103

харвардци

преди 6 месеца

До 101-Една жена Не пишете глупости жено , ненапразно сме завършили харвард и сме начело на народа. Вече приемаме и третополовата линия . В ход е прекрояването на войнишкия клин от колан и копчета на ластик. И там където грубата сила не помага просто се обръща обратно и нашият войник бързо ще изуе клина и ще е готов да посрещне вражеската атака . Гениален харвардски план който може да се въведе и в ЕС.

102

ега си

преди 6 месеца

Някой чат ли е откъде да се забранят такива неоторизирани съобщения в устройството ? Или ако има някакви блокери да сподели тука.

101

Анонимен

преди 6 месеца

Въобще нямам доверие на каквито и да са Alert съобщения, помислих че е вирус за Андроид и си изключих Смартфона да не се зарази :)

100

Анонимен

преди 6 месеца

На мойта суседка и се роди преди пет годинки детенце и днека го гледам излязло на двора с телефонче. Питам го: - на кого е тоя телефон, на мама или на татко? А то ми отговаря... Тоя телефон е моя и много се радвам, че мама ми го купи на рожденния ден.

99

Анонимен

преди 6 месеца

България не е под морското равнище и не е засегната от урагани и наводнения. България никога не е била засегната от Чернобил, това са глупости и е достатъчно да се погледне картата на Европа. Единствената логична употреба на тази система за предупреждение е война. Направете си изводите.

98

Анонимен

преди 6 месеца

Мда..човешка грешка!И съм сигурен,че грешката е на портиера-бай Генчо,нали?Не е някой супер-ддупер експерт по комуникации,със 15 дипломи по меринджейство!Генчо е,нали?!

97

ЕДНА ЖЕНА

преди 6 месеца

НАШИТЕ МАЗНИ МЪЖЕ НАПЪЛНИХА ГАЩИТЕ!!! ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК ЩЕ НИ ЗАЩИТАВАТ ПРИ ВОЙНА

96

да

преди 6 месеца

се преброят колко ваксинирани са дали фира при тази 5G грешка

95

Токмаков

преди 6 месеца

И в Чернобил уж беше човешка грешка при която загинаха хиляди хора в това число и в България. След години научихме че май е било умишлено. Няма грешка щом някой е активирал програмата е умисъл. Осъдени чакаме осъдени. Днес научаваме че ГДБОП подхванали в образованието някаква какошкарска история за закуските!!!? Тези наистина ни смятат за *** - Боеко и всичките от 34 години участвали в управлението са за затвор. Милиарди. А вашето имущество господа от ГДБОП кой ще разследва. Шенген ли!? Аха..

94

Българин!

преди 6 месеца

Поредната простотия на Министерството на електронното управление и на разни други "иноватори", "техници" и прочие, които МНОГО ДЪРЖАТ ДА ЕЛЕКТРОНИЗИРАТ ДЪРЖАВАТА, ЗА ДА Я НАПРАВЯТ МНОГО ПО-ЛЕСНА ЗА ХАКВАНЕ! И веднага давам пример - хакер на банда обиржии хаква системета, изпраща съобшението на предваритрлно набелязана група хора, например цял квартал и докато хората бягат и се крият уж, за да спасяват живота си, съучасниците на хакера влизат и им обират жилищата! ВЕЧЕ СИ ИМА СИСТЕМА СЪС СИРЕНА!

93

Анонимен

преди 6 месеца

"Бреййй, уплашихте се от един SMS, тъй ли? А децата в Украйна като всеки ден се събуждат от руски бомби, не се ли плашат, а циници такива? Продажни лицeмepи!" - Плашат се, защото от телефона ти почват някакви мега аларми, които нкога не си ги чувал и почва да присвятка, за да ти прилече вниманието. Какво ставало в Украйна си е за Украйна. Лицемерчето си ти!!

92

Анонимен

преди 6 месеца

"га не е на свещена православна кирилица, а на сатаниска католическа латиница не мога да го прочета и не ме интересува!" - Имаш проблеми.

91

Анонимен

преди 6 месеца

"Такива системи имат държави с ежегодни природни бедствия като урагани и подобни. На нас за какво ни е по-точно?" - За "неежегодните" ни е нужно, като това в Царево. Ако това се беше случило в Бургаш, жертвите щяха да са стотици. Ранното известяване е важно.

90

Анонимен

преди 6 месеца

"Явно няма никакъв контрол и каквото и да било одобрение при такъв вид масови съобщения, ами ако утре някой изкулак програмист реши пак да си направи бъзик но този път с нещо по-сериозно?" - Така ли? Това нещо го има в почти всички телефони от 2014-а насам, включително и те я с "фенерче". Засега никой не е успял, да г хакне. Явно има контрол.

89

Анонимен

преди 6 месеца

тази "човешка грешка" си има име и лице, престанете да се криете зад името на институциите! Докато не започне да се търси персонална отговорност, корупцията и схемите няма да престанат!

88

91

преди 6 месеца

Слаба психика. Веднага наби минусите. Слаб си, прятелче. Поне си го признай.

87

Анонимен

преди 6 месеца

"Датата е много важно окултно число и въобще не е случайна." - Ако някой каже нещо за религия, която е изповядвана от 20 милион, до 2 милиарда души, веднага има "ама ти си ненормален". Обаче, като некъф се пени за "окултни числа" и зодиаци, всичко с еприема за чиста момента и никой не се изкава, къф "наУчен" е, все едно е Шерлок Хоумс.

86

Анонимен

преди 6 месеца

До В много, - Явно си много слаб мъж, ако някаква сирена, която вие два пъти в година и то на обяд, те кара да полудяваш. Не знаеш НИЩО, но приказваш глупсоти. Системата има за цела, да извести хората, ако нещо ужасно се случи и трябва да им се дадът инструкции, какво да правят. И да - ТРЯБВА ДА СЕ ТЕСТВА! В Царево можеше да се спаси имущество за милиони, както и 5 човешки живота, ако имахме подобна система.

85

Анонимен

преди 6 месеца

идва идва третата световна ...подготвят всичко

84

В много,

преди 6 месеца

вероятно във всички, държави имаше такива "тестове" с цел стресиране на населението напоследък, но поне бяха оповестени предварително. Тук предостатъчно ни подлудяват с виещи сирени 2 пъти в годината. Сякаш има къде да се скриеш ако действително се случва нещо. И в САЩ имаше 2 вида съобщения, едното уж от президента. Не всички ги получиха обаче. И в Русия имаше тест. Всички тези занимания произхождат от един калъп. Датата е много важно окултно число и въобще не е случайна.