23

Анонимен

преди 6 месеца

До В Китай НИЕ те Чакаме да си направиш собсвена апликация и да ти плащаме по 13лв/мес. Та кога вие?

22

В Китай

преди 6 месеца

и без да си плащат, Мета (по онова време Фейсбук) напълно безвъзмездно се превърна в гнездо за тетористи, където безнаказано и непроследимо могат да си планират атентатчетата! Китайската държава помоли Зукера да се спре и да им даде възможност да следят тези либерали с бомби обаче Американецът им каза че не можело. Това било свободата на словото и на комуникацията. Тогава управляващите в Пекин мЕтнаха Метата в коша за *** и си направиха собствени апликации. А НИЕ КОГА?

21

Платих за МЕТА

преди 6 месеца

Още от първата страница почна да ме бомбардира с либерални ценности и с джендъризъм, транс тъпни, уоукизъм. Разбира се при всяка възможност алгоритмът ми навираше в очите ликовете на Кирчо, Кокорчо, Мравояда Ицко, страхливия кандидат кмет Васко и ония с женските килоти Бонев. След две седмици в Метата се чудя кога и откъде да се мЕтам! Няма такав Содом! Зукер, скрий се бе!

20

Анонимен

преди 6 месеца

До хюго капет - Точно! Ако можеше БЕЗ СЛЕДЕНЕ и ПРОДАЖБА щеше да е супер!

19

Анонимен

преди 6 месеца

".Добрата стока от реклама нужда няма!" - Успех със забогатяването!

18

Анонимен

преди 6 месеца

"Потребителите са склонни да плащат, но само когато има нещо реално полезно за тяx" -Разговори с хора от цял свят, лсити с приятели от гиманзията, обяви, групи и прочие ... хората забравиха какво беше, преди това. 3.4 лева минуттата на МобиКом, когат средната запалта беше 200 лева забравихте ли?

17

коко

преди 6 месеца

MOZILA + uBlock Origin няма реклами и в Adroid i win

16

aaaa

преди 6 месеца

те трябва да ми плащат за да им гледам *** а не аз .Добрата стока от реклама нужда няма! От Социална мрежа за споделяне се оказа търговска верига за продажба на реклами!

15

Анонимен

преди 6 месеца

Интернет е свободно достъпен навсякъде всеки може да ползва цялото пространство да споделя и гледа.*** кажи на ромите да ти платят на мета наи много да ви се осмеят и кучетата.Всички *** са с аифон ние българите се стискаме за телефон по пет години и ни скъсвате с пари

14

Ханс Ланда

преди 6 месеца

"Безплатно е и винаги ще бъде!" - поредната еврейска лъжа!

13

Ядли ви е

преди 6 месеца

Плащайте! нищо за нещо казвате, ами направете си вие по едни Мета и Х и взимайте Милиардите тогава - щото било нищо за нещо, Мъск брои едни 44 000 000 000 долара за Твитер - броите ли нулите?!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Ако трябва ще остана на елмаз днес Дир и тем подобни *** пари нема да дамРуски сайтове за филми музика и телевизия бол спрели ли ги друг път.Приятно гледане без пари

11

Анонимен

преди 6 месеца

Бе я се махайте наи добре пари за интернет не освен за телевизия и то Булсатком са пълни *** пари не давам повече

10

до 9

преди 6 месеца

Банките изплащат лихви за да оперират с парите ти.

9

Едуард

преди 6 месеца

Компанията ни плаща почти неограничени абонаменти за служителите в тех отдела. Сигурно 90% имат Netflix, YouTube и AppleMusic, доста имат Disney+ за децата, но не се сещам за нито един с абонамент в Х.

8

хюго капет

преди 6 месеца

Ей сега ще им платя 10 евро за без реклами, а те пак ще ме следят и ще ми продават данните за реклами през други канали. Аре няма нужда ***

7

big meech

преди 6 месеца

ей тая помия фейсбук унищожи света

6

ВЪПРОС

преди 6 месеца

Тези социални мрежи са като Български Банки - Да си плащаш за да не гледаш реклама ??? Асоциацията с банките е че си плащаш да ти пазят парите , вместо банката да ти изплаща лихви .

5

Анонимен

преди 6 месеца

Въобще файсбук предлага едно голямо нищо, без значение дали за нещо или за нищо.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Щом го ползвате ще си платите по един или друг начин, ако не го ползвате ще фалират до 1 седмица!