28

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 22. Понеже според тебе цялата работа е нагласена от Израел, затова палестиката до срутения си блок реве и вика "това е заради тези кучета Хамас" а спасителите й запушват веднага устата че имало камери.

27

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Щом от Хамас има някой жив да съобщава колко са убитите, значи са малко.

26

Анонимен

преди 6 месеца

9 хиляди хамасци са убити вече, но евреят иска още.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Терористите държат да видят има ли девици на оня свят и ще разберат скоро, но защо държат и мирното население насила да го разбира?

24

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ скоро ще гласуват военна 'помощ' на Израел, помощ да може да продъжат с хуманитарните и военните престъпления, да може да хвърлят още бомби върху цивилните.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Това твърди Хамас, а те, както се видя, винаги казват истината.

22

Пижо

преди 6 месеца

До всички американски подLоги! Вижте снимката, бе креtени! Вижте разрушените жилищни блокове! Жилищен комплекс като Люлин. Какъв Хамас, какви терористи?!? Жени и деца! Това избиват евреите! Нали се сещате, че утре всеки един палестинец, на който пред очите му е разрушено жилището и избито семейството, утре ще запаше експлозиви, защото няма какво да губи!!!! Утре като нападнат който и да е европейски коледен базар (ЦРУ вече го подготвя) не ревете!!!!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Цялата тази война беше подготвена от Нетаняху и израелските служби.Никой не може да ме убеди, че МОСАД не е знаел за нападението на 7 октомври и нещо повече, границата се оказва твърде рехава за преминаване на бойците на ХАМАС!!!Освен това Хамас се вихреха над 4 часа в Израел преди да започнат израелски военни да се сражават с тях.Прекрасен повод Израел да осъществи отдавнашните си плнове за тотално унищожение или прогонване на арабите от Газа и градът да стане неделима част от Израел.

20

July

преди 6 месеца

Да, така както върви Израел ще направи една голяма чорба от Палестинци/Араби, много хора ще бъдат убити. Аз гледам Al Jazeera, защото имат журналисти на място там и предават на жибо. Руснаците са като ангели б сравнение с това.

19

Анонимен

преди 6 месеца

От 4000 ракети изстреляни от Хамас по Израел 500 са паднали в ивицата Газа. Това говори за големия технологичен напредък на ислямистите в Иран.

18

Анонимен

преди 6 месеца

8000 хиляди от убитите са от ракетата на Хамас по болницата в Газа. Хамас сами се похвалиха че там са загинали хиляди хора.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Броят на убитите е достигнал 9061 души, казаха от ведомството и добавиха, че сред тях са 3760 деца. Броят на ранените е надхвърлил 32 000.))))Израел ще плати прескъпо за зверствата над мирното палестинско население. Израел ще бъде сринат като Газа, бъдете сигурни.

16

ДА ама НЕ

преди 6 месеца

Евреин да работи безплатно (за Райха). Това те не могат да го прежалят и досега. Разбира се, най-хитрите от тях избягаха далече от Фюрера.

15

лошо

преди 6 месеца

това което евреите правят в Палестина ,дори и Хитлер не е правил с тях -доказаха че са проклет народ са от векове

14

Те

преди 6 месеца

Еврейте се превърнаха в нацисти...

13

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 11 Израел удря САМО позиции на Хамас. "Неевинните" да се махнат оттам, където има военна инфраструктура на Хамас или откъдето се стреля срещу Израел, за да не бъдат използвани от Хамас за жив щит.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Странен е тоя геноцид над палестинците при който населението на Газа се е увеличило 6 пъти.

11

До 9

преди 6 месеца

Ей, добре, че беше там да разкажеш от първо лице....

10

Анонимен

преди 6 месеца

За там проблем няма. Израел убива наред, но е демократично. Нали ве третополови лицемери

9

Анонимен

преди 6 месеца

До do 6 Като изключим "интерпретациите" ти е вярно: Русия се опитва да унищожи дръжавата Украйна, а Хамас се опитва да унищожи държавата Израел.