11

Itso

преди 7 месеца

Сополи?

10

Анонимен

преди 7 месеца

Русофилите са долни подлеци подобно на руските фашисти в Украйна...

9

българин

преди 7 месеца

Налудни мозъци повтарят лъжата,за убити 3000 палест.деца.Да вярваш на приказките на арабин,е лудост.От първия ден повтарям,че ГАЗА ТРЯБВА ДА СЕ СРИНЕ ДО ОСНОВИ.Населението изведено,терористите-избити,сградите сринати.Друго решение няма.И да се осъзнае ислямския свят,че повече няма да се съобразяваме с налудните им приказки за техния аллах,за умирането им в името на аллах,за 70-те девици на оня свят,и пр.ненормалности.Толерантността към безумията на мюсюлманите приключи.

8

Анонимен

преди 7 месеца

3000 деца избити за 20 ,сега разбирам защо чуфутите са прокълнат народ.

7

Некъф

преди 7 месеца

Въпроса е колко са невинни палестински граждани след като подкрепят Хамас?! Защо нямаше от тяхна страна съпротива срещу Хамас когато бяха започнали да бомбандират Израел без да се съобразяват къде им падаха хилядите ракети и снаряди!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Болница е християнска тъпашки троол. А сестра ти летеше на самолета който я бомбардира.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Терористите от Хамас нарочно са изградили тунелите си под болници и училища. И после някой говори за справедливост

4

Анонимен

преди 7 месеца

3 на теб май много ти знае устата. В израел 20 % от населението са мюсулмани, тунелите са си там в израел и отвън със знанието на израел. Защото това не са негови територии.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Ах, пак "невинните" палестински граждани, всички от които са изграждали подземния град, или знаят за него, но са мълчали, когато са правени терористични нападения срещу Израел от тях.

2

Жорж

преди 7 месеца

Лорер е виновен в тайна конспирация с Пеевски!

1

Тео

преди 7 месеца

Нищо не ви тревожи. Показвали сте го. Защото "драмата с еврейските зложници" е същата, като тази с Хамас. И тогава се разбира кой кой е. Две религии, отмъстителни, нетолерантни! Сърбайте си попарата!