е по-доброто решение от Служебните Радеви правителства!

23

Анонимен

преди 6 месеца

"Софтуерът, с който ние гласуваме, е засегнат. Направено е второ доверено изграждане, извън процедурата на ЦИК. Най-големият риск е да се инсталира този софтуер на машините. Флашката, която ЦИК е дала на Сиела е от довереното изграждане на 20 октомври. Флашката на зам.-министъра е от 25 октомври. Въпросът е защо се прави и къде е флашката, посочи тяПрочети още на: https://dnes.bg/izbori-2023/2023/11/03/rosica-mateva-posledstviiata-za-mashinnoto-glasuvane-sa-seriozni.588065

22

Анонимен

преди 6 месеца

За 8 месеца служебното правителство в което другарката Нинова беше министтър на икономиката направи инфлация 17.3% сега- 6.3%- какво целят дестабилизация ли- тия не са БГ партия.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Хахаха, това ще бъде след като са премахнати от общините .

20

знам че

преди 6 месеца

Социалисти мечтаят пак да станем милионери както през 1997 година. Мечтите са безплатни.

19

Зозо

преди 6 месеца

Айде нема нужда. Още в понеделник или сряда Боци ще бутне сглобката.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Бой до дyпка между комунистическите шимпaнзета...

17

Анонимен

преди 6 месеца

БСП трябва да бъдат разглеждани, като терористична и антибългарска организация.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Толкова са гнусни и подмолни ликвидаторите от БСП и ГЕРБ. Задигнали милиони евра и български левове за да си построят хотели и апартаменти по света и унас. Малта. Дубай, Мармарис.

15

Нищо

преди 6 месеца

няма да се случи преди посолствоТО да нареди!!!

14

Хмм...

преди 6 месеца

Сега ясно ще си проличи Боко мъж ли е, който стои зад думите си или най-обикновен шарлатанин, също като дружките си от некоалицията!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Има обратен ефект , повече никой няма да се коалира с Герб

12

Анонимен

преди 6 месеца

Пак ще я мъчат да помогнат за руския интерес От 100 години само това вършат в държавата ни Сега ги интересува как да се спре законодателството което се извършва от сглобката за да не ни отдалечава от москва Как да се остави страната без парламент И да настане хаос и безвремие Как власта да попадне пак в русофила радев.За това са готови да жертват българия и народа в нея за ....Руския интерес тези боклучари са готови на всичко Отвращават ме !!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Май не трябва втори вот ,Борисов се отказва от ПП )

10

Анонимен

преди 6 месеца

И вторият ви вот ще е със съдбата на първия. Вне зависимост какво е казал Борисов за сглобката.

9

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 7Щото ветото ще си го гласуват, ако не мине вота на недоверие (тук малко се наиграха). А за горите, защото не са им дали достатъчно.Капиш? Възраждане е толкова печалбарска партия, колкото никой не си представя. Замислете се само едно. Как от 1-4% преди около 5 години, изведнъж стигнаха 15%? Как се основават структури за никакво време, с какви ресурси? Как се плаща рекламата? Колко пари се отделят за *** (те там са на процент при един бивш министър с ферма), ама все пак...

8

K0rnELa

преди 6 месеца

Този като го видя и ми е жал. Но е лице не само на партията, толкова безизразна и саката е цялата ни политическа система.

7

Анонимен

преди 6 месеца

до 6 защо Възраждане тогава гласуваха против закона за горите и не мина и дпс и герб бяха бесни, ии защо не направят правитество с възраждане и дпс герб, а преди изборите за падане на ветото защо възражднае пдкрепиха ППДБ и нямаше да влязат в праламента?

6

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко е нагласено. Възраждане имат заповед от Герб да пуснат вота за недоверие след изборите Възраждане в последните месеци са тотално единни с Герб и ДПС . НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ.

5

Петко

преди 6 месеца

Правителството се клатело?Те и на коча се клатят.