78

иттината

преди 7 месеца

Арабите и еврейте са семити братчеди а се бият не ни пречат

77

Анонимен

преди 7 месеца

да се готви за ада

76

нн

преди 7 месеца

Израел се готвел за бойни действия. А, бе както е тръгнало там може да стане като в Украйна, с години война. Арабите ще имат помощ, също и евреите.

75

Анонимен

преди 7 месеца

Християнството и юдаизма тръгват от земите на днешен Израел и Палестина и е редно тези земи да са християнски и еврейски. Както исляма тръгва от Саудитска Арабия и никой не им е окупирал земята и свещените места. Точка.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Абе, тия араби не са ли просто евреи приели исляма? Нали всички били евреи? Така казва един тук.

73

Анонимен

преди 7 месеца

Как така финикийците ги били изклали арабите, след като твърдиш, че араби било нямало, нали казваш, че станали християни и евреи всички. :))) Ти даже не знаеш арабин какво значи. И че и араби и местни израелтяни са все семити.

72

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите ли обсадиха константинопол и поробиха Испания за пет века? Хайде стига глупости, арабите са нашественици. Винаги са били.

71

Анонимен

преди 7 месеца

Геноцид, нищо друго.

70

Анонимен

преди 7 месеца

Щото на мохамеданите пък можеш да обясниш нещо, а? Дето в корана слънцето си ляга да спи в езеро от кал, а Мохамед отишъл да говори с Мойсей на гърба на магаре в рая. И дето правоверния трябва да не пие вода и да не яде от изгрев до залез, ама как да знаят камиларите, че в Скандинавия има бели нощи и по шест месеца не залязва слънцето.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Европейските бели и руси евреи никога не са имали роднини, нито пра-роднини в Близкия изток и това в Палестина не са им "родни земи". Ето, колко елементарно ти го обяснихме.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Защо обаче арабите идват в Европа от родните си земи, на това искам някой да ми отговори!.Щото от както стъпиха евреите е близкият изток мир няма това проклето семе където е няма мир

67

Анонимен

преди 7 месеца

Финикийците ги изклаха арабите. Същото каквото направиха и с картагенците, с маронитите, с цялото коренно население от Мароко до Ирак и от Ливан до Индия през Судан и Сомалия

66

Анонимен

преди 7 месеца

То вярно няма как да обясниш на евреи колко е стара Земята. Те казват "На 6000 години е!". Ти им говориш, абе, пич, има фосили на динозаври, т.н. милиони години, ледникови периоди, еволюция. А те евреите си знаят тяхното и казват "Не е имало динозаври! Господ е направил човека от кал!". Ти питаш "Добре, а фосилите на динозаври?". А евреите пак казват "То Господ ги е сложил направо както са си фосили! Те живи не са били никога тия динозаври!".

65

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите си тръгнаха от Европа и се върнаха по родните си земи. Защо обаче арабите идват в Европа от родните си земи, на това искам някой да ми отговори!

64

Анонимен

преди 7 месеца

А какво стана с финикийците? И те ли приеха християнството и юдаизма, защото един БГГaнчо така иска да е било. Идолопоклонство е нямало, а? И финикийците не са съществували, нали? Всичко започва с Израел, а? Не казал Господ "Нека бъде светлина", а според вас казал "Нека бъде Израел!"

63

Анонимен

преди 7 месеца

Държава Палестина викаш нямало първа там. Науката казва друго. :)))

62

Анонимен

преди 7 месеца

Какво били правели милиони араби в Европа. Ахахахахахах! Чак обижда човека и го нарича "пъпеш". Ахаххаха! То се вижда кой е пъпеш. Евреите в Европа са потомци на хазарите, племе живяло далеч от пустините на Близкия изток, но просто приели юдаизма. Преместват се в Европа с т.нар. Велико преселение на народите. А не както ти си мислиш, че сигурно европейските евреи са някакви дошли от Палестина.

61

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото Клеопатра е арабка, толкова и турците са троянци. Нищо че в учебниците им учат как Агамемнон бил мемнон ага, а Омир се казвал Омур. Варвари нашественици, които само знаят да колят и да трошат. Защо в Сирия и Ирак арабите от даеш събаряха с багери ЮНЕСКО градове на по 3000 години? Нали уж са местни? Не, те заличават историята на оригиналното население. И у нас направиха така.

60

Анонимен

преди 7 месеца

До 62 Държава палестина НЯМА първа там :))

59

Анонимен

преди 7 месеца

Сещай се защо Палестина се казва Палестина (на турски и семитски езици защо Филистин се казва Филистин). :))) и защо когато е имало Палестина, още не е имало Израел и Самария. Ахахаха.