16

Анонимен

преди 6 месеца

Такива мъжки медицински сестри стават най-известни в целият свят с искушение при хранене със специални хапчета за спиране на тромбите да тръгват да запушват сърцето след забиване на иглата пълна вътре с графен оксижен.

15

Безимен.

преди 6 месеца

Придобива клиничен опит като медицинска сестра. Браво докторе.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя иска да ни храни с хапчета, понеже биле по-вкусни от естествената храна!

13

!??

преди 6 месеца

А в лидъл, кауфланд, метро продават останали 700 вида пестициди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Вижте поправете си вече правописната грешка :Към стРаницата с каментаритеДразнещо е...

11

Анонимен

преди 6 месеца

До Георги Илиев Митев Най-гадното е, че не просто гладувате, но ядете пълни отрови за по-евтино. Има проучвания от последните години, че повече протеин при хората над 50-60 води до по-дълъг живот заради забавяне на загубата на мусули. Шведите публикуваха изследване в продължение на 35г на над 100000 възрастни- от 65 до 100г кой доживява- всеки преглед записан от здравната им каса. Столетниците имат МНОГО НАД ДРУГИТЕ ХОЛЕСТЕРОЛ, малко пикочна киселина- знаци за ядене на повече месо и протеин.

10

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

*** ! Хората, които сме с нулеви доходи и най-бедните включително и най-бедните пенсионери , гладуваме ! Това, че го хвалят не означава, че е прецизен и оценява реално нещата . Не се отличава по нищо от вида животни хомосапиенснеандерталикос (хомосапиенс).

9

Анонимен

преди 6 месеца

До До Вегетарианец 50 грама месо? Пробвай така наречената карнивор диета- 100% месо, или кето- основно месо и животински мазнини и минимум въглехидрати, плодове и зеленчуци. Незнайно как хора обръщат диабет тип 2 и спират инсулина, отслабват, изведнъж нямат проблеми с черния дроб(мазнината там изчезва) и всъщност са много здрави. Без месо тялото няма основни хранителни вещества- витамин Д, витамин В, протеин и т.н. Ако преяждаш само с месо(1-1.5кг на ден), пак, ако си затлъстял, отслабваш.

8

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 13 Повечето заболявания са от храната. Откажи всичко преработено- хляб, чипсове, газирано, бира, заготовки от супера, сирена(щото не са сирене) и т.н. плюс захарта, и за месец при повече ядене единствено и само на непреработена храна- месо, яйца, зеленчуци, и готвене само вкъщи и ще видиш разликата. Ще свалиш поне 5-6 килограма, даже да ядеш по-големи количества. Всичко, минало някаква преработка, е пълно с растителни мазнини, захар и ***.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Повечето инфаркти и инсулти, според мен, се причиняват не толкова от храната, колкото от психологични проблеми - прекален стрес или негативни емоции - злоба, завист, омраза....Те разяждат психиката и съсипват здравето в пъти повече.

6

До Вегетарианец

преди 6 месеца

До колкото знам при вегетарианците не-яденето на месо пази от сърдечни заболявания но повишава вероятността от инсулти. На майка ми една приятелка цял живот не яде месо и на скоро получи малък инсулт. Също е с ниско кръвно постоянно и се чувства добре. Но последно време се чувстваше мн отмаляло и накрая стана така. Та и аз самият не знам кое е по-добре, хич да не ядеш месо или да ядеш. По-скоро вероятно е ок да се яде 1-2 пъти в седмицата месо по 50 грама. Дълголетниците всичките ядат месо

5

оффф

преди 6 месеца

нищо ново в тази статия!

4

Зозо

преди 6 месеца

Мдаа, с новите цени на газта и бензина много хора ще научат къде akaт гладните :))))))))

3

Таня

преди 6 месеца

Руснаците затова не ядат. Само пият. И живеят дълго. Или поне докато стигнат украинската граница :)

2

Зозо

преди 6 месеца

Хах, ми няма да ядете бре. Ще ядете по един път на ден, през ден :)))))))))))))))))))

1

Николай

преди 6 месеца

Абсолютна истина.