7

Анонимен

преди 7 месеца

Ако и миришат краката значи е неподходяща и няма влюбване.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Докато е млад, човек скача от една на друга любов, тласкан от нагона. И следняколко седмициили няколко месеца започва да разбира, че товане е влюбване, а страст, която постепенносе уталожва. И виждаш нещата по-трезво, забелязваш, че не е подходящ(а) и се отдалечаваш.

5

Анонимен

преди 7 месеца

До ИСТОРИЯ - Бог да го прости. Но е трябвало да разкара нея и да си намери друга, вместо да посяга на живота си.

4

Ами!

преди 7 месеца

Под напора на силното сексуално влечение човек започва отношения и чак след известно време започва да оценява по-критично. Важното е навреме да осъзнаеш, че този човек не ти подхожда и да прекратиш връзката.

3

ИСТОРИЯ

преди 7 месеца

Едно време вуйчо, демек братът на моята майка, се обеси, защото разбра че вуйна ходи с друг мъж, изневяра. Обеси се много внезапно, трагедия беше за цялата семейство! Бях малък, помня всичко, цялата картинка, черно събитие! Не можа да го преживее. Беше чуждите лен човек. Намериха го една сутрин обесен в кухнята. Линейка, полиция, направо цялата фамилия в шок бяхме. Баба (майката на вуйчо и мама) само седеше отвънка и се вайкаше, оттогава насетне само ревеше. Вижте до къде докарва една изнев!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Отгоре до долу взаимно!

1

Моите дядо и баба

преди 7 месеца

много се обичаха! Макар че разликата в годините им беше голяма. Дядо беше роден 1913, а баба 1925. Дядо почина през 1994 на 80, а баба 2018 на 93! Отгледаха 4 деца, имат и едно починало като бебе! Моята майка е най-малка, 1964 г. е родена. Но са се обичали. Възрастта няма граници за любов:)))