50

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Иранците плачат за малко демокрация, но трябва да нарпавят първата стъпка. Атака срещу Израел е добра първа стъпка.

49

Българин

преди 7 месеца

Туй шубето голям страх. От 2006 не е виждал слънце и само ръси заплахи от бункера. Щото знае, че Израел ще превърне Бейрут в Газа 2.0. Подобно на Хамас, и терористите от Хизбалла имат "успехи" само с атентати срещу цивилни.

48

Ahmed

преди 7 месеца

Skoro israel ste stane istoria.

47

Куролацията

преди 7 месеца

Истината е, че САЩ ще ги върнат в Каменната ера и го знаят много добре.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Иран включи на задна скорост преди няколко дни, когато Израел свали всички ирански балистични ракети изстреляни от Йеменските хути и то далеч преди да влезнат в израелското въздушно пространство. Сега иранците са стъписани и безпомощни. Единственото което могат да направят са спорадични терористични атаки.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Иран воюва със Саудитска Арабия посредством хусите. Има голямо азерско малцинство, което явно иска да се цепи подтиквано отвън от Азербайджан и Турция.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Аз си мислех, поне от това, което се вижда, е че САЩ воюват на много фронтове. По-точно ва всички. А Техеран къде воюва? На кой фронт или пропускам нещо?

43

Анонимен

преди 7 месеца

Боян Чуков, колумнист ли е?

42

БЕН ХУР

преди 7 месеца

Абе незнам за Ивицата Газа но Българската русофилска клетка на Хамас ше яде дървото!

41

Анонимен

преди 7 месеца

Кажете на украинците да бягат от Украйна и стоят навън, още е рано да се връщат в Украйна. А Турция да внимава, да не драсне клечката на войната в Азия със своите крайни изказвания. Хората в него район, ако има къде да избягат и да се преместят временно, да се преместят, докато се размине и отшуми конфликта!

40

Анонимен

преди 7 месеца

Персийците отдавна навряха чичо ти сам в миша дупка като им гръмнаха базата в ирак и летяха с дронове около гемиите им. Ирански безпилотен самолет се е приближил опасно близо до самолети на американския самолетоносач "Нимиц" снощи, съобщи говорител на ВМС на САЩ, цитиран от Франс прес.Дронът летял с угасени светлини. Той преминал няколко пъти и се оказал на по-малко от 330 метра от тези самолети, докато "Нимиц" плавал в международни води в Залива, заяви лейтенант Иън Макконъхи, цитира БТА.

39

Чоки

преди 7 месеца

Персийците да не си бутат носа навсякъде и да не са на всяка манджа мерудия, защото Чичо Сам ще ги навре в миша дупка.

38

Анонимен

преди 7 месеца

"Тази перспектива многократно се повдигаше от Иран, който счита "Хамас" и "Хизбула" за жизненоважни играчи в мрежата си от прокси милиции в Близкия изток."'..............Ще приведете ли някакви доказателства в подкрепа на твърденията си или планът е да ни втъплявате опорките на Тел Авив?

37

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Шойгу докладва, че Россия е свалила 37 украински изтребителя тази седмица, което е повече от миналата седмица, когат обяха свалили 24. А преди две седмици за четвърти път тотално бяха унищожили всичките украински изтребители. С това темпо по 30 изтребителя на седмица след още година ще са унищожили цялия украински аерофлот общо 14 пъти.

36

Злоупотреб

преди 7 месеца

Предпочитам сега Израел да завземат всички арабски държави и да станат могъща империя и да почнат те с концлагерите все пак човешкото зло не познава националности и силния винаги злоупотребяяя

35

Анонимен

преди 7 месеца

Укропитек болят те много работи знам. Но сащ грохна от това най много те боли. Черните бутнаха основателите хахахахаха. Масови стрелби навсякъде. Мюсюлманският съвет в сащ каза че мюсюлманите нямало да глсуват за байдън. А всяко десето е с име мохамед там.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Укропитек садам беше инсталиран от американците и даже печаташе долари по едно време. Освен това за укропитеците като теб няма значение че Иран и Ирак бяха врагове преди а сега Иран помага на на Ирак като гърми базата на американците там. Толкова си проост че ако ти кажат че зеления наркоман се е предал ще го изкараш че бандера така е искал.

33

Анонимен

преди 7 месеца

А най смешното е че блумбърга утре ще дриска съвсем друго ако иранците нападнат, а укропитешкият троол ще *** за санкции пък то санкции върху иран бол и въпреки тях правят чудеса имат спътници и самолети.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Укропитек, харесва ли ти новата опция с бутона за коментари. Никой не ти вижда простотиите колкото и да се напъваш.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Персийският език е ирански език от семейството на индоевропейските езици, говорен от повече от 60 милиона души в Иран, Афганистан и Таджикистан, където е официален език,[5][6][7] както и в Узбекистан, Пакистан, Ирак и много страни по света със значителни персийскоезични имигрантски общности.