до 14 никой не ти пробутва олиото, но със зехтин не може да се пържи и задушава. Дори в аерфраера. като искаш да добавиш малко мазнина зехтина не е подходящ. Зехтина става само за салати и заливки.
Мога да отглеждам слънчоглед и жито, но не и олио и макарони. И ти не можеш, нищо че имаш градина:) Пък и напоследък много се скапват реколтите от всичко. Чак започвам и аз да си мисля като пенсионерите - дали не ни пръскат с нещо.
до 8 Чак масово не се консумира в Европа. Най-много се консумира в страните, които са и производителки, в Гърция най-много и в Европа и в Света. В България се комсумира, колкото и в Унгария и малко по-малко от Словакия и Литва и малко повече от Полша и Румъния.
Скъп ви е на вас, българите, в Европа зехтинът се консумира масово, олио почти не се ползва. Нали за това скачахте и ручахте жабета 30 години, и какво се оказа сега, че зехтинът ви е скъп.
Зехтинът е скъпа стока. Не е нужно всички да имат достъп ди него. Масово са нужни картофи, ориз и макарони. Лява и дясна ръка и се научете да си помагате сами. Най-лесно е така.
до 1 То по принцип се готви с олио, зехтина не е устойчив на термична обработка и става вреден при такава.
сега идвам от новия кауфланд в люлин 3 изобщо не ходете защото ще бъдетенеприятно изненадани от червените етикети
Зехтинът е поскъпнал с цели 75%, картофите с 37 на сто