19

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

ОСТАВКА НА ШАРЛАТАНИТЕ СЛУЖЕБНИТЕ ДА ИДВАТ ОСТАВКА КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ НИЩО

18

Анонимен

преди 6 месеца

Ритайте столчето на обесниците от Подмяната. Двойните граждани продажници ни скъсаха нервите с безумията си и планираната разруха за работниците и планираните порции за Обръчите от фирми. Вече стана ясно защо са дошли да лъжат населението като шарлатани на панаир.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Двойните граждани на Подмяната трябва да се следят от службите и да се разкриват, наказват, аресуват, осъждат. Промяната са национални предатели и продажници, службите са длъжни да разкриват престъпленията срещу републиката и да ги депортират в Украйна, Канада, Израел.

16

Просто Принтери

преди 6 месеца

Долу предателите от Пералнята на посолството!

15

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 13 Тук е пълно с коментари, спонсорирани от посольството

14

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 12 Всеки път когато говори

13

Анонимен

преди 6 месеца

Tyk нe cnиpaт ga тpият нeygoбни зa nocoлcтвoтo koмeнтapи...

12

Анонимен

преди 6 месеца

Че кога е лъгал?

11

Анонимен

преди 6 месеца

Не са крадени гласовете, ами директно изгубени, когато хората са си задали въпроса "Има ли смисъл да се гласува въобще?"

10

Зозо

преди 6 месеца

Сабрутев, народа е казал: "Бива бива, ама на гол Г шега не бива" :))))))))))))))))))))))

9

Още малко

преди 6 месеца

Нормално е да се надява да е шега. Иначе след балотажа, много като този нищоправец остават на борсата за дълго. При нови изброи, дб са аут, пп може да са около бариерата. Но Бойко трябва да ги бави до пролетта, съвсем да се оплетат. Рано е да им бута столчето.

8

ПП ДБ

преди 6 месеца

ЖАЛКИ СТЕ!!! Пречеше ви Борисов, сега сте в ужас от една умна и почтенна във възгледите си ЖЕНА! Нещо не се връзва с досегашното крадене?! За 33 г. демокрация и пазарна икономика по български ни забиха като държава в дъното. Много малко много богати хора, много хора на прага на оцеляването и рехава средна класа. Демография, образование, здравеопазване, култура, спорт, наука ... ужас! Това е резултата от работата на комунистическите бизнесмени с куфарчетата, на генералите от ДС и Джуровата армия.

7

Зозо

преди 6 месеца

ЧАО Сабрутев. От понеделник си безработен. Боко бута сглобката 100%

6

Анонимен

преди 6 месеца

Съд за клана Сабрутеви, уредили цялата си рода в правителството в София!

5

Ха-ха

преди 6 месеца

Ей тъй на майтап ще ви ритне столчето, като минат изборите

4

Румен

преди 6 месеца

Никога повече ГЕРБ. Тридесет години сме в ЧАКАЛНЯТА . При Т. Живков от опашки и в . чакане . Станахме най известни в Запада. Както каза един американски баскетболист във Варна на журналистката. Хубаво ли е в България / 1984г.) Абе хубаво е . Ама да чакам за една кока кола на опашка не ми харесва. И не мисля да оставам

3

Анонимен

преди 6 месеца

Активното мероприятие го направи вашия зам.-министър. Има ли запис, хванат ли е в крачка, нередно ли е било това действие? Какво се прави Сабрутев на мало*умен. ДАНС само докладваха, а не премълчаха.

2

Боко

преди 6 месеца

Да, и постоянно ви го слага с 200. Ключът и за правителството, и за кметския стол в София е в неговия джоб и за да го вземете трябва да му разтворите шлифера.

1

ъ

преди 6 месеца

Че как пък точно на 400 000 души беше откраднат вотът? Толкова не са отишли да гласуват, защото не могат да драскат кръстчета по хартия? Толкова са прехвърлени с малко ала-бала от кандидатите на ППДБ към други? Как ги изчислиха?