102

Анонимен

преди 7 месеца

До Ил дьо Франс - "фъстъченото масло" - е един от най-евтините продукти, май не си разбрал това :) Точно във Франция не съм бил (а на теб ако изобщо си бил, не ти личи:) но имам приятели французи - те хич не са на същото мнение като теб и яко плюят Макрон! Нещата във Франция са се променили, но ти явно ти по време на престоя си не си забелязал това, както и яростните протести там. Самозалъгването е до време. Русофобията, възхвалата на "демокрацията" и Запада - също. Човек помъдрява (или не :)

101

Знайко

преди 7 месеца

Инфлацията им е 6%... Сигурно трябва да им завиждаме. Имат ръст на икономиката от 2.2% третото тримесечие и близо 3% второто.В същото време Германия влезе в рецесия. Италия ги последва...🥺

100

Истината

преди 7 месеца

Тука ще гризе нокти от яд и сухи хлебни корички от глад,а руснаците си живеят живота и си хапват до насита,а на вас остава злоба и завист,това е

99

Анонимен

преди 7 месеца

Инфлацията в Русия е нищо в сравнение с инфлацията в западна Европа и сащ. Както и в България. В някои места на сащ особено е нещо наистина страшно. Проблемите са за световната икономика като цяло, от глупавите незаконни санкции на сащ - световните терористи - и техните марионетки. Всеки един от нас, от собствения си джоб, индиректно плаща цената на военните им авантюри и пълни джобовете на краварските производители на оръжие. И за нас инфлацията ще става още по-зле за съжаление

98

Анонимен

преди 7 месеца

Има интернет страничка -списък на страните по БВП ,влизате и четете а не тука няква леля да ми пише глупости ! И тролчетата да изпадат в екстаз !

97

Анонимен

преди 7 месеца

До Самоук социолог. Русия при Путин нищо не е "разработвала". Главно крадяха Путин и неговите касички олигарсите. Затова в момента Русия воюва с техниката от съветско време - защото военните им програми се оказаха пълен провал. Всичкото по-модерно въоръжение е някакъв ъпгрейд на съветски системи. Единствената причина още да не са изритани от Укрйна е това, че СССР остави огромни запаси от оръжие, с което могат да изкарат още няколко годинки война. След тях Русия като военна сила ще е почти нищо

96

Самоук социолог.

преди 7 месеца

Двадесет и седем милиона руснаци загиват през ВСВ и акъла им не дойде , че от войната по лошо няма.Путин продаваше нефт и газ на Европа и с парите разработваше и произвеждаше оръжие точно за да превземе същата Европа.Никъде по света войните не са довели до нещо по добро.Справка: ВСВ раздели Европа и доведе до конфронтация. Войните на САЩ и Русия доведоха до невиждана миграция.Войната на Путин доведе до упадък на Русия в икономически и политически план.Мир в региона никога повече няма да има.

95

Анонимен

преди 7 месеца

Ицка, как ти е деменцията, бате

94

Анонимен

преди 7 месеца

На Русия партньори са й Иран, Северна Корея, Хамас, Хизбула и т.н. Тоя вече не знае какво говори.

93

Я па ти..

преди 7 месеца

До Анонимен 79 Какви санкции от САЩ към България ? Я разкажи на нас неуките, каскет смачкан.САЩ не са виновни че сме си избрали некадърния Жан Виденов.

92

Анонимен

преди 7 месеца

На таз русия горката концепцията икономика никога не и е била силна страна...

91

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 118 Хахаха. И Путин е агент на ЦРУ, нали? Така става, когато в теориите и опроките ти няма никаква логика. Рано или късно започваш с конспирациите и фантасмагориите.

90

Анонимен

преди 7 месеца

До до 115 Защото крадеш когато властта, която ти дава контрол над инструментите за крадене, е в твои ръце. Иначе никой нямаше да се стреми към властта, а вместо това щеше да "прави" такива неща когато "другите" са на власт. Вие вЕрно си мислите, че сте големи "тарикати", ако се опитвате с такива плоски номера да го карате.

89

Анонимен

преди 7 месеца

червените ръчички, ако "янките" са в симбиоза... САЩ заповядва, червените ръчички изпълняват. Това е...

88

до 115

преди 7 месеца

Интересно защо го направиха по времето на Жан Виденов, а не по времето на Костов, а? Нали Жан Виденов беше червен. Защо да саботират собственот си правителство?

87

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов "Супер за семействата, зле за бизнеса" И ти ли си учил икономика при аятоласите?

86

Анонимен

преди 7 месеца

До do 109 Хммм, интересно защо всички "приватизирани" активи са в червените ръчички, ако "янките" са "предизвикали кризата"?

85

Анонимен

преди 7 месеца

червените другаре са отдавна в ППДБ, ГЕРБ и други партии които са близо до СГЛОБКАТА.Та така господа що ви е срам от родителите ви....

84

Браво на Путин

преди 7 месеца

В Русия е само 4 процента инфлацията, а в България според "***" е 35 процента. Сега е момента да си стегнете куфарите всички русофили, чемодан и вокзал в тайгата. Ама седите тук с де.бе.лите си дирници и чакате помощи от държавата България, понеже сте асоциални и мързеливи ***.

83

Анонимен

преди 7 месеца

русия е вече изолирана от целия свят, --- Е кои са тия от целия свят ??? Бг Естноия, Литва, Латвия.... Такъв огромен свят,,, Значение имат само САщ, другите сте пудели... Дори и за пинчери не ставате. А Бг Атлантиците те са просто отрочета на тъмно червените. Те и за прислуга не стават щото са миризливи... хааххахах