72

Анонимен

преди 10 месеца

При мен пишеше Alert Presidential,може да се види в телефона кога е пратено в Settings-Notiifcations,защото е wireless notification

71

Анонимен

преди 10 месеца

Някои са получили,че е от президента.Това си е чисто предупреждение да се внимава за кой кмет на София ще се гласува.Има опасност София да се ръководи от Москва!

70

Готин

преди 10 месеца

Едно е сигурно! Стотици хиляди абонати бяха стресирани от лъжливо съобщение. То дойде по мрежата на доставчика. Доставчика има вина! Щом има вина, трябва да има и наказание към виновника. Виновник за абонатите е ДОСТАВЧИКА ВИВАКОМ. ХАЙДЕ ЮРИСТИТЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ!!!

69

Анонимен

преди 10 месеца

Стресира само тези на Виваком, на останалите оператори не работи, явно те не са българи.

68

Тестват системата...

преди 10 месеца

Интересно че съобщението така е направено че да се получава дори и ако в телефона няма сим карта. То на практика не е съобщение под формата на SMS a директно по някакъв начин ти "хакват" телефона през мобилната мрежа и това съобщение се изписва на екрана но не е SMS. След като го прочетеш и го затвориш то изчезва и не се запазва никъде. На обикновената Нокия с копчета пък не може да се прочете цялото съобщение. Виждат се само първите няколко символа и до там.

67

Пълни гащи

преди 10 месеца

А може би целта беше да се напълнят гащите. Някои успяха. Трябва да има предварително ограмотяване за такива неща.

66

Муахаха

преди 10 месеца

как е Чипираните със Смартфоните?!

65

Анонимен

преди 10 месеца

МВР be like: 'Я цъкни го тва да видим ко ша стане'

64

доанонимен 76

преди 10 месеца

Тоз "юнак" се казваше Нейчо Неев!!! -))) В Тубата дори има видео на Любен Дилов, който разказва как избраха Нейчо Неев за Вице-Премиер на Бг!!!! Случаят е Действителен!!!! Ревах от смях!!!!!!! -))))))

63

Анонимен

преди 10 месеца

Единствения пич в историята на бг политиката е онзи дето беше казал: "Eб*си държавата щом аз съм вице-премиер"

62

Какво толкова?!

преди 10 месеца

Телефона избреца, погледнах го и беше изписано {Опасност} на английски, след което надписа изчезна. Изобщо не ме впечатли.

61

До 114

преди 10 месеца

Тест на български преведено е глyпомeр. Нямам представа защо е на английски. Вероятно са откраднали или купили теста от посолството.

60

до 104

преди 10 месеца

Отговор от Виваком-системата БГ алерт е към МВР!Когато през 1993 година предаването "Куку" излъчиха репортаж в който казаха за авария в АЕЦ Козлодуй тогава свалиха от ефир предаването.А сега за този случай кой от МВР ще носи отговорност?

59

Анонимен

преди 10 месеца

Разработен е нов IQ тест. В него има само един въпрос: "Имате ли Фейсбук?"

58

Анонимен

преди 10 месеца

Терористи до мозъка на костите си. Нарочно е направено. Даже са се хилили като зелки.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Хора, Продължаваме Престъпленията са аматьори. Всичко каквото сътвориха в НС е върнато от Конституционния съд. Където копнат вадят провал. Навсякъде и във всичко се омазаха до веждите.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Аз никога не съм имал Фейсбук и никога не искам да имам. От къде накъде Фейсбук-клюкарника ще известява за опасност? По мое мнение няма нищо по-опасно от Фейсбук.

55

Анонимен

преди 10 месеца

До ИСТОРИЯ.... понаучи малко история преди да пишеш комун тъпотиии ... 1) Преди 1944г. в България не сме имали НАЦИСТИ.... това за българските нацисти бе измислено от Сталинските Комунисти на СССР. 2) Твойта праБаба и твоят праДядо или баба ти и дядо ти тогава не са имали телефони за да получават твоите КомуноНацистки информационни коментари! 3) Сигурно твойта баба е участвала като комунистка в атентата в църквата Света Неделя в София!

54

Анонимен

преди 10 месеца

Тази система към кое министерство е?

53

Георги

преди 10 месеца

ХАХАХАХАХАХА..предупреждение във фейсбук страницата, абе вие нормални ли сте, имате ли си идея колко няма да помиришат тази страница, камо ли да я следятстрашни ***