25

toti

преди 7 месеца

Това трябваше да стане отдавна и Палестинци да заживеят нормално,ако ще и израелски войници да останат да пазят Палестинците ще е още по добре,защото нормалните хора учат и работят в Израел и никой не ги закача .Война като война и нормално да има жертви,но важното е да се промени живота на идните поколения!!1Ниш не сме в война а се избиваме по пътища и с наркотици...тъпо нали !!!!

24

хахахаа

преди 7 месеца

Какъв геноцид бе, ***?Палестинците получават работни визи и работят в Израел без проблеми, Израел им доставят вода и електричество и храна...Който иска си живее в гетото, който иска - работи и живее нормално.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Войната е заради 75 годишният геноцид провеждан от евреите над палестинското население.Заграбиха им земята и ги натинаха 2 милиона в една ивица заградена като концлагер. Но ако попитате джендърите кой е виновен ще кажат че хамас са терористи защото искат народа им да нее подложен на Геноцид. Ю

22

Забавление

преди 7 месеца

Истинско забавление е да четеш как родните копейки чакат указания какво да пишат. Когато израел отказа да помогне военно на Украйна,впрочем голяма грешка на натаняху, как се радваха и одобряваха. А сега ,когато хамас провокиран и от Путин извърши зверствата в Израел и последващата ответна реакция....всички на амбразурата да хулят израел. Много сте елементарни и предсказуеми. А относно морала ви,пожелавам ви да се случи с децата ви това,което миролюбивите палестинци направиха с децата на Израел

21

Киро жокера

преди 7 месеца

Да ги ликвидират до един нито един мюсюлмански изверг да не остане те са животни

20

Анонимен

преди 7 месеца

Нали нямаше да влиза Израел в Газа??? Нали бяха се посрали от Хамас??? Ааааа, тва е фалшива новина, конспирация! Не може да бъде Хамас са мега силни, на 7 октомври попиляха цивилните евреи! Не вярвам Израел да е влезнал в Газа, тва са стари снимки!

19

Християна

преди 7 месеца

Най-после Израел унищожава противозаконните тунели изкопани от Газа и под еврейска земя от ислямските терористи за да отвличат изнасилват убиват невинни евреи както направиха с 3 еврейски младежи през 2014, затова Израел трябваше отдавна анулира про-терористични ООН антисемитски договори окупиращи еврейски земи с ислямски терористи за лъжливите им обещания за мир,които непрестанно нарушават с терор ракети тунели,затова Израел трябва да вземе земята като Газа още окупирана незаконно от араби

18

Западняк

преди 7 месеца

До zv. Хе-хе, съветски глу.пости на кремълски олигоффрен. Първо, евреите ще направят много скоро на кайма всички терористи. Второ, американците смазаха Ирак за няколко дни, а в Афганистан изобщо не е имало война, но се ИЗТЕГЛИХА САМИ и от двете държави, защото местните не разбират от цивилизация.

17

Анонимен

преди 7 месеца

До 9. Ами те евреите сега си отмъщават бе, шушляк мюсюлмански.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Унищожени са 100 , остават още 400 , от общите 500 !

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Ето Много лесно се хващаш на руските кукички.

14

Възмутен

преди 7 месеца

До 4. Демонстрациите са на шалвари, не на нормални граждани. А протестираха ли, когато палестинските иззроди колеха израелски бебета?

13

Юда

преди 7 месеца

Браво. Унищожете тези плъхове с шалвари.

12

ZV

преди 7 месеца

Настъплението на юдеите заприлича на контра настъплението на украинците. Съберете помощи за памперси на юдеите. Юдеите и американците са страхливи като зайци. Добре, че имат авиация и бомбят иначе са кръгла нула. Примери: Виетнам, Афганистан, Ирак навсякъде ги направиха за смях американците.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Къде са тия тонели бря ,покажете ги че трепите деца гадове

10

Анонимен

преди 7 месеца

Какво стана бе копейки - нали уж с Израел било свършено, нали щеше да се намеси Иран, Египет (как пък не) и не знам си кой още??? Каква стана тя? Дан - дан - дан, и от Хамас нищо не остана! ХАХАХАХАХАХА

9

Анонимен

преди 7 месеца

Мръсните и долни еврей да се готвят за жестоко отмъщение. Няма нищо ненаказано на този свят.За всяка пролята детска кръв ще си платят. Господ ще ги накаже.

8

Дони

преди 7 месеца

Огън и атом за тия!!!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Ако евреин ти каже добро утро погледни слънцето в коя посока е!!!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Като гледам те разрушиха всичко преди да сетигнат до подземията. Ако изобщо остане нещо след тяхните инжинери