8

Преверенциите!?

преди 6 месеца

Преференциите трябва да отпаднат. Решението е: Партиите и коалициите да си правят вътрешни избори, за да си подредят листите. В момента с държавни пари се решават партийни и коалиционни проблеми като се използват преференциите, затрудняват броенето на резултатите и това оставя чувство за предначертаност на изборите!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Ей , хора съвземете се! Не може да определите 400000 или пжвичи както се случи преди гласоподаватели за неграмотни, слабоумни или пр. Оправете си закона! Ако аз искам да гласувам за Петко от Чуйпетльово не ме връзвайте с това той от коя партия е?

6

Тя политическата ни

преди 6 месеца

система е неадекватна,стотици партии,огромна бюрократична армия,струваща милиарди на народа.Да се разтурят партиите,да останат две(маГаре и каТър,за да се различаваме от САЩ)и да има мажоритарен вот.

5

гласоподавател

преди 6 месеца

Преференциите трябва да отпаднат. Решението е: Партиите и коалициите да си правят вътрешни избори за да си подредят листите. В момента с държавни пари се решават партийни ( коалиционни) проблеми като се използват преференциите. Аз. каточлен на Секционна комисия и като представител на партията Х нямам никакъв интерес да се занимавам да броя преференциите на партия У.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Абе оня гейчик с дългата коса от ПП който е с рекордните преференции хванаха ли му записа на него или след изборите ще кажат както и за ареста на Киро да няма влияние на резултатите?

3

Факт

преди 6 месеца

Вреден е само с хартиени бюлетини с машини не е...

2

Христо Христов

преди 6 месеца

То и референдумите са вредни за европейската демокрация.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Хич не са вреден, вредни са престъпниците дето махнаха машинното гласуване, за да може да има Баче Цено и Баче Ценовци